Wiewiórka Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Ślicznie wyszła na zdjęciach;) napewno będą się o nią bić;p a już myślałam że z tej sesji nic nie będzie bo moje krówsko kropiaste kochane i Hiena cały czas w kadr wchodziły;p A właśnie założę wątek Hienie, a doda ktoś te jej fotki? Quote
leni356 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Ja zawsze widziałam w niej cudo, od czasu jak ją pierwszy raz zobaczyłam na pierwszym zdjęciu ze schronu. Była trochę "zarośnięta", a dzięki Wam dziewczyny tak wypiękniała :lol: Quote
basiapron Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Wiewiórka napisał(a):Ślicznie wyszła na zdjęciach;) napewno będą się o nią bić;p a już myślałam że z tej sesji nic nie będzie bo moje krówsko kropiaste kochane i Hiena cały czas w kadr wchodziły;p A właśnie założę wątek Hienie, a doda ktoś te jej fotki? jak to ktoś? oczywiście że ja dodam:evil_lol: mam ich troche:) na mailu frani są tylko franine (i tak nie wszystkie bo było ich tyyyyyyle). A Hieny mam kilka, może 10 się uzbiera takich gdzie nie jest rozmazana w biegu:evil_lol: Quote
Wiewiórka Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f1166/hiena-3-miesieczne-cudo-szuka-domu-141810/ no chyba znajdziesz;) z góry dzięki :loveu: Quote
leni356 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Jasza napisał(a):Nie mogę się napatrzeć na nią! No nie mogę... To może ją weźmiesz? :razz: :lol: Quote
basiapron Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Wiewiórka napisał(a):http://www.dogomania.pl/forum/f1166/hiena-3-miesieczne-cudo-szuka-domu-141810/ no chyba znajdziesz;) z góry dzięki :loveu: zajrzyjcie do hienki:) Quote
Jasza Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 leni356 napisał(a):To może ją weźmiesz? :razz: :lol: Dwie przeszkody ...Mój TZ. Mój Reks. :shake: Quote
Jasza Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Jeden Pan ze Świętochłowic szuka suczki dla swoich rodziców. Pokazałam mu zdjęcia Frani. Mają się zastanowić, ale najpierw czekają jeszcze na wieści o Madzi. Trzymajcie kciuki!:lol: Quote
taxelina Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Dodam od nowa na Jamniki i mixy szukaja domow ale podajcie kontakt aktualny Quote
basiapron Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Jasza napisał(a):Jeden Pan ze Świętochłowic szuka suczki dla swoich rodziców. Pokazałam mu zdjęcia Frani. Mają się zastanowić, ale najpierw czekają jeszcze na wieści o Madzi. Trzymajcie kciuki!:lol: ooo super!!! Quote
Jasza Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Jeżeli Wiewiórka się zgodzi, to najlepiej byłoby na nią.. Ona wie o Frani najwięcej, no ijest na bieżąco. Jeżeli się nie zgodzi, chociaż nie wiem dlaczego miałaby się nie zgodzić, to możecie podawać moje namiary. Ale niech się wypowie wiewiórka najpierw. Ja od jutra też startuję z ogłoszeniami, i też zastanawiam się jakie namiary... Quote
basiapron Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 deer_1987 napisał(a):Dodam od nowa na Jamniki i mixy szukaja domow ale podajcie kontakt aktualny no dziewczyny, to na kogo są teraz namiary? Quote
Wiewiórka Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Mi to obojętne. Mogą być na mnie. Mój nr. macie;) Quote
Jasza Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 No to tak będzie najlepiej. Możemy też oprócz telefonu Wiewiórki podawać mój adres e-mailowy. Zaglądam na pocztę codziennie, więc jakby co to przkażę Wiewiórce. Mój adres [email protected] Quote
basiapron Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Jasza napisał(a):No to tak będzie najlepiej. Możemy też oprócz telefonu Wiewiórki podawać mój adres e-mailowy. Zaglądam na pocztę codziennie, więc jakby co to przkażę Wiewiórce. Mój adres [email protected] a zrobiłaś już miejsce na poczcie swojej?bo ostatnio była pełna Quote
taxelina Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 al to podajcie mi ten nr a nie ze piszesz ze na ciebie moze byc a nikt nie podaje.. Quote
rita60 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Wybacz Franiu,ale ona jest taka mala i bezbronna:-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/psi-smutek-spojrz-w-jej-oczy-juz-nie-zasniesz-spokojnie-pomocy-ds-na-cito-136153/index31.html Quote
Jasza Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 FRANIA MA OGŁOSZENIA NA: ALEGRATKA PAJĘCZYNA ROZGŁOS.NET GUMTREE.KATOWICE E-ZWIERZAK OJEJ KATOWICZAK HIPEROGŁOSZENIA NASIPUPILE SZERLOK.KATOWICE Telefon z tego wszystkiego podałam Lary, adres emailowy mój i jej. :oops: A Larę prosimy jeszce o wklejenie na pierwsza stronę zdjęć dmienionej Frani! I o podmienienie zdjęć na Allegro! Albo o osobne Allegro dla Frani? Quote
Jasza Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Jutro dalsze ogłoszenia...mam teraz w pracy takie sobie zamieszanie.... Quote
__Lara Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Jasza napisał(a):FRANIA MA OGŁOSZENIA NA: ALEGRATKA PAJĘCZYNA ROZGŁOS.NET GUMTREE.KATOWICE E-ZWIERZAK OJEJ KATOWICZAK HIPEROGŁOSZENIA NASIPUPILE SZERLOK.KATOWICE Telefon z tego wszystkiego podałam Lary, adres emailowy mój i jej. :oops: A Larę prosimy jeszce o wklejenie na pierwsza stronę zdjęć dmienionej Frani! I o podmienienie zdjęć na Allegro! Albo o osobne Allegro dla Frani? Jaszo :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: ja tu skaczę z radości jak zobaczyłam Frankę :D mam łzy w oczach.... przecież to zupełnie inny pies!!! To coś niesamowitego!!! Jestem pod ogromnym wrażeniem! Mało powiedziane, jestem w szoku!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu: Oczywiście, że podmienię zdjęcia Frani, a też myślę o osobnym dla niej allegro, jeszcze dziś wystawię! Normalnie nie mogę wyjść z podziwu.... Dodałam tylko 5 zdjęć w pierwszy post, bo więcej nie można, ale zaznaczyłam, że reszta zdjęć znajduje się na stronie 40 :loveu: :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Jasza Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 No to czekamy na Allegro i na setki e-maili i telefonów od ludzi zakochanych we Frani tak jak my! :multi: Quote
Recommended Posts