Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tekla64 napisał(a):
oooo no to masz juz to co se moze memlac
iel mu to zajelo???
szkoda szelek ale chlopu sie chyba poprostu nudzi co?

ze 2-3 godziny mnie tam nie było, a ile mu zajęło to nie wiem - pewnie chwilę :lol: bo jemu wszystko zajmuje chwilę i wszędzie jest spóźniony :lol:
a że mu się nudzi to pewne, ale niestety mam też swoje psy, pracę, dom i nie mogę być z nim cały czas :(

WATACHA napisał(a):
Trza mu było zostawić zabawkę :)

ma zabawki, zostawiam mu butelki plastikowe które namiętnie masakruje, ma wielkiego gnata, którego chyba nie ogryza tylko przenosi bo raz go widzę w budzie, raz poza nią ale go nie ubywa :lol: wiecznie wyciaga z budy drybeda, co za dzieciuch :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
tp były szelki te czarne, które Saga dostała od Margi - Sagusi nie przeszkadzały :lol:

Noooo i wszytsko jasne.

Kobieto jaki chłop będzie donaszał ciuchy po innej lasce? :eek2: :mdleje:

Posted

Tekla64 napisał(a):
albo mu przeszkadzaly?
na spacerach znosi ale juz po nie bardzo chce byc w nie ubrany

i tak na spacerze się nie sprawdziły bo ciągnął jak zaprzęgowiec :lol: ale szkoda ich i tak no bo mogły się dla innego przydać

Saththa napisał(a):
Noooo i wszytsko jasne.

Kobieto jaki chłop będzie donaszał ciuchy po innej lasce? :eek2: :mdleje:

:ices_bla:

Posted

Tekla64 napisał(a):
ja w ogole jestem zdania ze szelki to dla szczyli lub juz dla wychowanych psow albo do roweru jak maja ciagnac ale to tylko moje zdanie

chciałam wypróbować bo z Sagą chodziło się cudnie w szelkach i lepsze były od obroży bo linka schodziła z grzbietu nie między łapy tylko na bok, a od obroży się plącze między łapami i mnie to denerwuje, a pies idzie jak pokraka :lol: no i mam utrudnione korekty czy reakcję jak np zobaczy sarnę... no i wypróbowałam, nie było z nim wygodnie z szelkami i z lenistwa nie zdjęłam od razu :splat:

Posted

Saththa napisał(a):
O ni cholery nie podołam :lol:

kurde a Ty masz największe szanse bo im bardziej na północ tym lepiej widać! boszz dużo bym dała żeby to zjawisko zobaczyć kiedyś jeszcze :( a u nas takie chmury okropne są teraz

Posted

malawaszka napisał(a):
kurde a Ty masz największe szanse bo im bardziej na północ tym lepiej widać! boszz dużo bym dała żeby to zjawisko zobaczyć kiedyś jeszcze :( a u nas takie chmury okropne są teraz

Ale skąd ja wezme nieoswietlony kawałek nieba?:)

Posted

Ja też nie widziałam i zapomniałam.Pisali, że dzisiaj jest większa szansa zobaczyć.
Jakieś dziwne rzeczy mi się śnią (w sumie nigdy nie śniłam o niczym normalnym).Wczoraj, że mi się włosy paliły, dzisiaj, że ktoś dzwonił do drzwi ja otwieram, a tam nikogo nie ma.Ale w sumie to zawsze lepiej niż jak mnie ktoś z nożem gania.Moja koleżanka kiedyś mi opowiadała, że jej się śnią jakieś motylki itp.Mi zawsze jakieś głupoty, a też bym chciała o motylkach ;).

Posted

oo oweź mnie się dziś śniło, że miałam brać z J slub kościelny i że oczywiście były problemy z jakimiś świstkami, zaświadczeniami i innymi pierdołami i pół godziny przed ślubem musiałam szukać w jakiejś wielkiej księdze czegoś - umordowałam się jak nei wiem co i nie wiem czy był w końcu ten ślub czy nie było go, a potem poszliśmy w Gdyni na nadmorski deptak oglądać zorzę polarną :lol:

Posted

aaaa a najgorsze było to, że w te pół godziny przed ślubem nie byłam jeszcze pomalowana i zdałam sobie sprawę, że nie ma mi kto zrobić makijażu i sama się malowałam - wielki fioletowy trójkąt wokół oka zrobiłam :roflt:

Posted

malawaszka napisał(a):
aaaa a najgorsze było to, że w te pół godziny przed ślubem nie byłam jeszcze pomalowana i zdałam sobie sprawę, że nie ma mi kto zrobić makijażu i sama się malowałam - wielki fioletowy trójkąt wokół oka zrobiłam :roflt:

szkoda,że nie widziałam :D

Posted

ha ha no nie mogę z tych waszych snów :p
usmiałam się :lol:

ja z reguły nie pamiętam co mi sie śniło, a jesli juz to tez jakieś głupoty, ze np ganiały mnie mordercze świnie sąsiada :errrr: