Saththa Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 http://img545.imageshack.us/img545/4426/dsc0128b.jpg i taka broda na spacerze? Tazz po 3 minutach na dworzu ma masakrę zamiast brody :mad: Hmmm mam ogólnie problem coby się ogarnąc hmmmm Quote
malawaszka Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 broda świeżo wyczesana i przystrzyżona więc jako tako wygląda :lol: za to Dropsowa nawet świeżo po czesaniu nie wygląda :lol: Quote
Saththa Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Naziiirek :loveu: Grzmi u mnie..... Quote
malawaszka Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 poszukiwacz dziczyzny :roll: za Nazirem tama zrobiona przez bobry :mdleje: dzięki nim mamy to mini rozlewisko i burki mają się w czym pluskać :loveu: Quote
Saththa Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 http://img560.imageshack.us/img560/5580/dsc0197x.jpg ale jaki ładny wykrok ma;) Quote
malawaszka Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 [quote name='Saththa']http://img560.imageshack.us/img560/5580/dsc0197x.jpg ale jaki ładny wykrok ma;) czasami ładny bo często łazi jak kaczka inochodem :lol: żeby wszedł dalej nie udało mi się go namówić Quote
malawaszka Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 złapał trop :lol: kot, który myśli, że go nie widać :D Quote
wilczy zew Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 To macie bobry,nigdy nie widziałam :shake: Remika strzygłaś całego tą ręczną maszynką? Też zwróciłam uwagę na ładny wykrok. Quote
malawaszka Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 [quote name='wilczy zew']To macie bobry,nigdy nie widziałam :shake: Remika strzygłaś całego tą ręczną maszynką? Też zwróciłam uwagę na ładny wykrok. ja też nie widziałam i chyba bym się bała :oops: ale nie mogę normalnie pojąć JAK takie zwierzęta zbudowały coś TAKIEGO!!! utkane patyki, gałęzie, trawa, ziemia - normalnie majstersztyk i mocne bo spiętrzyło wodę na ponad metr :mdleje: a Remika maszynką elektryczną obcięłam Quote
wilczy zew Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Bobra się bać,no co Ty. Ja to bym się z miejsca nie ruszyła aby zobaczyć. Bobry to prawdziwi inżynierowie. Quote
Saththa Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Hmmmm a żeremie ejst gdzieś? To jest dopiero budowla :loveu: Quote
malawaszka Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 jeszcze się nie natknęłam na żeremie, ale tu jest dużo niedostępnych miejsc więc pewnie gdzieś tam zrobiły Quote
Saththa Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 malawaszka napisał(a):jeszcze się nie natknęłam na żeremie, ale tu jest dużo niedostępnych miejsc więc pewnie gdzieś tam zrobiły Ahhhhh :) .......... Quote
zerduszko Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Pajęczynki :loveu: Luna w wersji sportowej bardzo mi się podoba :) Przyjedziemy z Kluską na obcinkę :diabloti: Quote
Fides79 Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 no widzę, że to był weekend odnawiania psiurów :lol: a te swoje tak odpicowałaś, że aż nie do poznania :loveu: a bobra nie ma co się bać, całkiem sympatyczne zwierzątko i to z reguły ono sie boi nas:roll: Quote
jambi Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Foty piękne :) a czy mi się wydaje, czy Lunci sie coś odmieniło... tutaj ma zupełnie ciemną grzywkę, http://img850.imageshack.us/img850/5302/dsc0052pg.jpg a w Twoim avatarku ma białe :) o, a tak samo wyglądał zawsze Aron po spacerach na łąkach :lol: http://img64.imageshack.us/img64/2418/dsc0204ro.jpg Quote
malawaszka Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 [quote name='jambi'] a czy mi się wydaje, czy Lunci sie coś odmieniło... tutaj ma zupełnie ciemną grzywkę, http://img850.imageshack.us/img850/5302/dsc0052pg.jpg a w Twoim avatarku ma białe :) wszystko zależy od tego jak mi nożyczki zjadą :evil_lol: albo jak ruszy głowa w momencie ciachania grzywki :D zebrałam gnojki do auta i zamiast spaceru po łąkach zabraliśmy ich nad wodę - matko jak żałuję, ze całe wakacje nie jeździliśmy tam :cry: inna rzecz, że teraz tam prawie nie ma ludzi, ale ilość smieci może świadczyć o tym, ze w wakacje było tam sporo bezmózgowców :shock: Quote
lolka75 Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 pozdroweczki z rozciapanej Hagi:loveu: koty zyja i rozrabiaja jak pijane zajce:mad:.... cos za wscieklizne mi wcisnela:shake: :diabloti::diabloti: ale kocham ich nad zycie kiziando dla zwierzyzny:loveu: Quote
malawaszka Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 hahaha Lolka :loveu: wścieklizny to ja mam teraz :shock: takich jeszcze nie było - najpierw się bały tak, ze pod siebie sikały, a teraz... wchodzę do pokoju - witają mnie najeżone szczotki biagające z prędkością światła bez ładu i składu, fukające, skaczące na spodnie i wspinające się po nogawkach :mdleje: co to za koty to ja nie mam pojęcia - chyba mix z rysiem :mdleje: Quote
zerduszko Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 malawaszka napisał(a):hahaha Lolka :loveu: wścieklizny to ja mam teraz :shock: takich jeszcze nie było - najpierw się bały tak, ze pod siebie sikały, a teraz... wchodzę do pokoju - witają mnie najeżone szczotki biagające z prędkością światła bez ładu i składu, fukające, skaczące na spodnie i wspinające się po nogawkach :mdleje: co to za koty to ja nie mam pojęcia - chyba mix z rysiem :mdleje: Zamieńmy się, co...? ja Ci dam moja idealną kociczkę, a Ty mi tą szczotkę szaloną :lol: Quote
malawaszka Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 [quote name='Justa']A co to za guza ma Lunka? :( nie wiem co za badziewie, ale nie jest fajne bo nie jest luźne pod skórą tylko jest jakby wrastające w mięsień na klatce :( tu widać: [quote name='zerduszko']Zamieńmy się, co...? ja Ci dam moja idealną kociczkę, a Ty mi tą szczotkę szaloną :lol: chętnie bo te gnojki takie małe a już zaczynają kombinować jakby tu nawiać zp okoju, a mimo ogłoszeń telefonów zero :( Quote
Justa Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Spokojnie, to wcale nie musi być nic strasznego ! Trzymam kciuki za Księżniczkę ;) A kiedy się wybieracie? Quote
Recommended Posts