Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 578
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiewiórka napisał(a):
Ja mogą z nią pojechać na tą akcję tylko nie wiem co i jak. Wytłumaczy mi ktoś?

Jasne ;) jest to akcja adopcyjna w Silesii City Center (kojarzysz?) Fundacji SOS dla Zwierząt. Zbieramy pieniądze na leczenie psiaków pod opieką Fundacji, a przy tym adoptujemy psiaki z domów tymczasowych, w godzinach 10.00-14.00, potem, do godz. 18.00, przyjeżdżają psiaki ze schroniska. Tak to wygląda pokrótce :) jak przyjedziesz z Franią to pójdziesz do zagródki, będziesz sobie siedzieć z Franią, ona będzie się prezentować :)

Posted

Wiewiórka napisał(a):
Ok ok, dajcie znać kiedy to z Franeczką przyjedziemy.

Będzie chyba 22-23 sierpień, ale im bliżej będzie akcji to będziemy lepiej wiedzieć :)

Posted

Poleciłam dzisiaj Franię malżeństwu z Krakowa i Pani Bożenie z Bytomia ktora wcześniej była zainteresowana Marinką...
Czekam na odpowiedzi.

Posted

[quote name='Jasza']Poleciłam dzisiaj Franię malżeństwu z Krakowa i Pani Bożenie z Bytomia ktora wcześniej była zainteresowana Marinką...
Czekam na odpowiedzi.

no to my też będziemy czekać

Posted

Jasza napisał(a):
To Franka się teraz byczy nad morzem...:cool1:

Ale jej dobrze :p i dobrze, bidula tyle w schronie siedziała, niech teraz wypoczywa. A może tam się w niej ktoś zakocha? :cool3: Wiewiórka powinna zakładać jej taką chustkę z napisem "Szukam domu" :p

Posted

fona napisał(a):
robie dla Frani bazarek, wystawie tez juz dawno obiecana lamepczke do czytania

Super :p chociaż może bardziej ten bazarek przydałby się Kornelci z mojego podpisu? Frania jest na bezpłatnym dt.