Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 578
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wszystko dobrze, Frania z dnia na dzień podbija serce moje i mojej mamy i siostrzyczki którą Frania uwielbia:loveu: Moja mama już robi panikę i cały czas pyta się mnie czy nie zdecydujemy się wsiąść Franusie na stałe, ale warunek jest taki że jak Frania zostanie to już piesków na DT brać bym nie mogła, a one tego potrzebują, teraz przy Frani siedzi moja siostra i daje jej psie ciasteczka, (chciała jej dawać czekolade, ale już wie że nie wolno) Z całego osiedla Frania najbardziej zaprzyjaźniła się z Alanem ( chartem afgańskim sąsiadki) i Tofikiem (beaglem) Jak mi jej będzie strasznie brakować jak domek znajdzie:placz: problemów z nią nie ma żadnych a zato tyle radości.

Posted

Wiewiórka napisał(a):
Wszystko dobrze, Frania z dnia na dzień podbija serce moje i mojej mamy i siostrzyczki którą Frania uwielbia:loveu: Moja mama już robi panikę i cały czas pyta się mnie czy nie zdecydujemy się wsiąść Franusie na stałe, ale warunek jest taki że jak Frania zostanie to już piesków na DT brać bym nie mogła, a one tego potrzebują, teraz przy Frani siedzi moja siostra i daje jej psie ciasteczka, (chciała jej dawać czekolade, ale już wie że nie wolno) Z całego osiedla Frania najbardziej zaprzyjaźniła się z Alanem ( chartem afgańskim sąsiadki) i Tofikiem (beaglem) Jak mi jej będzie strasznie brakować jak domek znajdzie:placz: problemów z nią nie ma żadnych a zato tyle radości.

;) Franusia :D piękna psinko :loveu:

Posted

maciaszek napisał(a):
A z allegro z nowymi fotkami nie ma żadnego odzewu ???!!! Załamka...

Urlopy :-( Może w sierpniu będzie lepiej. Frania jest urocza :loveu:

Posted

maciaszek napisał(a):
A z allegro z nowymi fotkami nie ma żadnego odzewu ???!!! Załamka...

maciaszku, jest narazie jeden obserwujący... Jasza nie może dostać się na dogo, ja też od 2 dni nie mogłam :mad:

Posted

maciaszek napisał(a):
A może Frania przyjechałaby na nast. akcję w Silesii?

Właśnie, dobry pomysł :lol::lol::lol: bym ją na żywo zobaczyła :loveu::loveu: