Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wiem, że dobrze, że szybko i w ogóle, ale i tak... kuźwa nie jestem z kamienia i siedzę i wyję...
z Nazirem chodziłam między kurami i i prawie ich nie zauważał, nie wyrywał się tak jak do kotów, nie wystawiał, ale to może mu przejść jak się oswoi z miejscem bo on był biedak skołowany nowym miejscem, nowymi ludźmi.... aaaaaaaaaa coraz gorzej przeżywam :( bu

Posted

Nazirek jest fajnym chłopakiem i napewno szybko się przyzwyczai do nowych warunków,zwłaszcza,że będzie w domu z ludźmi.
Remik tez da radę.

:glaszcze:, :calus:

Posted

wiec pomysl znowu nowe miejsce i sie oswoi a to juz dobry znak ze u ciebie nie byl za mocno zainteresowany kurami z reszta juz sobie dadza rade , pouwazaja pogadaja i bedzie dobrze bo bedzie dobrze
a ty nie rycz mala nie rycz

wiem wiem ... ja nie umialabym niestety
i dlatego nalezy ci sie najwieksze uznanie

Posted

ja się wykończę nerwowo niedługo :mdleje:

u Remiczka OK w nowym domku bardzo mu dobrze, wszyscy wokół niego skaczą a jak śpi to chodza na paluszkach :D rozpuszczą go jak dziadowski bicz i będą problemy - ale to za jakiś czas :lol:

ale do Nazira nie mogłam się dodzwonić od kilku godzin - wysłałam maila, smsa, dzwoniła i NIC... oszaleję normalnie... ale wrreszcie się udało i ufff wszystko ok :multi::loveu: tylko pan nie wziął do pracy telefonu i dopiero teraz mógł oddzwonić :mdleje: a ja już prawie jechałam.... tam... masakra to moje panikarstwo kiedyś mnie wykończy :oops: kury żyją póki co :diabloti:

Posted

łatwo Wam pisać.... wyluzuj.. czasem się nie da i już... zakupiłam sobie browarki i zamierzam się zmusić do wyluzowania :grins:

dostałam maila :loveu: Nazir zaprzyjaźnia się z kurami - powoli :D póki one spokojnie się poruszają to on daje spokój, ale... jak nie daj boże zaczną biec hahaha to on też a wtedy od rosołu jeden krok :evil_lol: Nazirek mój ukochany spał dziś na tapczanie :loveu: no i oczy mi się spociły :splat:

no to wstawam resztę fotek

Posted

Waszko czy Ty też masz takie problemy z Luną jeśli chodzi o zbyt forsowne spacery? :placz: Galeństwo dzisiaj po 2h spacerze (bez piłki, bez szaleństw) samo niuchanie, ale bez przerwy wróciło i aktualnie ma ewidentny ból mięśni..
Czemu zwierzaki się starzeją? :(

Posted

Justa napisał(a):
Waszko czy Ty też masz takie problemy z Luną jeśli chodzi o zbyt forsowne spacery? :placz: Galeństwo dzisiaj po 2h spacerze (bez piłki, bez szaleństw) samo niuchanie, ale bez przerwy wróciło i aktualnie ma ewidentny ból mięśni..
Czemu zwierzaki się starzeją? :(

nie mamy takich problemów : z bólem nie, jedynie w upały były problemy, ale wtedy to i Zbynio i Drops mieli tak samo - po spacerze sapali jeszcze przez godzinę i chłodzili się na gresach, mamy problemy z PAZURAMI! kurna rosną jak wściekłe! zero zdzierania :( a Luna histeryzuje przy obcinaniu i walczy jak głupia... kto mi poleci jakieś porządne obcinaczki do pazurów?

Posted

no jak sadzac po tym ogromie zdjec z tego jednego wypadu to ..... zarypiscie mieliscie na tej wycieczce!!!!
zdjecia i piesy na nich piekne szczesliwe wylatane na maksa

ja sie ino deczko wtrace niuchanie inetensywne to bardzo ciezka praca dla psa ma prawo byc wypompowany ale jesli jest w przyzwoitej kondycji nie powino byc zakwasow ze tak to nazwe

Posted

Tekla64 napisał(a):
ja sie ino deczko wtrace niuchanie inetensywne to bardzo ciezka praca dla psa ma prawo byc wypompowany ale jesli jest w przyzwoitej kondycji nie powino byc zakwasow ze tak to nazwe

Jak zwykle dobrze gadasz :razz: Jeśli pies był przyzwyczajony do takich spacerów i mimo to ma bóle, to przyjrzałabym mu się :shake: