malawaszka Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 Tekla64 napisał(a):oooo no to masz juz to co se moze memlac iel mu to zajelo??? szkoda szelek ale chlopu sie chyba poprostu nudzi co? ze 2-3 godziny mnie tam nie było, a ile mu zajęło to nie wiem - pewnie chwilę :lol: bo jemu wszystko zajmuje chwilę i wszędzie jest spóźniony :lol: a że mu się nudzi to pewne, ale niestety mam też swoje psy, pracę, dom i nie mogę być z nim cały czas :( WATACHA napisał(a):Trza mu było zostawić zabawkę :) ma zabawki, zostawiam mu butelki plastikowe które namiętnie masakruje, ma wielkiego gnata, którego chyba nie ogryza tylko przenosi bo raz go widzę w budzie, raz poza nią ale go nie ubywa :lol: wiecznie wyciaga z budy drybeda, co za dzieciuch :lol: Quote
WATACHA Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Może mu sie te szelki zwyczajnie nie podobaja ;) Quote
malawaszka Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 WATACHA napisał(a):Może mu sie te szelki zwyczajnie nie podobaja ;) tp były szelki te czarne, które Saga dostała od Margi - Sagusi nie przeszkadzały :lol: Quote
Tekla64 Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 albo mu przeszkadzaly? na spacerach znosi ale juz po nie bardzo chce byc w nie ubrany Quote
Saththa Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 malawaszka napisał(a):tp były szelki te czarne, które Saga dostała od Margi - Sagusi nie przeszkadzały :lol: Noooo i wszytsko jasne. Kobieto jaki chłop będzie donaszał ciuchy po innej lasce? :eek2: :mdleje: Quote
malawaszka Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 Tekla64 napisał(a):albo mu przeszkadzaly? na spacerach znosi ale juz po nie bardzo chce byc w nie ubrany i tak na spacerze się nie sprawdziły bo ciągnął jak zaprzęgowiec :lol: ale szkoda ich i tak no bo mogły się dla innego przydać Saththa napisał(a):Noooo i wszytsko jasne. Kobieto jaki chłop będzie donaszał ciuchy po innej lasce? :eek2: :mdleje: :ices_bla: Quote
Tekla64 Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 ja w ogole jestem zdania ze szelki to dla szczyli lub juz dla wychowanych psow albo do roweru jak maja ciagnac ale to tylko moje zdanie Quote
malawaszka Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 Tekla64 napisał(a):ja w ogole jestem zdania ze szelki to dla szczyli lub juz dla wychowanych psow albo do roweru jak maja ciagnac ale to tylko moje zdanie chciałam wypróbować bo z Sagą chodziło się cudnie w szelkach i lepsze były od obroży bo linka schodziła z grzbietu nie między łapy tylko na bok, a od obroży się plącze między łapami i mnie to denerwuje, a pies idzie jak pokraka :lol: no i mam utrudnione korekty czy reakcję jak np zobaczy sarnę... no i wypróbowałam, nie było z nim wygodnie z szelkami i z lenistwa nie zdjęłam od razu :splat: Quote
malawaszka Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 DZISIAJ i jutro patrzcie w niebo! http://www.tvnmeteo.pl/informacje/prognoza,45/w-czwartek-zacznie-sie-spektakl-na-niebie-sprawdz-gdzie-zobaczysz-zorze-polarna,12783,1,0.html kurcze niech się rozchmurzy błaaagaaammmmm :modla: raz widziałam zorzę polarną w Szwecji - niezapomniane przeżycie - mało nie o*ipiałam ze szczęścia :oops: i chcę to poczuć jeszcze raz!!!!!!!!!!!!! Quote
zerduszko Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Kto to widział, żeby się nie rozebrać po spacerze, pies mądry sam zdjął odzienie wierzchnie ;) Quote
Saththa Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Polecam, między 8 a 10 września, najlepiej od godz. 23.00 do 2.00, znaleźć się nocą na nieoświetlonym terenie i obserwować niebo. O O ni cholery nie podołam :lol: Quote
malawaszka Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 Saththa napisał(a):O ni cholery nie podołam :lol: kurde a Ty masz największe szanse bo im bardziej na północ tym lepiej widać! boszz dużo bym dała żeby to zjawisko zobaczyć kiedyś jeszcze :( a u nas takie chmury okropne są teraz Quote
Grosziwo Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Malawaszka przepraszam ale to ważne, zaginęła TIGRA :placz: http://www.dogomania.pl/threads/214224-WODZISŁAW-ŚLĄSKI-zagineła-duża-9-letna-sunia-bez-ogona-07-09-2011 Quote
Saththa Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 malawaszka napisał(a):kurde a Ty masz największe szanse bo im bardziej na północ tym lepiej widać! boszz dużo bym dała żeby to zjawisko zobaczyć kiedyś jeszcze :( a u nas takie chmury okropne są teraz Ale skąd ja wezme nieoswietlony kawałek nieba?:) Quote
Tekla64 Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 mnie sie dzis nie spalo i niestety nie bylo widac u mnie nic ani o24tej ani o2giej a chcialam se zobaczyc Quote
malawaszka Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 chmury chmury chmury :( aż mi się śniło w nocy, że widziałam :oops: jeszcze dziś jest szansa! Quote
WATACHA Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Ja też nie widziałam i zapomniałam.Pisali, że dzisiaj jest większa szansa zobaczyć. Jakieś dziwne rzeczy mi się śnią (w sumie nigdy nie śniłam o niczym normalnym).Wczoraj, że mi się włosy paliły, dzisiaj, że ktoś dzwonił do drzwi ja otwieram, a tam nikogo nie ma.Ale w sumie to zawsze lepiej niż jak mnie ktoś z nożem gania.Moja koleżanka kiedyś mi opowiadała, że jej się śnią jakieś motylki itp.Mi zawsze jakieś głupoty, a też bym chciała o motylkach ;). Quote
malawaszka Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 oo oweź mnie się dziś śniło, że miałam brać z J slub kościelny i że oczywiście były problemy z jakimiś świstkami, zaświadczeniami i innymi pierdołami i pół godziny przed ślubem musiałam szukać w jakiejś wielkiej księdze czegoś - umordowałam się jak nei wiem co i nie wiem czy był w końcu ten ślub czy nie było go, a potem poszliśmy w Gdyni na nadmorski deptak oglądać zorzę polarną :lol: Quote
WATACHA Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Oj tam ślub, ważne, że zorzę oglądałaś ;) Quote
wilczy zew Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Często śnimy to o czym myślimy albo czytaliśmy,oglądaliśmy. Quote
malawaszka Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 aaaa a najgorsze było to, że w te pół godziny przed ślubem nie byłam jeszcze pomalowana i zdałam sobie sprawę, że nie ma mi kto zrobić makijażu i sama się malowałam - wielki fioletowy trójkąt wokół oka zrobiłam :roflt: Quote
zerduszko Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Mi się często śni, że nie zdążam na swój ślub. Nie wiem czy to odnośnie przeszłości, czy przyszłości :lol: Quote
wilczy zew Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 malawaszka napisał(a):aaaa a najgorsze było to, że w te pół godziny przed ślubem nie byłam jeszcze pomalowana i zdałam sobie sprawę, że nie ma mi kto zrobić makijażu i sama się malowałam - wielki fioletowy trójkąt wokół oka zrobiłam :roflt: szkoda,że nie widziałam :D Quote
Fides79 Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 ha ha no nie mogę z tych waszych snów :p usmiałam się :lol: ja z reguły nie pamiętam co mi sie śniło, a jesli juz to tez jakieś głupoty, ze np ganiały mnie mordercze świnie sąsiada :errrr: Quote
Recommended Posts