malawaszka Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 wybieramy się już od dawna tylko ja mam cykora i tak się to ciągnie... najpierw zrobię jej badania krwi - myslę, że w ciągu tego miesiąca będzie po wszystkim - jak tylko przestanie mnie strach paraliżować :roll: Quote
Justa Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Jestem z Wami całym serduszkiem :calus: Quote
zerduszko Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 malawaszka napisał(a):wybieramy się już od dawna tylko ja mam cykora i tak się to ciągnie... najpierw zrobię jej badania krwi - myslę, że w ciągu tego miesiąca będzie po wszystkim - jak tylko przestanie mnie strach paraliżować :roll: Gorsza ode mnie jesteś ;) To kciukam przede wszystkim za mobilizację :) Quote
wilczy zew Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Waszka tu nie ma na co czekać tylko robić badania. Trzeba byka za rogi chwycić! Luna na sportowo bardzo mi się podoba. Quote
malawaszka Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 moja najukochańsza wyderka :loveu: i najukochańszy skoczek :lol: nad którym się dziś pastwiłam wkładając go do wody :errrr: odejdź psie! cała woda jest MOJA! odejdź pókim dobra dobra już nie rycz... Quote
malawaszka Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 huuuraaa patyki idą :laola: ołłł jeee nooo rzucaj rzucaj rzucaj yesss Quote
Saththa Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 ale super :loveu: super komentarza uskuteczniłam;) Quote
malawaszka Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 jeeeszcze jeden i jeeeszcze raz i z powrotem Quote
malawaszka Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 łabĄdź :D i jarząbek :loveu: Quote
Margi Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Fajniaste zdjęcia. :lol: Gdzie znaleźliście taką czystą wodę ? :crazyeye: Quote
malawaszka Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 Margi napisał(a):Fajniaste zdjęcia. :lol: Gdzie znaleźliście taką czystą wodę ? :crazyeye: mamy ją jakieś 15 km od domu :mdleje: cudnie tam jest - tylko latem pełno ludzi co teraz widać po tonach smieci... nigdy nie pojmę czemu to jest tal syfiarski gatunek :roll: Quote
malawaszka Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 no i dalej :oops: :loveu:uwielbiam Quote
malawaszka Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 i szczurek po kapieli :diabloti: tragedia się stała i ktoś zmoczył Dropsa :shake: mnie tu nie ma Quote
malawaszka Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 tak naprawdę to Drops nie lubi się kąpać bo Luna go wygania z wody :lol: no i pięknie - pastwienie się nad biedny psem :cry: jedna wkłada do wody, a druga wygania z tejże :mdleje: aaaaaa nauka pływania :mdleje: Quote
malawaszka Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 tooonęęęęę :crazyeye: Słoneczny Patrol - Luna vel Pamela Anderson :D mój księciunio lepiej na lądzie Quote
malawaszka Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 Remiczek też był, ale niestety kąpiel zabroniona Pamela na patrolu no i znowu trzeba było uratować tonacego włączone dopalacze Quote
malawaszka Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 no nie podobają Wam się fotki i po co ja tyle robiłam :cry: a na wieczornym spacerem z Nazirem - wrażenia niezapomniane - pełnia księzyca jest więc widziałam conieco, a konkretnie widziałam głupawkę Nazirkową - czarna plama ganiająca z prędkością światła wokół mnie i to jedyne w swoim rodzaju uczucie - podetnie mi nogi linką teraz czy za chwilę albo wybije mi zęby z wyskoku teraz czy przy następnym sprincie - bezcenne :lol: Quote
Saththa Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Nooo jak to sie nie podobają? Wasiu sa tak przepiekne, że rozum mi odjeło :) Quote
Margi Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Chwile z Nazirem bezcenne. :evil_lol: A Lunka cudownie się prezentuje w wodzie :loveu: i napewno wszyscy zdjęcia oglądają z przyjemnością. :lol: Quote
Fides79 Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 aleś nafociła tych wyder :p pluskały się super, ale jak się na swoim Księcuniem mogłaś tak pastwić?? widać Dropsiątko ma delikatną książęcą dooopinkę:lol: Quote
Fides79 Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 aaaa i mialam się jeszcze pozachwycać, ze taka czysta woda i taka błekitna i tyyyle super piachuu, no fantastycznie tam macie :p:p Quote
Recommended Posts