Jump to content
Dogomania

MISZA - schorowany,samotny zrozpaczony MA SUPER DOM, ZOSTAJE U MEGII!!!

Recommended Posts

Posted

Łał...trochę mnie tu dziś przydużo...:oops:

Mam jednak do spełnienia małą misję...
...przed momentem otrzymałam maila:

Mam nadzieję, że nie jesteście naciągaczami bo robię co mogę aby pomóc Miszy i myślę, że udaje mi się... :)
pozdrawiam.

Zobaczcie...nawet osoby,które obawiają się oszustw, decydują się zaufać ,tak są wstrząśnięte stanem Miszy!
Bardzo dziękuję! :loveu:
Będziemy starały się ściśle rozliczyć z pieniążków!!!

ps.Miszko,raczej już ode mnie odpoczniesz.

• Replies 928
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:crazyeye::crazyeye::crazyeye: jestem w szoku!!!
i ja otrzymałam przed chwilą telefon od fajnej młodej kobietki, która wraz ze swoimi przyjaciółmi chcą pomóc Miszce.:loveu:

Posted

super, że tyle osób obchodzi los Miszki:loveu:, ale patrzac w Jego zrezygnowane na poczatku oczy nie da sie przejsc obojetnie...wieczorkiem wstawie zdjecia, Layla poprosze na pw lub maila rozliczenie zeby pierwszy post uaktualnic /jak mozesz i pamietasz to razem z wydatkami/

Posted

Leyla napisał(a):
:crazyeye::crazyeye::crazyeye: jestem w szoku!!!
i ja otrzymałam przed chwilą telefon od fajnej młodej kobietki, która wraz ze swoimi przyjaciółmi chcą pomóc Miszce.:loveu:

No to ciotki, tylko się cieszyć, Misza wreszcie ma wokół siebie kochających i dbających o niego ludzi, zewsząd napierają przyjaciele :loveu::multi:

Posted

Cudowna Misza:loveu:...Mam nadzieję, że szybko dojdzie do zdrowia.
Wspieram Was i nie chcąc się przechwalać pochwalę się, że dziś dużo osób Wam ściągnęłam na Allegro i trochę z nich pomogło :) nie ma to jak nie zawodna, plotkarska Nasza-Klasa i inne portale... ;)
Będę tu zaglądać co jakiś czas. Mam nadzieję, że stan Miszki z dnia na dzień będzie się poprawiać.
Jestem z nim całym sercem z innymi psiakami również.
Pozdrowienia dla wszystkich Was, dobre dusze...:Dog_run:

Posted

justynkax napisał(a):
Cudowna Misza:loveu:...Mam nadzieję, że szybko dojdzie do zdrowia.
Wspieram Was i nie chcąc się przechwalać pochwalę się, że dziś dużo osób Wam ściągnęłam na Allegro i trochę z nich pomogło :) nie ma to jak nie zawodna, plotkarska Nasza-Klasa i inne portale... ;)
Będę tu zaglądać co jakiś czas. Mam nadzieję, że stan Miszki z dnia na dzień będzie się poprawiać.
Jestem z nim całym sercem z innymi psiakami również.
Pozdrowienia dla wszystkich Was, dobre dusze...:Dog_run:

Bardzo Wam wszystkim dziękuję:Rose: ..i pomyśleć ,że nasz Miszka niedawno był sam na świecie ,bez pomocy.....a teraz ma tylu przyjaciół:razz:
Bohater nasz kochany:loveu::loveu::loveu:

Posted

justynkax napisał(a):
Najważniejsze, że ma WAS, to Wy robicie najwięcej...i gdyby nie Wy nie byłoby nas :)

:oops::oops::oops::oops: Dobrze ,że jesteśmy wszyscy:p

Posted

:loveu::loveu::loveu: rany się już podgoiły, pięknie! :multi: można wkleić nowe zdjęcia do allegro żeby ludziki zobaczyli jak się miewa Miszka :cool3: zuzliku :razz:

Posted

__Lara napisał(a):
:loveu::loveu::loveu: rany się już podgoiły, pięknie! :multi: można wkleić nowe zdjęcia do allegro żeby ludziki zobaczyli jak się miewa Miszka :cool3: zuzliku :razz:

Lara, jeszcze się nie pogoiły:shake: ale znacznie lepiej wyglądają, bo Misza chodzi w abażurze i nie rozlizuje, lekarstwa działają.Psychicznie jest duuuużo lepiej, Psisko czuje sie bezpieczne i kochane:p Nawet zaczyna miec swoje zdanie na temat wchodzących na teren. Już jak słyszy ciocię Leylusię to żwawo reaguje:loveu: Darkowi pokazał cały swój brzuch , a Magdzie położył głowę na kolanach:crazyeye: Myślałam ,że pęknę z zazdrości..bo ja chyba trochę zazdrosna jestem:eviltong::cool3:

Posted

....bardzo ciężko mu zrobić zdjęcie jak wspominałam:roll: Wystarczy ,że zobaczy ,że mam w ręku aparat ,natychmiast się odwraca:angryy: a ,że ma tą antenę to widać tylko zadek:eviltong: Jak to zdejmie ,będzie łatwiej:razz:

Posted

marysia55 napisał(a):
skąd ja znam ten wstęp do tego tekstu na allegro :hmmmm::hmmmm:

no wlasnie, ja tez juz to gdzies czytalam:evil_lol::evil_lol:

allegro super idzie juz 57 cegiełek zeszło....dobra robota Zuzliku:multi::multi:

Posted

[quote name='marysia55']skąd ja znam ten wstęp do tego tekstu na allegro :hmmmm::hmmmm:

:oops::oops::oops:...no dobra, dobra...ściągnęłam od Cia! Przyznam się bez bicia,bo co prawda o prawa autorskie nie zabiegałaś,ale co dobre trza pokazywać!
Więc oznajmiam,że ściągnęłam początek tekstu od marysi!:loveu::loveu:...i jeszcze oznajmiam,że jak będzie trza ,to znowu zerżnę:cool3:

marysieńko...:loveu:
justynkox...cieszę się,że jesteś!:loveu::loveu:

Posted

[quote name='justynkax']Witam :)
Tak patrzę na to Allegro z Miszką i myślę sobie, że jeszcze są gdzieś dobrzy ludzie z sercem...tyle osób już pomogło.Wspaniale!

Są dobrzy ludzie i ja wierzę,że jest ich znacznie więcej niż tych złych,tylko nie zawsze wiedzą ,że naprawdę mogą pomóc...nie zawsze wiedzą jak. Jest ich jednak bardzo wielu...przekonuję się o tym codziennie,bo tylko dzięki nim Bazyl został zabrany ze schroniska i przeżyje,dzięki nim Stefcio miał operację,która dała mu życie,dzięki nim psiaki w Dzierżoniowie mogą być ratowane-pomogli wyposażyć salkę i kupić stół operacyjny... dzięki nim wiele zwierząt ma szansę zostać uratowanych!

Teraz pomagają Miszce! :loveu::loveu::loveu::loveu:

Leyla...zastanawiam się jeszcze nad tą ropowicą.Jak to dziś wygląda?
Cały czas martwi mnie też stan ścięgien Miszy...nie wyglądało to ciekawie.Laik ze mnie:oops:,ale co powiedział wet na ich sprawność?

Posted

zuzlikowa napisał(a):

Teraz pomagają Miszce! :loveu::loveu::loveu::loveu:

Leyla...zastanawiam się jeszcze nad tą ropowicą.Jak to dziś wygląda?
Cały czas martwi mnie też stan ścięgien Miszy...nie wyglądało to ciekawie.Laik ze mnie:oops:,ale co powiedział wet na ich sprawność?

Miał ropę pod skórą:shake: Pani wet powiedziaała ,że gdyby skóra mu pękła, wylałaby się ropa:shake: Ciekła z oczu jak łzy ciurkiem...
Teraz już tego nie ma ,chyba już całkiem zanikło:p A co do ścięgien, to wisiały jak makaron i Misza idąc podwijał bezwładnie łapy:shake: teraz chodzi wolno ,ale sprawnie:p Każdy dzień to poprawa, dla mnie to wygląda jak cud...Bałam się ,że on odejdzie,że z takiego stanu nie da się wyjść, a Misza przez furtkę przeskoczył:crazyeye::evil_lol: Pani doktor przesunęła swoje wakacje, Darek opiekuje się nim 24 h na dobę, Wszyscy trzymają kciuki....Misza będzie zdrowy:multi: