Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Foty są boskie! Jak z zagramanicy :lol: Ale Ci zazdraszam wody i wydry!

malawaszka napisał(a):
a na wieczornym spacerem z Nazirem - wrażenia niezapomniane - pełnia księzyca jest więc widziałam conieco, a konkretnie widziałam głupawkę Nazirkową - czarna plama ganiająca z prędkością światła wokół mnie i to jedyne w swoim rodzaju uczucie - podetnie mi nogi linką teraz czy za chwilę albo wybije mi zęby z wyskoku teraz czy przy następnym sprincie - bezcenne :lol:

Moja pierwsza przygoda z linką, postanowiłam wypróbować po cimie - psa widać nie było, ale linka mnie znalazła :lol:

Posted

ja w lidlu kupiłam w piątek odblaskowe z diodami mrugającymi na czerwono opaski na uwaga UDA!! i rece aby się oswietlić z załozenia miały być dla Tazza ale się okazało... ze Tazz ma szerszą szję w najwęższym miejscu niż uda ludzkie :hmmmm: musze dwie połączyć w jedną ale będzie widoczny:) Polecam;)

Posted

[quote name='Saththa']ja w lidlu kupiłam w piątek odblaskowe z diodami mrugającymi na czerwono opaski na uwaga UDA!! i rece aby się oswietlić z załozenia miały być dla Tazza ale się okazało... ze Tazz ma szerszą szję w najwęższym miejscu niż uda ludzkie :hmmmm: musze dwie połączyć w jedną ale będzie widoczny:) Polecam;)

noo to by było coś! widziałabym jasną smugę :lol:

Posted

no wiesz lepsza jasna smuga czy czarna plama?:lol:

w tamte wakacje będac na wakacjach :evil_lol: wieczorem na wsi po ciemku spusciłam Tazza ze smyczy i potem się dopytywałam czy ktoś widzi taką czarna plame pośród tej czerni :lol:

Posted

[quote name='Saththa']no wiesz lepsza jasna smuga czy czarna plama?:lol:

w tamte wakacje będac na wakacjach :evil_lol: wieczorem na wsi po ciemku spusciłam Tazza ze smyczy i potem się dopytywałam czy ktoś widzi taką czarna plame pośród tej czerni :lol:

:roflt:

może jedno przyczep Tazzikowi do obroży

Malawaszka foty super! Jak mogłaś tak znecać sie nad Dropsikiem :mad:

Posted

[quote name='wilczy zew']:
Malawaszka foty super! Jak mogłaś tak znecać sie nad Dropsikiem :mad:

kajam się kajam - moja wina ale nie mogłam się powstrzymać :diabloti: no i on większą krzywdę ma pod prysznicem - powiedziałam mu, ze to zamiast prysznica i od razu zrobiło mu się lepiej i przyjemniej :lol:

Posted

Boskie zdjęcia kociaków! Od dawna wiadomo, że jesteś w tym miszcz hihi ;)
Kciuki za Nazira zaciśnięte z całej siły!
Wypad nad wodę świetny i świetne zdjęcia. Luna pięknie pływa, nie to co Dirki ;) Zazdroszczę tego miejsca.