Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no nadrobilam
foty zarabiste i duzoooo fajowo bylo byc tam z wami i patrzec na te ichnie wyglupy a ksieciunio napewno wolal taka kapiel i calkiem ozliwe ze sie w koncu sam na takie bedzie godzil hihhi
lifting cudny
Nazirek tyz przeszczesliwy jak to u ciebie
bobry fajne sa ino c za wiele to nie dobrze , moga was pozalewac hihihi

Posted

Cyt:Gleba powinna być zasobna w wapń, przepuszczalna i z dużą zawartością próchnicy.

U mnie rośnie w przepuszczalnej ,lekkiej ziemi,a u znajomych w ciężkiej gliniastej.Oba całkiem dobrze rosną.
Myślę,że nie ma jakiś specjalnych wymagań.

To roślina trująca,zwłaszcza jagody.

Posted

Właśnie miałam pisać, żeby Ci kundliska tych kulek nie jadły! u mnie jest cała strona działki w cisach i psy na szczęście nigdy takich zapędów nie miały.

Posted

no i oddałam Nazira :cry: ale... teraz się martwię :roll: wszystko super, ale... tam są kury chodzące luzem po posesji... więc kilka najbliższych dni pokaże czy Nazir nie wróci - Państwo super, kochający psy, mieli mixa sznaucera ze schronu, który niedawno odszedł bo już staruszkiem był, nauczyli tamtego psa ignorować kury i twierdzą, że i Nazira nauczą, póki co nie będzie sam biegał po podwórku tylko będzie w domu i będzie wychodził z nimi, pod kontrolą... brzuch mnie boli, głowa mnie boli, idę pobeczeć... a jutro Remiczek - zdecydowanie za szybko jak dla mnie oddać dwa psy w 2 dni... czuję się jak zdrajca podły... a jak jechałam z Nazirem byłam taka dumna :oops: ludzie zaglądali do samochodu jaki on piękny, ja patrzyłam na niego w lusterku i też się zachwycałam - wypiękniało mi psisko bardzo, a to dopiero pcozątek jego przemiany, wypięknieje jeszcze, odrosną mu kudełki, broda urośnie, ach... ale już nie u mnie :(

Posted

eee to pieknie
Nazir da rade i kury tyz sie naucza mu w droge nie wchodzic bedzie dobrze
czasem popatrz co i jak u mnie sie dzieje a wsio funkcjonuje bedzie dobrze i bedzie mial wspanialy domek!!!!
za Remika tyz trzymma kciuki i tyz bedzie dobrze a ze tak szybko no to tym bardziej sie cieszyc
przeca sama wiesz ile bidow czeka na ciebie a ze znajduja domki to siwetnie , bo jestes w tym dobra , naprawde dobra