agaga21 Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 http://img692.imageshack.us/img692/6562/dsc0108uj.jpg :evil_lol::evil_lol: kiedyś myślałam, że 2 dziewuszki to twoje córy, potem gdzieś wyczytałam, że nie masz dzieci...któż to w takim razie? :) jeśli oczywiście można spytać. fajne dziewczynki, od najmłodszych lat widać "przyuczane" od wyprowadzania piesków:diabloti: Quote
zerduszko Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 [quote name='agaga21']http://img692.imageshack.us/img692/6562/dsc0108uj.jpg :evil_lol::evil_lol: kiedyś myślałam, że 2 dziewuszki to twoje córy, potem gdzieś wyczytałam, że nie masz dzieci...któż to w takim razie? :) jeśli oczywiście można spytać. fajne dziewczynki, od najmłodszych lat widać "przyuczane" od wyprowadzania piesków:diabloti: Tymczasy :lol: Quote
annika Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 :turn-l:zerduszko napisał(a):Tymczasy :lol::megagrin: Quote
agaga21 Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 zerduszko napisał(a):Tymczasy :lol:do adopcji?:cool3: Quote
zerduszko Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 agaga21 napisał(a):do adopcji?:cool3: No właśnie nie wiem, bo ja chciałam już Igę adoptować i nic. Ale może ja warunków nie spełniam :( Quote
agaga21 Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 zerduszko napisał(a):No właśnie nie wiem, bo ja chciałam już Igę adoptować i nic. Ale może ja warunków nie spełniam :(albo malawaszka zaczyna być "zbieraczką" i wydawać nie chce do adopcji :mad: ;) Quote
malawaszka Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 [quote name='anetta'] dobrze, dobrze, wszyscy wiedzą że boisz się o dziką zwierzynę, żeby jej się krzywda nie stała :diabloti: Mając taką Jode lub Dżordża. :evil_lol: siejemy postrach we wsi :D [quote name='Margi']Ależ dziewczynki urosły i mają nowego psa :lol:.Całkiem dobrze im idzie wyprowadzanie na spacer. Joda cudna i fajnie,że chodzi z wami na spacery,ale ja też bym się bała że się zgubi. na szczęście nie chodzi często bo ja potem cuduję i jak za daleko to ją na rękach noszę, a jak mam jeszcze aparat, kilka smyczy to... lekko nie jest :lol: [quote name='agaga21']http://img692.imageshack.us/img692/6562/dsc0108uj.jpg :evil_lol::evil_lol: kiedyś myślałam, że 2 dziewuszki to twoje córy, potem gdzieś wyczytałam, że nie masz dzieci...któż to w takim razie? :) jeśli oczywiście można spytać. fajne dziewczynki, od najmłodszych lat widać "przyuczane" od wyprowadzania piesków:diabloti: pewnie, że można spytać :errrr: a one takie przyuczane, że... :D wiedzą, że i tak zawsze ciocia wyprowadzi... [quote name='zerduszko']Tymczasy :lol: hahaha [quote name='agaga21']do adopcji?:cool3: :lol: [quote name='zerduszko']No właśnie nie wiem, bo ja chciałam już Igę adoptować i nic. Ale może ja warunków nie spełniam :( nie masz kojca :evil_lol: przecież pisałam bierz! razem z Dżordżem! Quote
malawaszka Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 agaga21 napisał(a):albo malawaszka zaczyna być "zbieraczką" i wydawać nie chce do adopcji :mad: ;) to już wolę psy zbierać :lol: to córy mojej siostry ;) Quote
zerduszko Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 A siostra wie, że moge brać? :lol: Czy mam ja ukraść? ;) Kojaca nie mam, ale mogę trzymać na IX na balkonie w mrozy i upały :diabloti: Quote
malawaszka Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 zerduszko napisał(a):A siostra wie, że moge brać? :lol: Czy mam ja ukraść? ;) Kojaca nie mam, ale mogę trzymać na IX na balkonie w mrozy i upały :diabloti: a co tam siostra :D dowie się w swoim czasie - i tak to nie ona jest z nimi całymi dniami, balkon na IX w mrozy i upały jest git! :D zrobiliśmy sobie dziś kameralne wianki :D całkiem przyjemnie było :lol: sezon ogniskowy i pieczonkowy rozpoczęty :multi: Quote
Justa Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Iga jest meeeega :loveu: http://img839.imageshack.us/img839/4775/dsc0146kl.jpg Skóra zdjęta z mojej siostry ciotecznej jak była w jej wieku ;) Quote
Saththa Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Pozy super aleeeeee... http://img692.imageshack.us/img692/6562/dsc0108uj.jpg no sznup do adopcji jak ta Lala :) Te podpisy stronki mnie rozwaliły :lol: Quote
malawaszka Posted June 24, 2012 Author Posted June 24, 2012 Saththa napisał(a): Te podpisy stronki mnie rozwaliły :lol: z automatu poszły :D i już mi się nie chciało zmieniać Quote
Saththa Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 malawaszka napisał(a):z automatu poszły :D i już mi się nie chciało zmieniać A siostra wie? :evil_lol: Quote
agaga21 Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 przyszłam sprawdzić czy bierzesz tą maliznę(2-3? miesięczną), którą wstawiałaś na fb... Quote
malawaszka Posted June 27, 2012 Author Posted June 27, 2012 agaga21 napisał(a):przyszłam sprawdzić czy bierzesz tą maliznę(2-3? miesięczną), którą wstawiałaś na fb... tego czarnego cudaka? co Ty? jego zdjęcie wywołało szał na fb więc na pewno migiem znajdzie DS Quote
agaga21 Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 malawaszka napisał(a):tego czarnego cudaka? co Ty? jego zdjęcie wywołało szał na fb więc na pewno migiem znajdzie DS aaa, to fajnie :) szkoda by maluch musiał w schronisku dorastać Quote
Recommended Posts