Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zerduszko napisał(a):
No właśnie nie wiem, bo ja chciałam już Igę adoptować i nic. Ale może ja warunków nie spełniam :(
albo malawaszka zaczyna być "zbieraczką" i wydawać nie chce do adopcji :mad: ;)

Posted

[quote name='anetta']
dobrze, dobrze, wszyscy wiedzą że boisz się o dziką zwierzynę, żeby jej się krzywda nie stała :diabloti: Mając taką Jode lub Dżordża.

:evil_lol: siejemy postrach we wsi :D

[quote name='Margi']Ależ dziewczynki urosły i mają nowego psa :lol:.Całkiem dobrze im idzie wyprowadzanie na spacer.
Joda cudna i fajnie,że chodzi z wami na spacery,ale ja też bym się bała że się zgubi.

na szczęście nie chodzi często bo ja potem cuduję i jak za daleko to ją na rękach noszę, a jak mam jeszcze aparat, kilka smyczy to... lekko nie jest :lol:

[quote name='agaga21']http://img692.imageshack.us/img692/6562/dsc0108uj.jpg
:evil_lol::evil_lol:

kiedyś myślałam, że 2 dziewuszki to twoje córy, potem gdzieś wyczytałam, że nie masz dzieci...któż to w takim razie? :) jeśli oczywiście można spytać. fajne dziewczynki, od najmłodszych lat widać "przyuczane" od wyprowadzania piesków:diabloti:

pewnie, że można spytać :errrr: a one takie przyuczane, że... :D wiedzą, że i tak zawsze ciocia wyprowadzi...

[quote name='zerduszko']Tymczasy :lol:

hahaha

[quote name='agaga21']do adopcji?:cool3:

:lol:

[quote name='zerduszko']No właśnie nie wiem, bo ja chciałam już Igę adoptować i nic. Ale może ja warunków nie spełniam :(

nie masz kojca :evil_lol:
przecież pisałam bierz! razem z Dżordżem!

Posted

zerduszko napisał(a):
A siostra wie, że moge brać? :lol: Czy mam ja ukraść? ;) Kojaca nie mam, ale mogę trzymać na IX na balkonie w mrozy i upały :diabloti:

a co tam siostra :D dowie się w swoim czasie - i tak to nie ona jest z nimi całymi dniami, balkon na IX w mrozy i upały jest git! :D

zrobiliśmy sobie dziś kameralne wianki :D całkiem przyjemnie było :lol: sezon ogniskowy i pieczonkowy rozpoczęty :multi:

Posted

agaga21 napisał(a):
przyszłam sprawdzić czy bierzesz tą maliznę(2-3? miesięczną), którą wstawiałaś na fb...

tego czarnego cudaka? co Ty? jego zdjęcie wywołało szał na fb więc na pewno migiem znajdzie DS

Posted

malawaszka napisał(a):
tego czarnego cudaka? co Ty? jego zdjęcie wywołało szał na fb więc na pewno migiem znajdzie DS

aaa, to fajnie :)
szkoda by maluch musiał w schronisku dorastać