WATACHA Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Hmmmmm czyli w przyszłości może być więcej kotecków :( Quote
malawaszka Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 zerduszko napisał(a):A ile ma tych kotów? Denerwują mnie te kociary, im więcej tym lepiej, kastracja niet, tylko pytanie ile z nich ma kogoś, kto się zajmie zwierzyńcem po ich śmierci. To już je nie obchodzi, egoistki....... :angryy: nie wiem ile ma... ja tam nie bywam, a od Jarka brata to też się tak mozna dowiedzieć, że :angryy: dla nich to ja jestem nawiedzona :shock: a Ona nie ma nikogo kto się kotami zajmie po śmierci - synuś to nawet jej nie przyjeżdża trawnika skosić bo jest ponad to - w PiSiorach działa :diabloti: WATACHA napisał(a):Hmmmmm czyli w przyszłości może być więcej kotecków :( mam nadzieję, że nie... ale to jest taka najgorsza sytuacja - w rodzinie i to nie mojej Quote
jambi Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 oj Wasia Wasia... o rodzinie "i to nie Twojej" to ja Ci moge poopowiadać... a wogóle jestes miszczem focenia kotków :klacz: a to czarno-białe co zapakowałaś zerduszkowi to ja kocham :loveu: uwielbiam ten typ kota :loveu: i jeszcze chciałam sie przy okazji spytać o coś Fides... Twój sąsiad hoduje mordercze świnie? :shock: Quote
malawaszka Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 boszz własnie musiałam jednemu panu tłumaczyć, że Nazir nie jest dla niego :mdleje: czemu same takie mało światłe ludzie o niego dzwonią? może takie jego przeznaczenie być burkiem wiejskim co? wszystko byłoby ok, ale on jak będzie tak sam sobie pozostawiony to będzie kombinował, uciekał, polował :( on bardzo będzie polował jakby nawiał... nie mogę go oddać do takiego domu no... Quote
Saththa Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 malawaszka napisał(a):boszz własnie musiałam jednemu panu tłumaczyć, że Nazir nie jest dla niego :mdleje: czemu same takie mało światłe ludzie o niego dzwonią? może takie jego przeznaczenie być burkiem wiejskim co? wszystko byłoby ok, ale on jak będzie tak sam sobie pozostawiony to będzie kombinował, uciekał, polował :( on bardzo będzie polował jakby nawiał... nie mogę go oddać do takiego domu no... I nie oddawaj. Znajdzie się dla niego ludź zobaczysz. Skoro Gutek dał radę i Birmuszek to i dla Nazirka będzie! Quote
zerduszko Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 malawaszka napisał(a):nie wiem ile ma... ja tam nie bywam, a od Jarka brata to też się tak mozna dowiedzieć, że :angryy: dla nich to ja jestem nawiedzona :shock: a Ona nie ma nikogo kto się kotami zajmie po śmierci - synuś to nawet jej nie przyjeżdża trawnika skosić bo jest ponad to - w PiSiorach działa :diabloti: No tak, na kij komu stara matka :roll: Quote
wilczy zew Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Śliczne kociaki czemu ona ma taki ogon http://img580.imageshack.us/img580/4821/dsc0016rn.jpg Quote
Tekla64 Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 bo jest przestraszone i w fazie obronnoucieczkowej Quote
malawaszka Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 maluchy się boją jeszcze, ale nie uciekają jak wchodzę tylko lecą do mnie z najeżonymi szczotami - żebym się bała i dała jeść szybko :D Quote
Tekla64 Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 zapomnialam powiedziec ze zdjecia kotow naprawde cudne , ja tyz mam piekne koty ale nie mam ich pieknych zdjec hihihi a kociska w tym wieku okropnie strasza oj nic ino sie bac z tego smiechu jak sie nastrosza i sa dwa razy wieksze Quote
malawaszka Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 masz piękne zdjecia bo w naturalnym otoczeniu i naturalnych zabawach/zachowaniach - u mnie tak się nie da Quote
lilo Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 przecudowne potfffory - miałam kiedyś dwa koty - przez dwa tygodnie dopóki rodzice się nie skapnęli. A że kotów kategoryczny zakaz u nas był to tata zawiózł je do wujka na wieś. Dożyły tam szczęśliwej starości kotów wiejskich - mleko , myszy , stodoła i takie klimaty. Ale żal mi ich do tej pory - Maciuś i Samer. Dwa pręguski :) Quote
Fides79 Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 i jeszcze chciałam sie przy okazji spytać o coś Fides... Twój sąsiad hoduje mordercze świnie? :shock: no cóż, nie wszytkim wiadomo, że w dawno dawno temu, w zamierzchłych czasach, kiedy to byłam małą dziewczynką, mieszkałam na wsi i wszyscy cos tam hodowali, a jeden sąsiad był troche zdziwaczałym odludkiem i swoje świnie niestety trzymał w bardzo złych warunkach, i kiedys mi sie śniło ze własnie jego zwierzęta mnie ganiają w celu unicestwienia :smhair2::look3: Quote
malawaszka Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 Wczoraj zrobiłam sobie dwa nowe pieski a dziś trzeciego :loveu: Quote
malawaszka Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 Luncia w wersji mocno sportowej bo powoli szykujemy się do usuwania guza Quote
Recommended Posts