lolka75 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='malawaszka']hahaha tak debe można zastapić listkiem figowym tylko akurat mi sieskończyły hahaha ja już chyba nigdy za Wami nie nadażę :crazyeye:[/QUOTE] Wasia bo to cza sledzic wsie watki naraz bo akcja sie przenosi:evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='lolka75']Wasia bo to cza sledzic wsie watki naraz bo akcja sie przenosi:evil_lol::evil_lol:[/quote] bo w każdym wątku musi być wątek , co by się nie pogubić klik klik :evil_lol: Quote
dbsst Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='lolka75']no coz:roll:.... starosc nie radosc:roll: ale czujnas:shake:............:diabloti: dobrze, że jeszcze refleks się ostał :evil_lol: [quote name='Vectra']szwedki mają C :hmmmmm: myślę, że jest szansa, holender jest najwyższy w europie, szwedka może być najjędrniesza, Waszka najładniejsza :cool1: [quote name='Maga100']ktoś jej musim poklikać, bo inaczej nie trafi :evil_lol: musim musim ale czy się skusim :evil_lol: Quote
Vectra Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='dbsst'] myślę, że jest szansa, holender jest najwyższy w europie, szwedka może być najjędrniesza, Waszka najładniejsza :cool1: [/quote] ale szwedka to nie :shake: bo to albinosy .. Quote
dbsst Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='Vectra']ale szwedka to nie :shake: bo to albinosy ..[/quote] latynoska :cool1: Quote
Vectra Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='dbsst']latynoska :cool1:[/quote] z grzywką :loveu: Quote
dbsst Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='Vectra']z grzywką :loveu:[/quote] i z kolczykami wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeelkimi kołami :cool1: Quote
malawaszka Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 hahahha dajcie mi też to co łykacie :roflt: Quote
Vectra Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='malawaszka']hahahha dajcie mi też to co łykacie :roflt:[/quote] też to masz , ale widać nie te dni :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [FONT=Arial]:mad:kurna przez 3 wątki musze przebiegać :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
dbsst Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='malawaszka']hahahha dajcie mi też to co łykacie :roflt:[/quote] ja tran nie wiem co bierze Vectra :evil_lol: [quote name='Vectra']i z C i z C :multi:[/quote] i żel na włosiu :p Quote
Vectra Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:mad:kurna przez 3 wątki musze przebiegać :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] kondycji złapiesz :evil_lol: Quote
dbsst Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='Vectra']też to masz , ale widać nie te dni :evil_lol: o fu ja tego nie mam od kwietnia - to było obleśne jeśli to to :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:mad:kurna przez 3 wątki musze przebiegać :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] orientuj się :lol: Quote
Maga100 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='Vectra']bo w każdym wątku musi być wątek , co by się nie pogubić klik klik :evil_lol: ja nie nadążam także :angryy: ale w miedzyczasie jeszcze muszę wychodzić sprawdzać, czemu T stęka i to niesprawiedliwe :placz: [quote name='Vectra']też to masz , ale widać nie te dni :evil_lol: No u Debe też raczej nie te dni :evil_lol: Quote
Vectra Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 ale to nie o takie dni fuujjj chodzi :diabloti: Debe to łyka kwas foliowy :diabloti: Quote
dbsst Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='Maga100'] No u Debe też raczej nie te dni :evil_lol: :lol::lol::lol::lol::lol: juz sie przyznałam, i to nie menopauza :lol::lol::lol: [quote name='Vectra']ale to nie o takie dni fuujjj chodzi :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Debe to łyka kwas foliowy :diabloti: rzuciłam juz kwas w duzej dawce teraz mam dha i inne takie : zelazo - mam teraz zelazny uscisk:diabloti: Quote
Vectra Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 a to temu taki ciężki ten umysł , od żelaza :diabloti: ja jadłam jagodzianki , dobre byly Quote
dbsst Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='Vectra']a to temu taki ciężki ten umysł , od żelaza :diabloti: ja jadłam jagodzianki , dobre byly[/quote] dobrze ze nie ciężki żart :evil_lol: w ciązy czy czegoś nam nie powiedziałaś :cool1: Quote
Alicja Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [FONT=Arial]:loveu:ja zjadłam bułeczke drożdżową cynamonówke z kremem budyniowym :evil_lol:[/FONT] Quote
Vectra Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='dbsst']dobrze ze nie ciężki żart :evil_lol: w ciązy czy czegoś nam nie powiedziałaś :cool1:[/quote] nie nie , ja Wam stanu i dzieci nie zazdroszczę :evil_lol: Quote
Maga100 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='dbsst'] akie : zelazo - mam teraz zelazny uscisk:diabloti: chyba w tyłku :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
dbsst Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:loveu:ja zjadłam bułeczke drożdżową cynamonówke z kremem budyniowym :evil_lol:[/FONT] też w ciąży:cool1: Quote
dbsst Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='Vectra']nie nie , ja Wam stanu i dzieci nie zazdroszczę :evil_lol: ta jasne to czemu tak się orientujesz w temacie - pewnie masz jakąś niepodziewana niespodziewankę :evil_lol: [quote name='Maga100']chyba w tyłku :diabloti::diabloti::diabloti: tu w tych okolicach gorzej :diabloti: Quote
Vectra Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 melduje , że sie nie rozmnażam :diabloti: Quote
Recommended Posts