zuzlikowa Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Łał...trochę mnie tu dziś przydużo...:oops: Mam jednak do spełnienia małą misję... ...przed momentem otrzymałam maila: Mam nadzieję, że nie jesteście naciągaczami bo robię co mogę aby pomóc Miszy i myślę, że udaje mi się... :) pozdrawiam. Zobaczcie...nawet osoby,które obawiają się oszustw, decydują się zaufać ,tak są wstrząśnięte stanem Miszy! Bardzo dziękuję! :loveu: Będziemy starały się ściśle rozliczyć z pieniążków!!! ps.Miszko,raczej już ode mnie odpoczniesz. Quote
Leyla Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: jestem w szoku!!! i ja otrzymałam przed chwilą telefon od fajnej młodej kobietki, która wraz ze swoimi przyjaciółmi chcą pomóc Miszce.:loveu: Quote
Lu_Gosiak Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 super, że tyle osób obchodzi los Miszki:loveu:, ale patrzac w Jego zrezygnowane na poczatku oczy nie da sie przejsc obojetnie...wieczorkiem wstawie zdjecia, Layla poprosze na pw lub maila rozliczenie zeby pierwszy post uaktualnic /jak mozesz i pamietasz to razem z wydatkami/ Quote
__Lara Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Leyla napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye: jestem w szoku!!! i ja otrzymałam przed chwilą telefon od fajnej młodej kobietki, która wraz ze swoimi przyjaciółmi chcą pomóc Miszce.:loveu: No to ciotki, tylko się cieszyć, Misza wreszcie ma wokół siebie kochających i dbających o niego ludzi, zewsząd napierają przyjaciele :loveu::multi: Quote
justynkax Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Cudowna Misza:loveu:...Mam nadzieję, że szybko dojdzie do zdrowia. Wspieram Was i nie chcąc się przechwalać pochwalę się, że dziś dużo osób Wam ściągnęłam na Allegro i trochę z nich pomogło :) nie ma to jak nie zawodna, plotkarska Nasza-Klasa i inne portale... ;) Będę tu zaglądać co jakiś czas. Mam nadzieję, że stan Miszki z dnia na dzień będzie się poprawiać. Jestem z nim całym sercem z innymi psiakami również. Pozdrowienia dla wszystkich Was, dobre dusze...:Dog_run: Quote
Leyla Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 justynkax napisał(a):Cudowna Misza:loveu:...Mam nadzieję, że szybko dojdzie do zdrowia. Wspieram Was i nie chcąc się przechwalać pochwalę się, że dziś dużo osób Wam ściągnęłam na Allegro i trochę z nich pomogło :) nie ma to jak nie zawodna, plotkarska Nasza-Klasa i inne portale... ;) Będę tu zaglądać co jakiś czas. Mam nadzieję, że stan Miszki z dnia na dzień będzie się poprawiać. Jestem z nim całym sercem z innymi psiakami również. Pozdrowienia dla wszystkich Was, dobre dusze...:Dog_run: Bardzo Wam wszystkim dziękuję:Rose: ..i pomyśleć ,że nasz Miszka niedawno był sam na świecie ,bez pomocy.....a teraz ma tylu przyjaciół:razz: Bohater nasz kochany:loveu::loveu::loveu: Quote
justynkax Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Najważniejsze, że ma WAS, to Wy robicie najwięcej...i gdyby nie Wy nie byłoby nas :) Quote
Leyla Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 justynkax napisał(a):Najważniejsze, że ma WAS, to Wy robicie najwięcej...i gdyby nie Wy nie byłoby nas :) :oops::oops::oops::oops: Dobrze ,że jesteśmy wszyscy:p Quote
LACRIMA Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 justynkax napisał(a):Najważniejsze, że ma WAS, to Wy robicie najwięcej...i gdyby nie Wy nie byłoby nas :) Pięknie napisane!!!! Quote
__Lara Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 :loveu::loveu::loveu: rany się już podgoiły, pięknie! :multi: można wkleić nowe zdjęcia do allegro żeby ludziki zobaczyli jak się miewa Miszka :cool3: zuzliku :razz: Quote
Leyla Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 __Lara napisał(a)::loveu::loveu::loveu: rany się już podgoiły, pięknie! :multi: można wkleić nowe zdjęcia do allegro żeby ludziki zobaczyli jak się miewa Miszka :cool3: zuzliku :razz: Lara, jeszcze się nie pogoiły:shake: ale znacznie lepiej wyglądają, bo Misza chodzi w abażurze i nie rozlizuje, lekarstwa działają.Psychicznie jest duuuużo lepiej, Psisko czuje sie bezpieczne i kochane:p Nawet zaczyna miec swoje zdanie na temat wchodzących na teren. Już jak słyszy ciocię Leylusię to żwawo reaguje:loveu: Darkowi pokazał cały swój brzuch , a Magdzie położył głowę na kolanach:crazyeye: Myślałam ,że pęknę z zazdrości..bo ja chyba trochę zazdrosna jestem:eviltong::cool3: Quote
Leyla Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 ....bardzo ciężko mu zrobić zdjęcie jak wspominałam:roll: Wystarczy ,że zobaczy ,że mam w ręku aparat ,natychmiast się odwraca:angryy: a ,że ma tą antenę to widać tylko zadek:eviltong: Jak to zdejmie ,będzie łatwiej:razz: Quote
justynkax Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Miło słyszeć, że Miszka ma się lepiej.:multi: Quote
marysia55 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 [quote name='zuzlikowa']No i spóźnione,ale i tak przed burzą skończone allegro cegiełkowe MISZKI!!! Kaukaz MISZA_uratował go BÓL w oczach!!! POMÓŻ (677140206) - Aukcje internetowe Allegro skąd ja znam ten wstęp do tego tekstu na allegro :hmmmm::hmmmm: Quote
Lu_Gosiak Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 marysia55 napisał(a):skąd ja znam ten wstęp do tego tekstu na allegro :hmmmm::hmmmm: no wlasnie, ja tez juz to gdzies czytalam:evil_lol::evil_lol: allegro super idzie juz 57 cegiełek zeszło....dobra robota Zuzliku:multi::multi: Quote
zuzlikowa Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 [quote name='marysia55']skąd ja znam ten wstęp do tego tekstu na allegro :hmmmm::hmmmm: :oops::oops::oops:...no dobra, dobra...ściągnęłam od Cia! Przyznam się bez bicia,bo co prawda o prawa autorskie nie zabiegałaś,ale co dobre trza pokazywać! Więc oznajmiam,że ściągnęłam początek tekstu od marysi!:loveu::loveu:...i jeszcze oznajmiam,że jak będzie trza ,to znowu zerżnę:cool3: marysieńko...:loveu: justynkox...cieszę się,że jesteś!:loveu::loveu: Quote
justynkax Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Witam :) Tak patrzę na to Allegro z Miszką i myślę sobie, że jeszcze są gdzieś dobrzy ludzie z sercem...tyle osób już pomogło.Wspaniale! Quote
zuzlikowa Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 [quote name='justynkax']Witam :) Tak patrzę na to Allegro z Miszką i myślę sobie, że jeszcze są gdzieś dobrzy ludzie z sercem...tyle osób już pomogło.Wspaniale! Są dobrzy ludzie i ja wierzę,że jest ich znacznie więcej niż tych złych,tylko nie zawsze wiedzą ,że naprawdę mogą pomóc...nie zawsze wiedzą jak. Jest ich jednak bardzo wielu...przekonuję się o tym codziennie,bo tylko dzięki nim Bazyl został zabrany ze schroniska i przeżyje,dzięki nim Stefcio miał operację,która dała mu życie,dzięki nim psiaki w Dzierżoniowie mogą być ratowane-pomogli wyposażyć salkę i kupić stół operacyjny... dzięki nim wiele zwierząt ma szansę zostać uratowanych! Teraz pomagają Miszce! :loveu::loveu::loveu::loveu: Leyla...zastanawiam się jeszcze nad tą ropowicą.Jak to dziś wygląda? Cały czas martwi mnie też stan ścięgien Miszy...nie wyglądało to ciekawie.Laik ze mnie:oops:,ale co powiedział wet na ich sprawność? Quote
Leyla Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 zuzlikowa napisał(a): Teraz pomagają Miszce! :loveu::loveu::loveu::loveu: Leyla...zastanawiam się jeszcze nad tą ropowicą.Jak to dziś wygląda? Cały czas martwi mnie też stan ścięgien Miszy...nie wyglądało to ciekawie.Laik ze mnie:oops:,ale co powiedział wet na ich sprawność? Miał ropę pod skórą:shake: Pani wet powiedziaała ,że gdyby skóra mu pękła, wylałaby się ropa:shake: Ciekła z oczu jak łzy ciurkiem... Teraz już tego nie ma ,chyba już całkiem zanikło:p A co do ścięgien, to wisiały jak makaron i Misza idąc podwijał bezwładnie łapy:shake: teraz chodzi wolno ,ale sprawnie:p Każdy dzień to poprawa, dla mnie to wygląda jak cud...Bałam się ,że on odejdzie,że z takiego stanu nie da się wyjść, a Misza przez furtkę przeskoczył:crazyeye::evil_lol: Pani doktor przesunęła swoje wakacje, Darek opiekuje się nim 24 h na dobę, Wszyscy trzymają kciuki....Misza będzie zdrowy:multi: Quote
Ninti Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Ależ ten pies ma szczęście, że na Was trafił :loveu::loveu::loveu: A powiedzcie, co to za rude futro :evil_lol: na tym zdjęciu, w głębi za Miszką? http://images39.fotosik.pl/152/4f6e8db0c02925cbmed.jpg Quote
Leyla Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 [quote name='Ninti']Ależ ten pies ma szczęście, że na Was trafił :loveu::loveu::loveu: A powiedzcie, co to za rude futro :evil_lol: na tym zdjęciu, w głębi za Miszką? http://images39.fotosik.pl/152/4f6e8db0c02925cbmed.jpg :turn-l::roflt::roflt:To kocyk jest, a Ty myślałaś ,że co?:eek2: Quote
Ninti Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Ze KOT rudy, pręgowany, taki jak mój :lol::lol::lol: Quote
Recommended Posts