Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jejku alez radocha i jakie cudne zdjecia az ciezko zacytowac ale naprawde zarypiste ujecia i cudowny pies na nich
ale wisz co mnie sie on deczko z innym psem na jednym zdjeciu kojarzy , znaczy inna rasa

a o lapkach toc delikatnie mowilam ze za dlugo se nie pomemla ale radoche napewno mial!!!!

Posted

malawaszka napisał(a):
w ogóle to łączę się w bólu - kupiłam nożycki nowe w biedronce :lol: i chlasnęłam się nimi w paluch... dobrze, że siebie, a nie Nazira

to jesteśmy dwie,może ktoś jeszcze dołączy

dobrze,że nie piesa,nasz to już ma pewne zaufanie do mnie

nasz nie je surowego mięsa

Posted

Prawie przebiłam się przez wszystkie zaległości ;)
Ale dziewczynki już duże! Jak ten czas leci! Szkoła, przedszkole a dopiero było tak jak pisała jambi ;)
Nazir jest cuuuudny! Przedpiersia nie ma, ucha też ale w niczym mu to nie przeszkadza. A te frędzle pod brzuchem bym obcięła.

Posted

zerduszko napisał(a):
A ten ma ciche dni z grzebieniem? http://img11.imageshack.us/img11/6753/dsc0002tg.jpg

ten to ma ciche życie z grzebieniem :errrr:

wilczy zew napisał(a):
jak tam Nazirek

Nazir OK! gorzej ze mną - musimy mu znaleźć dom bo zwariuję - jestem cała w siniakach :lol: ja jestem taki delikates, że lekko się uderzę i już sine, więc po spacerach i bieganiu z Nazirem to już wyglądam jakby mnie chłop regularnie... no jakby codziennie zupa była za słona :mdleje: na którymś z pierwszych spacerów Nazir walnął mnie w palec środkowy prawej ręki :lol: i nie wiem czy coś mi nie pękło albo nei wiem bo już 3 tydzień palec jest lekko spuchnięty i boli :mdleje: a wczoraj jak go obcinałam to tak przywaliłam biodrem w jakiś metalowy badziew wystający z przyczepki, że przybył mi kolejny hot spot :D no... wyżaliłam się hahaha - ja jestem taka łajza, że aż mi przykro :D

Posted

Waszko do lekarza... ja tez tak kiedys przydzwoniłam sobie i sie okazało ze pękniete. Idz na RTG.

P.S dokładnie przywaliłam nasada kciuka.
Oderwana blaszka kostna po stronie lewej kości promieniowej .... (nie wiedziałam nawet ze takowa jest w kciuku. :)

Posted

współczuję siniaków,bo bolą.Kup sobie maść z heparyną to szybciej będą się wchłaniać.
A palec trzeba usztywnić na jakiś czas.Lekarz nie zaszkodzi.;)

Sprawiłaś sobie fajnego młodziaka to rozrabia.:evil_lol: