Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zerduszko napisał(a):
Mi się często śni, że nie zdążam na swój ślub. Nie wiem czy to odnośnie przeszłości, czy przyszłości :lol:

Hmmm w sensie ze juz raz nie zdąrzyłaś? :lol:

Posted

wilczy zew napisał(a):
Często śnimy to o czym myślimy albo czytaliśmy,oglądaliśmy.

Oj nie pamiętam nic z płonącymi włosami ;) i nie sądzę bym akurat sobie o tym myślała.Może jestem nienormalna, ale nie masochistka ;)

malawaszka napisał(a):
aaaa a najgorsze było to, że w te pół godziny przed ślubem nie byłam jeszcze pomalowana i zdałam sobie sprawę, że nie ma mi kto zrobić makijażu i sama się malowałam - wielki fioletowy trójkąt wokół oka zrobiłam :roflt:

I co ładnie Ci było :)?

zerduszko napisał(a):
Mi się często śni, że nie zdążam na swój ślub. Nie wiem czy to odnośnie przeszłości, czy przyszłości :lol:

Może na następny nie zdążysz ;)?
Fides79 napisał(a):
ha ha no nie mogę z tych waszych snów :p
usmiałam się :lol:

ja z reguły nie pamiętam co mi sie śniło, a jesli juz to tez jakieś głupoty, ze np ganiały mnie mordercze świnie sąsiada :errrr:

Ciekawe hi,hi,hi

Posted

WATACHA napisał(a):
O zapomniałam napisać , że piękne kicie.Skąd masz ?

tym razem rodzinnie... starsza ciotka J ma koty - oczywiście ona wie wszystko lepiej i sterylki są be i ona niby im podaje antykoncepcję, ale ostatnio chorowała, leżała w szpitalu no i są :shock: chciała zostawić u siebie :mdleje: ale na to się nie zgodziliśmy kategorycznie bo zaraz by tam było nie wiadomo ile tych kotów :shake: to mocno starsza kobieta i jestem deczko przerażona co będzie dalej...

Posted

A ile ma tych kotów?

Denerwują mnie te kociary, im więcej tym lepiej, kastracja niet, tylko pytanie ile z nich ma kogoś, kto się zajmie zwierzyńcem po ich śmierci. To już je nie obchodzi, egoistki....... :angryy: