malawaszka Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 [quote name='malawaszka']DZIś MIJA ROK ODKąD PEPA JEST Z NAMI! Miała być na tymczasie, ale się zasiedziała :lol: no co ja poradzę, że nikt jej nie chciał :niewiem: Pepa - żarłok, śmierdziel-pierdziel, szczekacz gorszy niż sznup, a jednocześnie sucz tak wdzięczna, tak kochająca i mądra, że głowa mała :loveu: jak ona potrafi mówić co chce, jak pokazać o co jej chodzi, jak się cieszyć potrafi z byle czego - tak! Pepa jest jedyna w swoim rodzaju :loveu::loveu::loveu: 100 lat Pepko moja kochana w zdrówku, żeby Cię łapki nie bolały i wątróbka i co tam jeszcze miało by Cię boleć - niech nie boli!!! :drinking: tak było... tak jest :loveu: a tak bywa :loveu: To było rok temu - dziś mijają 2 lata - dziś Pepa obchodzi urodziny - drugie :loveu::loveu::loveu: mój aniołek - reszta jak wyżej :lol: Rok temu jeszcze nie wiedziałam, że Pepa jest tak powaznie chora, dlatego była tłusta, słaba i ociężała, teraz jest o niebo lepiej - bryka jak młódka, gania koty, skacze, i już nie jest śmierdzielem pierdzielem :loveu: :multi: nadal tak samo kochana, oddana i wierna - wyjątkowa bo moja :loveu: Laleczko tak trzymaj jeszcze dłuugie lata :drinking: Quote
Elitesse Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 no to zdrowie Pepy :beerchug::beerchug::beerchug: nie bylo mnie tu 100 lat - co zrobilas z jej wlosami :crazyeye::crazyeye: Quote
malawaszka Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 ogoliłam bo było jej gorąco :grins: Quote
eria Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA PEPY !!!! :multi::multi::multi: OBY TYLKO ZDRÓWKO DOPISYWAŁO :loveu::multi::multi: Quote
aga1215 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 http://img169.imageshack.us/img169/8006/dsc02121a.jpg Ale Pepa wypiękniała:loveu: Wszystkiego najlepszego!!! Weki ma dzisiaj areszt. Rano mało nie zjadł :angryy: sąsiedzkiego koteczka małego! W ostatniej chwili interweniowałam! Kot przylazł do ogrodu kiedy Weki był w domu. Jak pies wyszedł to po zapachu od razu namierzył:angryy: kota A ta mała fajtłapa nie zdążyła mu zwiać, dopadł go pod drzewem:angryy: :mad: Tak się zastanawiała, bo to już druga taka akcja ostatnio. Chyba przyczyną jest zazdrość o Felka. Od kiedy muszę Felka karmić z ręki Weki chyba czuje się wtedy odrzucony (nie mogę go równocześnie karmić:angryy:) I wyżywa się na obcych kotach:mad::mad::mad: Teraz kot siedzi w kącie, w który się schował. Ciekawe, kiedy odważy się wyleźć .... Chyba już nigdy do nas nie przyjdzie .... Quote
lolka75 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 http://img251.imageshack.us/img251/5619/dsc0009j.jpg moja Pepusia:loveu::multi: zdrowka i pogody ducha ale ma fajne suteczki:evil_lol::loveu: Quote
zerduszko Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Ale ona piękna :loveu: Oko, widze oko na tym pierwszym :eviltong: Quote
Vectra Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 to już dwa lata ? wow , ale ten czas leci ..... Klamka też już u mnie 2 lata :) Quote
Tekla64 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 No to wygalda na to ze Pepa swietuje tego samego dnia co Niko [SIZE="4"]100LAT I SAMYCH SZCZESLIWYCH DNI PEPI Quote
LAZY Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 PILNE! Cioteczki dzisiaj znaleziono w Szczecinie młodą BOKSERKE! Pilnie potrzebny DS!!! Ponizej link... http://www.dogomania.pl/forum/f1170/szczecin-znaleziono-mloda-suczke-boksera-w-dt-u-lazy-potrzeba-ds-148466/#post13122865 Quote
malawaszka Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 Pepa dziękuje :loveu: obecnie się wykańcza no nie śpi tylko pilnuje żeby koty nie schodziły z góry na dół :mad: Quote
Alicja Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 [FONT=Arial]:multi::multi::multi:już 2 lata :crazyeye: a pamiętam jak dziś te łowy na Pepę :evil_lol: Pepulina ....zdrówko :knajpa:[/FONT] Quote
malawaszka Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 łowy zakończone sukcesem dzięki Pysi :loveu: bo ja za bardzo się bałam, żeby na ulicę nie wybiegła :shake: a potem chowanie się po kątach w domu, zasikane podłogi, kurcze naprawdę ogromna satysfakcja z tego, że ona się tak zmieniła :loveu: Quote
LeCoyotte Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 już 2 lata?:o miała szczęscie zostając u Ciebie:p 100lat Pepcia:lol: Quote
AnkaG Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 malawaszka napisał(a):Pepa dziękuje :loveu: obecnie się wykańcza no nie śpi tylko pilnuje żeby koty nie schodziły z góry na dół :mad: No widzisz jaki pracowity piesek :diabloti: Quote
malawaszka Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 pracowity i pracuje dalej - "my" :errrr: poprawiamy gipsy na ścianach w kuchni, a Pepa pracowicie roznosi to po całym domu bo co chwilę biega sprawdzać czy koty już penetrują dół czy jeszcze nie :mad: a mnie w nocY pogryzł komar - W STOPĘ!!!! W PODESZWĘ KURNA CHATA!!!! :angryy::2gunfire::motz::bad-word::-x trzy razy! myslałam, że się wścieknę jak to swędziało i bolało:grab: a w między czasie znalazłam, a właściwie moja siostra znalazła i mi pokazała kominek - obecnie na taki zachorowałam :loveu: i może do emerytury taki będziemy mieć :shock: Quote
Tekla64 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Noo cudny tez mi sie bardzo podoba ino mnie do mojej wiejskiej chatki ponad 100letniej nie pasowa , bedzie inny i to mam bloga nadzieje ze juz niedlugo, plotu mam dkoladnie pol hihihi ale juz wyglada a pisika sa troche zszokowane :evil_lol: Quote
Maga100 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [quote name='malawaszka'] a w między czasie znalazłam, a właściwie moja siostra znalazła i mi pokazała kominek - obecnie na taki zachorowałam :loveu: i może do emerytury taki będziemy mieć :shock: ja jestem starodawna dama i mnie się te nowoczesne nie podobają :cool1: Tak, jak nowoczesne domy też nie :cool1: (jak ten, co wyrasta obok mnie, Debe dobrze stwierdziła, że wygląda jak salon samochodowy). Ja lubię tradycyjne, rustykalne kominki, które mają urok, duszę i wyglądają fajnie i z ogniem i bez. A ten powyżej bez ognia będzie wyglądał jak okno :diabloti: Quote
malawaszka Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 Moje drugie imię to Tradycja :diabloti: więc mnie się takie podobają bardzo bardzo bardzo :loveu: i będę taki miała :grins: Quote
eria Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 ja też wolę kominki takie raczej z kamienia, otwarte,bez szyby żadnej ... aczkolwiek taki nowoczesny też ładnie wygląda,ale klimatu takiego pomieszczeniu nie dodaje Quote
Tekla64 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 a ja powiem ze nie zamontowalabym se kominka bez szyby!!!!! nie w dzisiejszym czasie. dwa razy sie juz lekko palilam wiec w zyciu nie dam se zamontowac bez szyby!!!! a ze jeden juz mam wiec wiem ze radocha i nastoj takiz sam , jak chce zywy ogien to se pale ognicho!!!!! a tak w domciu moge zamkanac i isc spokojnie spac nawet jak mam zaladowany po brzegi kominek!!!! no i mniej dymu i brudu [choc ciezko mowic u mnie o braku brudu po mojej sforze hihihi ale nie musi byc wiecej] Quote
malawaszka Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 noooo ja też bym się nie odważyła na kominek bez szyby :shake: strzelające po domu iskry to nie jest to o czym marzę :shake: mój dom nie ma w ogóle klimatu dla ludzi, którzy lubią tradycyjne rzeczy - bo nie ma brązów, beżów, ani innych powszechnie uznanych kolorów :lol:, nie wiem co tam jeszcze lubicie, ze nadaje wg Was klimat, ale u mnie tego nie ma :lol: moje są zimne - szarości dominują bo ja tak kocham :loveu: więc nie ma szans na kominek z jakimś portalem czy innymi zdobieniami :roll: nie moja to bajka, ale dlatego życie jest ciekawe, że nie wszystkim się podoba to samo :cool3: eria no i mój kominek będzie jak najbardziej z kamienia :evil_lol: Quote
Recommended Posts