malawaszka Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 u nas już też tak jest :shake: bleeee a po niedawnym pytanie Tekli czy nas nie zalewa woda śniło mi się, że zalewało i owszem - walczyłam z powodzią malutkimi woreczkami, wewnątrz których były.... :errrr: SELERY :roflt: Quote
jambi Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 :hmmmm: selery chyba niezbyt dobrze chłoną wode? Quote
Tekla64 Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 dziwne wypelnienie???? w ogole nie kojarzace sie z zapora wodna , skad takie selery na powodz???? bo ze ponoc na potencje i ze zdrowe ale na wode???? hihihi ty masz bogate zycie senne!!!! Quote
malawaszka Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 a stąd selery - jak byłam kilka dni wcześniej za zakupach to był tam wieeelki pojemnik z selerami właśnie :D i one tak pachniały :mdleje: kocham zapach selera :splat: i kupiłam DWA :evil_lol: leżą teraz na szafce i je sobie wącham :oops: Quote
ariss Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Co to ostatnio u Ciebie taki mały ruch:crazyeye: kiedyś jak mnie nie było jakiś czas to do nadrobienie po 20-30 stron a teraz całe 2:crazyeye: Quote
ariss Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 malawaszka napisał(a):widzisz - takie zycie :cry: już nas nikt nie lubi :shake: To oznaka, że Waszka potrzebuje trochę cukru:diabloti::evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 widzisz - takie zycie :cry: już nas nikt nie lubi :shake: Quote
Fides79 Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 malawaszka napisał(a):a stąd selery - jak byłam kilka dni wcześniej za zakupach to był tam wieeelki pojemnik z selerami właśnie :D i one tak pachniały :mdleje: kocham zapach selera :splat: i kupiłam DWA :evil_lol: leżą teraz na szafce i je sobie wącham :oops: ha ha ale masz dziwactwo, selery wąchać, no cóż, znam osoby które lubią zapach chloru, takie które lubią zapach mleczek do czyszczenia typu cif, a ja sama uwielbiam zapach druku nowej książki :cool3::p Quote
malawaszka Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 Fides79 napisał(a):ha ha ale masz dziwactwo, selery wąchać, no cóż, znam osoby które lubią zapach chloru, takie które lubią zapach mleczek do czyszczenia typu cif, a ja sama uwielbiam zapach druku nowej książki :cool3::p ja lubię chloru ale na skórze :D zapach skóry rozgrzanej słońcem też lubię i benzyny na stacji benzynowej :roflt: to z takich dziwactw :lol: bo przyjemnie zapachy też lubię Quote
Justa Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 malawaszka napisał(a):ja lubię chloru ale na skórze :D zapach skóry rozgrzanej słońcem też lubię i benzyny na stacji benzynowej :roflt: to z takich dziwactw :lol: bo przyjemnie zapachy też lubię Ja lubię zapach siarki i ozonu :diabloti: Quote
malawaszka Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 a ja nie wiem chyba jak pachnie ozon? ale taki zapach poburzowy tez lubię więc może może :lol: Justa pełna przeciwieństw - od nieba do piekła :lol: Quote
malawaszka Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 mniam mniam ja też - wszystko z selera lubię :loveu: Quote
Justa Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 malawaszka napisał(a):a ja nie wiem chyba jak pachnie ozon? ale taki zapach poburzowy tez lubię więc może może :lol: Justa pełna przeciwieństw - od nieba do piekła :lol: Hmm i obyś nie musiała się dowiedzieć - my ozonu używamy do ozonoterapii w klinice, a to grube dolary kosztuje :p Tak czy inaczej niestety jest szkodliwy dla zdrowia :placz: Quote
Fides79 Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 malawaszka napisał(a):ja lubię chloru ale na skórze :D zapach skóry rozgrzanej słońcem też lubię i benzyny na stacji benzynowej :roflt: to z takich dziwactw :lol: bo przyjemnie zapachy też lubię zapach chloru na skórze:crazyeye: brrrrr i benzyny, a fujjj ja to bym wolała zapach świeżo skoszonej trawy, albo siana :p:p Quote
malawaszka Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 przy tym ostatnim kicham :D a skoszonej trawy też lubię :lol: ale mówiliśmy o dziwactwach :errrr: Quote
lolka75 Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 lubie "zapach" psich lap:roll:... ale jesli inne zwierzeta maja pizmo na lapach to moze i psy. I dlatego lubie... a moze jestem zboczkiem:evil_lol: Quote
jambi Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 ja lubie zapach benzyny, zapach świeżo koszonej trawy, zapach mokrego psiego futra... i czosnku, ale nie z czyichś ust tylko zwykłego czosnku :grins: Quote
Tekla64 Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 a ja lubie zapach swiezo cietego czy obrabianego drewna, znaczy trocin, zapach desek,stolarni ale jak za wiele lakierow nie jest uzywanych hihihi Quote
jambi Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Waszka, Ty nas normalnie zaniedbujesz! Ty mi nie mów, że nic ciekawego sie u Ciebie nie dzieje? Quote
malawaszka Posted January 22, 2011 Author Posted January 22, 2011 nic ciekawego co można by pisać... :niewiem: nie mam czasu na nic, psów coraz więcej i już nie ogarniam :shake: Quote
AniaGucio Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 jambi napisał(a):ja lubie zapach benzyny, zapach świeżo koszonej trawy, zapach mokrego psiego futra... i czosnku, ale nie z czyichś ust tylko zwykłego czosnku :grins: Jambi, możesz zamieszkać u mnie - dwa piętra niżej mieszkają Chińczycy... co drugu dzień gotują potrawy z czosnkiem... koszmar jakiś, non stop wietrze mieszkanie :( Quote
Katerinas Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 malawaszka napisał(a):ja lubię chloru ale na skórze :D zapach skóry rozgrzanej słońcem też lubię i benzyny na stacji benzynowej :roflt: to z takich dziwactw :lol: bo przyjemnie zapachy też lubię No to masz ciekawe upodobania ;) Quote
Recommended Posts