wilczy zew Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 malawaszka napisał(a):to nie Wróżka Debuszka vel U-Boot :lol: to LaLoona :D zanurzenie było tylko częściowe frontem :grins: jak poćwiczy to może jeszcze się rozwinie :lol: Quote
malawaszka Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 wilczy zew napisał(a):jak poćwiczy to może jeszcze się rozwinie :lol: LaLoonia jest za delikutaśna :D Quote
jambi Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 zdjęcia boskie! przepiękne i dynamiczne - wspaniale się ogląda!!! uwielbiam takie foty "z akcji" gdzie coś sie dzieje, taką naprawde zatrzymaną chwile, uchwycony moment, zdecydowanie wole to od fot pozowanych ;) ale ale... http://img191.imageshack.us/img191/8186/dsc0039dp.jpg - coś tu talii nie widze ... zemściłam sie :diabloti: Quote
Tekla64 Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 no nadrobilam foty zarabiste i duzoooo fajowo bylo byc tam z wami i patrzec na te ichnie wyglupy a ksieciunio napewno wolal taka kapiel i calkiem ozliwe ze sie w koncu sam na takie bedzie godzil hihhi lifting cudny Nazirek tyz przeszczesliwy jak to u ciebie bobry fajne sa ino c za wiele to nie dobrze , moga was pozalewac hihihi Quote
malawaszka Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 to fajnie, że się podobają :loveu: a dziś zakupiłam sobie dwa cisy płci męskiej :lol: :loveu: postanowiłam posadzić cisy bo mieszkamy na ul. Cisowej a tu ZERO cisów :lol: Quote
malawaszka Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 no :loveu: sa malutkie a już mają kuleczki sliczne :lol: a powiedz mi one jakich warunków potrzebują? :oops: Quote
Saththa Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 :o nie wiedziałam ze cisy maja odmiany płciowe :lol: Quote
Margi Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Cyt:Gleba powinna być zasobna w wapń, przepuszczalna i z dużą zawartością próchnicy. U mnie rośnie w przepuszczalnej ,lekkiej ziemi,a u znajomych w ciężkiej gliniastej.Oba całkiem dobrze rosną. Myślę,że nie ma jakiś specjalnych wymagań. To roślina trująca,zwłaszcza jagody. Quote
malawaszka Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 [quote name='Margi'] To roślina trująca,zwłaszcza jagody. oooo nie wiedziałam :cry: qrde.... założyłam wątek Cedarkowi :loveu: http://www.dogomania.pl/threads/214604-Prze%C5%9Bliczny-sznaucerowaty-Cedar-z-Sosnowca-to-jeszcze-dziecko!-Szuka-super-domu! Quote
ariss Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Właśnie miałam pisać, żeby Ci kundliska tych kulek nie jadły! u mnie jest cała strona działki w cisach i psy na szczęście nigdy takich zapędów nie miały. Quote
Tekla64 Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 bo zwierza nie sa glupie i nie zra jak nie musza, ale fakt cisy sa mocno trujace nie tylko jagody niestety u mnie rosna w czystej glinie bez wielkich problemow Quote
malawaszka Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 kurde ale mnie zmartwiłyście z tym trującym - psy to się nie biorą za takie rzeczy, ale Iga jeszcze mała ... ależ oczywiście, że mam jeszcze duuużo zdjęć :D Quote
malawaszka Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 Luna to ja biorę tego po lewej, a Ty bierz tego po prawej - kolesie poszli pływać :errrr: dobra! Quote
zerduszko Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 100% Luny w Lunie :lol: To jest zdjęcie miesiąca http://img846.imageshack.us/img846/149/dsc0326z.jpg Quote
wilczy zew Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 nacieszyłam oko,Dropsik dorwał się do patyka-Luna pozwoliła to jest jest ładne http://img6.imageshack.us/img6/183/dsc0351pof.jpg Quote
Fides79 Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 no obfociłaś niesamowicie tych swoich czworonoznych plażowiczów :lol::loveu: Quote
malawaszka Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 no i oddałam Nazira :cry: ale... teraz się martwię :roll: wszystko super, ale... tam są kury chodzące luzem po posesji... więc kilka najbliższych dni pokaże czy Nazir nie wróci - Państwo super, kochający psy, mieli mixa sznaucera ze schronu, który niedawno odszedł bo już staruszkiem był, nauczyli tamtego psa ignorować kury i twierdzą, że i Nazira nauczą, póki co nie będzie sam biegał po podwórku tylko będzie w domu i będzie wychodził z nimi, pod kontrolą... brzuch mnie boli, głowa mnie boli, idę pobeczeć... a jutro Remiczek - zdecydowanie za szybko jak dla mnie oddać dwa psy w 2 dni... czuję się jak zdrajca podły... a jak jechałam z Nazirem byłam taka dumna :oops: ludzie zaglądali do samochodu jaki on piękny, ja patrzyłam na niego w lusterku i też się zachwycałam - wypiękniało mi psisko bardzo, a to dopiero pcozątek jego przemiany, wypięknieje jeszcze, odrosną mu kudełki, broda urośnie, ach... ale już nie u mnie :( Quote
Tekla64 Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 eee to pieknie Nazir da rade i kury tyz sie naucza mu w droge nie wchodzic bedzie dobrze czasem popatrz co i jak u mnie sie dzieje a wsio funkcjonuje bedzie dobrze i bedzie mial wspanialy domek!!!! za Remika tyz trzymma kciuki i tyz bedzie dobrze a ze tak szybko no to tym bardziej sie cieszyc przeca sama wiesz ile bidow czeka na ciebie a ze znajduja domki to siwetnie , bo jestes w tym dobra , naprawde dobra Quote
Recommended Posts