Vectra Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 malawaszka napisał(a):zobacz we właściwościach - nie robiłam nic specjalnego - na wyczucie leciało kokietka :diabloti: Quote
malawaszka Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 Vectra napisał(a):kokietka :diabloti: ależ oczywiście, że kokietka - bo tak naprawdę to zastosowałam wszelkie dostępne wskazówki podręcznikowe do fotografowania mgły :p ale ich nie zdradzę :diabloti: Quote
dbsst Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 [quote name='malawaszka']wiem co powiedziec, pewnie ze wiem - nie moge nigdzie jechac teraz :shake: :shake::-(:-(:-( [quote name='Maga100']tak, tak :placz: i ubierzemy się na różowo :placz: ja nie ja się nie ubiorę na różowo bo będę wyglądała jak świniak :diabloti: mam pytanie: czemu widzę tylko mgłę? umowa była inna :diabloti: bardzo ładna Luneta ze świdrującym okiem i bardzo ładna mgła. i mam drugie pytanie: o której godzinie chodzisz na mgłę ?? - czy ty cierpisz na bezsenność :crazyeye: Quote
Alicja Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 malawaszka napisał(a):ależ oczywiście, że kokietka - bo tak naprawdę to zastosowałam wszelkie dostępne wskazówki podręcznikowe do fotografowania mgły :p ale ich nie zdradzę :diabloti: :obrazic:.........:eviltong: Quote
Alicja Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 [quote name='dbsst']:shake::-(:-(:-( ja nie ja się nie ubiorę na różowo bo będę wyglądała jak świniak :diabloti: mam pytanie: czemu widzę tylko mgłę? umowa była inna :diabloti: bardzo ładna Luneta ze świdrującym okiem i bardzo ładna mgła. i mam drugie pytanie: o której godzinie chodzisz na mgłę ?? - czy ty cierpisz na bezsenność :crazyeye: [FONT=Arial]:roflt: :roflt: właśnie sobie wyobraziłam Sis na różowo :loveu::evil_lol:[/FONT] Quote
malawaszka Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 dbsst napisał(a): 1. mam pytanie: czemu widzę tylko mgłę? umowa była inna :diabloti: 2. i mam drugie pytanie: o której godzinie chodzisz na mgłę ?? - czy ty cierpisz na bezsenność :crazyeye: 1. widzisz co chcesz widzieć :diabloti: 2. tak - między 17 a 18 zwykle cierpię na bezsenność :evil_lol: Quote
Doginka Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 malawaszka napisał(a):nie lubie Was nie lubie :eviltong: i wstawie te głupie fotki, A CO! Ale zemsta:crazyeye::p Pomimo tego, że nie dasz nam ustawień na mgłę i nas nie lubisz to i tak KCM:loveu::loveu::loveu: Quote
dbsst Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 malawaszka napisał(a): 2. tak - między 17 a 18 zwykle cierpię na bezsenność :evil_lol: no tak ja z reguły wtedy śpię :roll: ale ja moge teraz wszystko :cool3: Quote
malawaszka Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 [quote name='dbsst']no tak ja z reguły wtedy śpię :roll: ale ja moge teraz wszystko :cool3: a ja zawsze mogę wszystko :p pomarzyć dobra rzecz :placz: Zapraszam na bazarek - Matki Polki - ODROBACZAĆ PSY!!!! http://www.dogomania.pl/forum/f99/odrobacz-psa-kota-panacur-dla-kotkow-do-10-10-a-147856/ Quote
Maga100 Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:diabloti:jakie goopie fotki :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT] właśnie, właśnie, i w ogóle gorycz przeze mnie nie przemawia :shake::diabloti: Quote
malawaszka Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 no to trochę dla osłody tej goryczy :diabloti: koty - które dzisiaj były wyjątkowo energiczne :lol: Quote
malawaszka Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 [quote name='Maga100']koty, koty, koty, rób koty :loveu: rób koty rób koty - koty sroty - nikt ich nie chce :placz: a ja nie mogę mieć 4 kotów :shock: oszaleję przecież, a Luna i Pepa tylko czatują na te malce żeby je dopaść i unicestwić :mad: a małe gnojki i mamusia nudzą się w pokoju (kutwa mają do dyspozycji ponad 30 m kw pokoju) i uskuteczniają wielkie ucieczki i szaleństwa po poddaszu :mad: a w ogóle to do bani dzien dzisiaj mam :roll: umarł mój 10 letni aksolotl... kurde niby to tylko stowrzenie z akwarium, ale no 10 lat miałam go... i już go nie ma a inna super fajna rzecz to do popsutego samochodu dołączył popsuty ploter, dzięki któremu zarabiamy... po prostu bosko! park maszynowy się sypie jak tralala :angryy: Quote
Vectra Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 ale koty cykasz mistrzowskie :) buuu biedny stworek :( ... jak się kruszy to się rwie ... ehhh Quote
madziamn Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 biedne stworzonko:-( kotki śliczne:loveu: Quote
malawaszka Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 Vectra napisał(a):ale koty cykasz mistrzowskie :) i nie wiem czemu J nie chce żebyśmy mieli w domu jedną ścianę całą w milionie zdjęć kotków :loveu::loveu::loveu: Quote
Vectra Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 wiesz , mój TZ też nie chciał 4 psów w domu :diabloti: no i co z tego ? jak ja chciałam - teraz zmienił zdanie ;) Quote
malawaszka Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 nooo J dziś pytał - to co? będziemy mieć 4 koty? :lol: Quote
Vectra Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 było rzucić mu się na szyje , dać buziaka i powiedziesz , że cieszysz się , że jest tego zdania co ty :diabloti: Quote
malawaszka Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 problem w tym, że ja nie jestem tego zdania :lol: bo ja nie chcę mieć czterech kotów... nie mają źle ale przecież nie mogą siedzieć w pokoju całe życie, a jak sie rozlezą na dwór to ja osiwieję, psy dostaną kociokwiku i w ogóle - nie chcę pracować tylko na żarcie dla gadziny... no i jeszcze jedna rzecz - wtedy koniec z tymczasowaniem czegokolwiek... Quote
Vectra Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 ale koty lubią żyć jak koty ;) mieszkasz na zadupiu .... gdybym mieszkała z 5 km od ulicy , to by pewnie było u nas miauczyński .... taki :diabloti: http://img97.imageshack.us/img97/8770/dsc0099l.jpg Quote
malawaszka Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 ja wiem, że Lubia i Fifka tak zyje - rano nas budzi wtykając pazur pod kołdrę i drapiąc mnie albo J, tupta po panelach, skacze po nas, marudzi dopóki ktoś nie wstanie i nie da jej żreć, połyka raz dwa i sterczy pod drzwiami na dwór (odkąd tu mieszkamy ani razu nie załatwiła się do kuwety tylko na dworze) - znika na pół dnia, pojawia się w porze obiadowej - pomyka gdzieś w okolicy domu, czasem wpadnie na drzemkę, próbuje wyłudzić wcześniejszą kolację, jak się nie udaje to znika znowu coś zamordować... wraca koło 18 na kolację, wsuwa i leci się szlajać, po czym wraca na spanie gdzieś koło 23-24 :loveu: ale 4 takich nie zniese :shake: a poza tym Fifi się ich boi bo dostała szkołę od kociaj mafii :mad: i nie lubi kotów innych przez to, a tamte z kolei zaczęły mojej siostrze lać w domu :angryy: boję się też, że i unas się zacznie znaczenie terenu jak będzie ich za duzo a tego nie chcę bo zapach kociej szczyny nie jest tym co tygrysy lubią najbardziej... :mad: Quote
Recommended Posts