Vectra Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Hanna R. napisał(a):Otóż nie :loveu: Jeszcze nie :evil_lol: Mylisz się . I nie bądź taki szybki lopez :cool1: Już Ci się NIGDY nie zwierzę :cool1: nos Ci rośnie kochana Babciu moja :loveu: :loveu: :loveu: Quote
dbsst Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Hanna R. napisał(a): Jestem Twoją idolką :diabloti: nie ma jak wrodzona skromność :diabloti: Królowo Matko :evil_lol: Wasiu tym kotom to patrzy wredotom z oczu :cool3: a Pepa ma czerwone oko bo pewnie jak śpi to jedno ma otwarte i pewnie ciagle to samo i jest czerwone z niewyspania :p Quote
malawaszka Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 [quote name='dbsst']nie ma jak wrodzona skromność :diabloti: Królowo Matko :evil_lol: chyba Królowo Babciu :loveu: Wasiu tym kotom to patrzy wredotom z oczu :cool3: to chyba po Was :roll: a Pepa ma czerwone oko bo pewnie jak śpi to jedno ma otwarte i pewnie ciagle to samo i jest czerwone z niewyspania :p dokładnie tak - jak zwykle masz rację :loveu: Quote
Hanna R. Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 malawaszka napisał(a): to wspaniale Haniu, Haneczko, Haniuniuniu :loveu::loveu::loveu: Kochana, zawsze Cię ceniłam :loveu: I szanowałam :loveu:. Nie boję się tych słów ... :grins: Quote
dbsst Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 malawaszka napisał(a):dokładnie tak - jak zwykle masz rację :loveu: dla kogo babcia dla kogo matka :cool3: po mnie nie bo z moich bije radość i dobroć i nie am takich długich wąsów :evil_lol: rany! i ty to zauwazyłas ja alfa omega herbu zielona pietruszka :p Quote
Hanna R. Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Vectra napisał(a):nos Ci rośnie kochana Babciu moja :loveu: :loveu: :loveu: Przysięgam ! Nic dziś nie przyćpałam ! NAPRAWDĘ ! Wierzysz mi ???? :loveu::loveu::loveu: Quote
Vectra Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Hanna R. napisał(a):Przysięgam ! Nic dziś nie przyćpałam ! NAPRAWDĘ ! Wierzysz mi ???? :loveu::loveu::loveu: wypije piwo na to konto :diabloti: KCM :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:bowski http://img203.imageshack.us/img203/1504/dsc0051a.jpg[/FONT] Quote
Maga100 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 [quote name='Hanna R.']O, jakie cudne zdjęcia, Wasiu :loveu::loveu::loveu::loveu: Jestem Twoją idolką :diabloti: ty lepiej uważaj na tę idolkę, Waszeniu, nieszczerość wyczuwam :cool1: Ale nabredziłyście wczoraj, gdy spałam snem sprawiedliwego. A koty boooskie, ale nie, nie pakować Quote
dbsst Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Witam koleżanką z psychokotamie i psychokotopsem :lol: Quote
malawaszka Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 [quote name='Hanna R.']Kochana, zawsze Cię ceniłam :loveu: I szanowałam :loveu:. Nie boję się tych słów ... :grins: a powinnaś :icon_roc: [quote name='dbsst']dla kogo babcia dla kogo matka :cool3: po mnie nie bo z moich bije radość i dobroć i nie am takich długich wąsów :evil_lol: rany! i ty to zauwazyłas ja alfa omega herbu zielona pietruszka :p uhm [quote name='Maga100']ty lepiej uważaj na tę idolkę, Waszeniu, nieszczerość wyczuwam :cool1: a co to k...wa za nowa odmiana? :stop: [quote name='dbsst']Witam koleżanką z psychokotamie i psychokotopsem :lol: witam koleżankę z psychobrzuchem :errrr: Quote
eria Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 http://img377.imageshack.us/img377/1146/dsc0044x.jpg :loveu: to chyba najbardziej fotogeniczne kiciambrzątko:loveu: w Twoim inwentarzu :evil_lol: Quote
Maga100 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 [quote name='malawaszka'] a co to k...wa za nowa odmiana? :stop: Jestem innowacyjna. Jestem oryginalna. Jestem pomysłowa. :p Nie podobało ci się? :-( Quote
malawaszka Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 [quote name='eria']http://img377.imageshack.us/img377/1146/dsc0044x.jpg :loveu: to chyba najbardziej fotogeniczne kiciambrzątko:loveu: w Twoim inwentarzu :evil_lol: no wiesz! my wszystkie jeteśmy szalenie fotogeniczne - nie tylko ONA :obrazic: uprzedzając pytania - TAK ja również zaliczam się do mojego inwentarza :lol: [quote name='Maga100']Jestem innowacyjna. Jestem oryginalna. Jestem pomysłowa. :p Nie podobało ci się? :-( ależ skąd pomysł że mi się nie podobało? :boom: Quote
ariss Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Naszukałam się:mdleje: ale Ty też masz łupież:turn-l: Quote
malawaszka Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 OMG :mdleje: z Bułeczką :loveu::loveu::loveu: Quote
Doginka Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Wasiu, jaka czułość na tej łupieżowej focie:crazyeye::loveu: Nie brak Ci dzidziusia?:cool3::diabloti: Quote
asher Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Hanna R. napisał(a):Jestem Twoją idolką :diabloti:Jaka skromość! :lol: Baby, co brałyście, że takieście rozmerdane? :loveu::loveu::loveu: Poproszę to samo :loveu::loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 asher napisał(a): Baby, co brałyście, że takieście rozmerdane? :loveu::loveu::loveu: Poproszę to samo :loveu::loveu::loveu: no jak to co brały? progesteron :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 malawaszka napisał(a):no jak to co brały? progesteron :evil_lol::evil_lol::evil_lol: wszystkie :crazyeye: czy ja jak zwykle o czyms nie wiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: psychobrzuch wita psycho-psycho :diabloti: Quote
malawaszka Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 dbsst napisał(a):wszystkie :crazyeye: czy ja jak zwykle o czyms nie wiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: psychobrzuch wita psycho-psycho :diabloti: nie wszystkie tylko te rozmerdane :evil_lol: witaj pasib... eee :hmmmm: psychobrzuchu :diabloti: Quote
dbsst Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 malawaszka napisał(a):nie wszystkie tylko te rozmerdane :evil_lol: witaj pasib... eee :hmmmm: psychobrzuchu :diabloti: uffffff pierwsze się mnie napewno nie tyczyło w takim razie :diabloti: czy TY mi dokuczasz :roll::evil_lol::cool1: jestem właścicielką dwóch brzuchów od przedwczoraj i nie wiem co o tym sadzić :mad: Quote
Doginka Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 dbsst napisał(a):...jestem właścicielką dwóch brzuchów od przedwczoraj i nie wiem co o tym sadzić :mad: Wszystko, byle nie aborcję:shake::diabloti: Quote
weszka Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Kurde z tym zwyrodnialcem to nieźle... czyli jest tak jak wszyscy przypuszczali, że będzie. Sesja kocio-Pepowa bossska :loveu: Strażniczka na czerwonym posłanku :loveu: i kocie zaczepne stworzenia na wysokościach :loveu: Quote
AnkaG Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Pepa, Pepusia jest przesłodka. I te minki. :loveu: Quote
Recommended Posts