Maga100 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [quote name='malawaszka'] przyjemnie też się wychodzi z psami na dwór bo przecież prędzej się Pepa poszcza i pos.a w domu niż sama pójdzie :roll: może i nieprzyjemnie się wychodzi, ale jak cudnie się wraca :loveu: Quote
Doginka Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Oj tak, powrót do ciepłego mieszkanka jest cudowny, szczególnie jak córeczka dba o mamusię i robi herbatkę z malinkami i miodkiem:diabloti: U nas dziś słoneczko świeci i osusza to czarne g.., co zostało po wczorajszym śniegu:diabloti::multi: MWaszko masz żandarma na koty w domku:evil_lol: Biedna Pepa, może jej potrzebny jakiś detox na koty:evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 Wieść Gminna niesie, że nie mamy już kłopotu ze zboczeńcem :question: znowu siedzi :no-no-no: nie będę pisać za co bo nie wiem czy to prawda... ale nie za niewinność na pewno... Quote
lolka75 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 malawaszka napisał(a):Wieść Gminna niesie, że nie mamy już kłopotu ze zboczeńcem :question: znowu siedzi :no-no-no: nie będę pisać za co bo nie wiem czy to prawda... ale nie za niewinność na pewno... czesto jest tak ze kryminalisci nie potrafia sie znalezc w normalnym swiecie (zwlaszcza ci, ktorzy dlugo siedzieli) i robia wszystko zeby wrocic do swiata ktory znaja. I czesto ci z dlugimi wyrokami wracaja do pierdziawy z powodu tego ze na wolnosci juz nie ma ich zycia, zona odeszla, kolezkowie sie zachlali albo zaszyli... chwalic sily wyzsze za taki obrot sprawy:p a swoja droga powinna byc dostepna lista przestepcow na tle seksualnym, a szczegolnie pedofili... tak jest zdaje sie w Anglii..... niech ci ludzie nie mieszkaja anonimowo nigdzie:shake: Quote
malawaszka Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 To mógłby sobie w łeb palnac, a nie zniszczyć życie jeszcze jednej niewinnej osobie... jesli to prawda to bardzo bardzo młodej... :angryy: Quote
zerduszko Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 lolka75 napisał(a):a swoja droga powinna byc dostepna lista przestepcow na tle seksualnym, a szczegolnie pedofili... tak jest zdaje sie w Anglii..... niech ci ludzie nie mieszkaja anonimowo nigdzie:shake: Na wsi to raczej anonimowi nie są ;) Quote
Alicja Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [quote name='malawaszka']To mógłby sobie w łeb palnac, a nie zniszczyć życie jeszcze jednej niewinnej osobie... jesli to prawda to bardzo bardzo młodej... :angryy: [FONT=Arial] ewentualnie mogli by mu zrobić w pierdlu z doopy jesień sredniowiecza :angryy:[/FONT] Quote
lolka75 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 malawaszka napisał(a):To mógłby sobie w łeb palnac, a nie zniszczyć życie jeszcze jednej niewinnej osobie... jesli to prawda to bardzo bardzo młodej... :angryy: o matko:-(.... myslalam ze cos skubnal ze sklepy czy walnal w morde sasiada:shake::-( ludzie to bestie................. Quote
lolka75 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial] ewentualnie mogli by mu zrobić w pierdlu z doopy jesień sredniowiecza :angryy:[/FONT] ja sie dziwie ze do tej pory nie zrobili:shake:.... musial sie niezle pucowac do klawiszy ze mial ochrone:shake:.... przeciez chlopaki z paki maja swoj kodeks i nie lubia tych co lubia dzieci Quote
malawaszka Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 [quote name='lolka75']ja sie dziwie ze do tej pory nie zrobili:shake:.... musial sie niezle pucowac do klawiszy ze mial ochrone:shake:.... przeciez chlopaki z paki maja swoj kodeks i nie lubia tych co lubia dzieci nie zapominaj, że "chłopaki z paki" też nie siedzą za niewinność... a kodeks itd - czy to nie tylko w filmach? odsiedział 25 lat za gwałt i zabójstwo ośmioletniej dziewczynki znowu jest podejrzewany o wykorzystanie seksualne 13-letniego dziecka. Wyszedł z więzienia 17 września. W poniedziałek znowu został zatrzymany. W ciągu najbliższych kilku dni, "Zając" (bo tak nazywali go niektórzy) stanie przed prokuratorem w Zawierciu. W jego rodzinnej wsi zapanowała psychoza strachu. Rodzice boją się nawet wypuszczać dzieci na podwórka. Ludzie powtarzają sobie zdarzenie, do którego miało dość kilka dni temu na przystanku w Siewierzu. Do trzynastolatka podszedł mężczyzna. Zaczepił go, mówiąc, że ma list, w którym chłopca oskarża o kradzież szkolny kolega. I że trzeba sprawę wyjaśnić. Kilkaset metrów dalej wciągnął przerażone dziecko w krzaki. Potem mężczyzna obiecał chłopcu, że sprawa kradzieży nie będzie aktualna, jeśli nikomu nie opowie do czego doszło. Dowiedzieliśmy się, że całą tę sytuację mężczyzna prawdopodobnie opisał w swoim notatniku. Policja odmawia informacji na ten temat. Zasłania się dobrem śledztwa. We wsi, z której pochodzi mężczyzna, szybko rozniosło się, że jest już na wolności. Ponad 25 lat temu, 17 września zgwałcił i udusił ośmiolatkę, która wracała ze szkoły z kolegą. Koledze udało się uciec. Jej nie. 17 września tego roku, mężczyzna opuścił więzienie. Jeszcze zanim trafił za kratki na 25 lat, odsiedział rok za molestowanie innej dziewczynki. Wtedy mieszkańcy chcieli go zlinczować, schwytali go razem z policją. Ludzie mówią o jego niezdrowych seksualnych skłonnościach, nie tylko wobec ludzi, ale nawet zwierząt. - Znałam jego rodzinę. Porządna była, ale chłopak już w młodości miał jakieś niezdrowe skłonności. Najmłodszy z rodzeństwa, matka go późno urodziła. Słyszałam, że wyszedł z więzienia, ale że znowu coś zrobił? - mówi Lucyna Całka, mieszkanka... Większość ludzi nie przebiera w słowach. Jak pan Edek: - Ja mam dorosłe dzieci, ale tu się inni boją. Przecież ludzie pamiętają, jak kiedyś jedną staruszkę gwałcił, a nawet w oborze też coś robił... Ja bym go przez maszynkę za takie rzeczy przekręcił. Ojca jego znałem, porządny człowiek. Po widzeniach w więzieniu opowiadał, że prosił sędziów i psychologów, żeby go nie wypuszczali z więzienia, bo on się nie zmieni. Ojciec zmarł, a on wyszedł - mówi pan Edek. Dodaje, że w poniedziałek szukała go policja. Skutecznie. Został zatrzymany. Wcześniej jeździł po urzędach, rejestrował się jako bezrobotny. i taki mamy kraj właśnie... Ojciec zboczeńca mówił, że ten typ się nie zmienił i nie zmieni a oni i tak gnoja wypuścili ... :shake: Quote
Maga100 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 wiesz co, włos się jeży i przerażenie ogarnia. I jak tu nie być nadopiekuńczą matką, strzegącą dziecka jak źrenicy oka.... Quote
lolka75 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 masz racje.... za duzo filmow ogladnelam:-( Quote
zerduszko Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Masakra :smhair2: Jak to wcześniej pisałaś, to się wydawało abstrakcyjne. Ale jak sobie pomyślę, że macie dzieci <znaczy nie Ty, w rodzinie> to normalnie strach się bać. Łapyi wacka uciąć :shake: Quote
Korciaczki Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Malawaszko- jesteśmy fankami Twoich zdjęć. Podziwiałyśmy dziś fotki kociaków na allergo, które wystawiłaś. Cudne koty, cudne foty, cudne psiaki :loveu: Quote
dbsst Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Waszko jak Czerwono oka Pepa :lol::lol::lol::lol: i jej koty :loveu::loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 [quote name='Maga100']wiesz co, włos się jeży i przerażenie ogarnia. I jak tu nie być nadopiekuńczą matką, strzegącą dziecka jak źrenicy oka.... no własnie... [quote name='lolka75']masz racje.... za duzo filmow ogladnelam:-( bywa :lol: [quote name='zerduszko']Masakra :smhair2: Jak to wcześniej pisałaś, to się wydawało abstrakcyjne. Ale jak sobie pomyślę, że macie dzieci <znaczy nie Ty, w rodzinie> to normalnie strach się bać. Łapyi wacka uciąć :shake: no to najbardziej o dzieci własnie strach, ale oby już nie wrócił :angryy: [quote name='Korciaczki']Malawaszko- jesteśmy fankami Twoich zdjęć. Podziwiałyśmy dziś fotki kociaków na allergo, które wystawiłaś. Cudne koty, cudne foty, cudne psiaki :loveu: Dzięki :oops: [quote name='dbsst']Waszko jak Czerwono oka Pepa :lol: i jej koty :loveu: smiej się smiej, a Pepa całymi dniami wygląda tak: czasem nawet legowiskiem gardzi, które jej tam położyłam coby starych kości nie obijała :oops: a koty wyglądają tak :lol: Quote
Vectra Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 hahahaha koty to mają zabawę po pachy z Pepy :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 O, jakie cudne zdjęcia, Wasiu :loveu::loveu::loveu::loveu: Jestem Twoją idolką :diabloti: Quote
malawaszka Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 i jeszcze koty które ciągle wygladają i wkurzają starego, schorowanego psa :roll: czujne oko Matki Kotki :loveu: Quote
Vectra Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Hanna R. napisał(a):O, jakie cudne zdjęcia, Wasiu :loveu::loveu::loveu::loveu: Jestem Twoją idolką :diabloti: Nie chcę być niegrzeczna Babciu , ale Morfeusz o Ciebie pytał :diabloti: pytał czy już Twoje drugie JA się obudziło , a pierwsze zasypia .... dobranoc kochana :loveu: Quote
malawaszka Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 a jak stad wyjdę... to rozpier... Wam tę chatę :diabloti::evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 Vectra napisał(a):hahahaha koty to mają zabawę po pachy z Pepy :evil_lol: siedzą tam jak loża szyderców i się gapią :lol: Hanna R. napisał(a):O, jakie cudne zdjęcia, Wasiu :loveu::loveu::loveu::loveu: Jestem Twoją idolką :diabloti: to wspaniale Haniu, Haneczko, Haniuniuniu :loveu::loveu::loveu: Quote
Hanna R. Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Vectra napisał(a):Nie chcę być niegrzeczna Babciu , ale Morfeusz o Ciebie pytał :diabloti: pytał czy już Twoje drugie JA się obudziło , a pierwsze zasypia .... dobranoc kochana :loveu: Otóż nie :loveu: Jeszcze nie :evil_lol: Mylisz się . I nie bądź taki szybki lopez :cool1: Już Ci się NIGDY nie zwierzę :cool1: Quote
Vectra Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 malawaszka napisał(a):siedzą tam jak loża szyderców i się gapią :lol: dlatego wolę psy , niż te wredne paskudy :diabloti: Quote
Recommended Posts