Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wybieramy się już od dawna tylko ja mam cykora i tak się to ciągnie... najpierw zrobię jej badania krwi - myslę, że w ciągu tego miesiąca będzie po wszystkim - jak tylko przestanie mnie strach paraliżować :roll:

Posted

malawaszka napisał(a):
wybieramy się już od dawna tylko ja mam cykora i tak się to ciągnie... najpierw zrobię jej badania krwi - myslę, że w ciągu tego miesiąca będzie po wszystkim - jak tylko przestanie mnie strach paraliżować :roll:

Gorsza ode mnie jesteś ;) To kciukam przede wszystkim za mobilizację :)

Posted

moja najukochańsza wyderka :loveu:

i najukochańszy skoczek :lol: nad którym się dziś pastwiłam wkładając go do wody :errrr:

odejdź psie! cała woda jest MOJA!

odejdź pókim dobra

dobra już nie rycz...

Posted

Margi napisał(a):
Fajniaste zdjęcia. :lol:

Gdzie znaleźliście taką czystą wodę ? :crazyeye:

mamy ją jakieś 15 km od domu :mdleje: cudnie tam jest - tylko latem pełno ludzi co teraz widać po tonach smieci... nigdy nie pojmę czemu to jest tal syfiarski gatunek :roll:

Posted

tak naprawdę to Drops nie lubi się kąpać bo Luna go wygania z wody :lol:

no i pięknie - pastwienie się nad biedny psem :cry: jedna wkłada do wody, a druga wygania z tejże :mdleje:

aaaaaa

nauka pływania :mdleje:

Posted

no nie podobają Wam się fotki i po co ja tyle robiłam :cry:

a na wieczornym spacerem z Nazirem - wrażenia niezapomniane - pełnia księzyca jest więc widziałam conieco, a konkretnie widziałam głupawkę Nazirkową - czarna plama ganiająca z prędkością światła wokół mnie i to jedyne w swoim rodzaju uczucie - podetnie mi nogi linką teraz czy za chwilę albo wybije mi zęby z wyskoku teraz czy przy następnym sprincie - bezcenne :lol: