Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Vectra napisał(a):
kokietka :diabloti:

ależ oczywiście, że kokietka - bo tak naprawdę to zastosowałam wszelkie dostępne wskazówki podręcznikowe do fotografowania mgły :p ale ich nie zdradzę :diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']wiem co powiedziec, pewnie ze wiem - nie moge nigdzie jechac teraz :shake:

:shake::-(:-(:-(

[quote name='Maga100']tak, tak :placz: i ubierzemy się na różowo :placz:

ja nie ja się nie ubiorę na różowo bo będę wyglądała jak świniak :diabloti:

mam pytanie: czemu widzę tylko mgłę? umowa była inna :diabloti:
bardzo ładna Luneta ze świdrującym okiem i bardzo ładna mgła.
i mam drugie pytanie: o której godzinie chodzisz na mgłę ?? - czy ty cierpisz na bezsenność :crazyeye:

Posted

malawaszka napisał(a):
ależ oczywiście, że kokietka - bo tak naprawdę to zastosowałam wszelkie dostępne wskazówki podręcznikowe do fotografowania mgły :p ale ich nie zdradzę :diabloti:

:obrazic:.........:eviltong:

Posted

[quote name='dbsst']:shake::-(:-(:-(

ja nie ja się nie ubiorę na różowo bo będę wyglądała jak świniak :diabloti:

mam pytanie: czemu widzę tylko mgłę? umowa była inna :diabloti:
bardzo ładna Luneta ze świdrującym okiem i bardzo ładna mgła.
i mam drugie pytanie: o której godzinie chodzisz na mgłę ?? - czy ty cierpisz na bezsenność :crazyeye:

[FONT=Arial]:roflt: :roflt:
właśnie sobie wyobraziłam Sis na różowo :loveu::evil_lol:
[/FONT]

Posted

dbsst napisał(a):

1. mam pytanie: czemu widzę tylko mgłę? umowa była inna :diabloti:

2. i mam drugie pytanie: o której godzinie chodzisz na mgłę ?? - czy ty cierpisz na bezsenność :crazyeye:

1. widzisz co chcesz widzieć :diabloti:

2. tak - między 17 a 18 zwykle cierpię na bezsenność :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
nie lubie Was nie lubie :eviltong:

i wstawie te głupie fotki, A CO!

Ale zemsta:crazyeye::p
Pomimo tego, że nie dasz nam ustawień na mgłę i nas nie lubisz to i tak KCM:loveu::loveu::loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):

2. tak - między 17 a 18 zwykle cierpię na bezsenność :evil_lol:

no tak ja z reguły wtedy śpię :roll: ale ja moge teraz wszystko :cool3:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:diabloti:jakie goopie fotki :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT]

właśnie, właśnie, i w ogóle gorycz przeze mnie nie przemawia :shake::diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']koty, koty, koty, rób koty :loveu:

rób koty rób koty - koty sroty - nikt ich nie chce :placz: a ja nie mogę mieć 4 kotów :shock: oszaleję przecież, a Luna i Pepa tylko czatują na te malce żeby je dopaść i unicestwić :mad: a małe gnojki i mamusia nudzą się w pokoju (kutwa mają do dyspozycji ponad 30 m kw pokoju) i uskuteczniają wielkie ucieczki i szaleństwa po poddaszu :mad:

a w ogóle to do bani dzien dzisiaj mam :roll: umarł mój 10 letni aksolotl... kurde niby to tylko stowrzenie z akwarium, ale no 10 lat miałam go... i już go nie ma

a inna super fajna rzecz to do popsutego samochodu dołączył popsuty ploter, dzięki któremu zarabiamy... po prostu bosko! park maszynowy się sypie jak tralala :angryy:

Posted

problem w tym, że ja nie jestem tego zdania :lol: bo ja nie chcę mieć czterech kotów... nie mają źle ale przecież nie mogą siedzieć w pokoju całe życie, a jak sie rozlezą na dwór to ja osiwieję, psy dostaną kociokwiku i w ogóle - nie chcę pracować tylko na żarcie dla gadziny... no i jeszcze jedna rzecz - wtedy koniec z tymczasowaniem czegokolwiek...

Posted

ja wiem, że Lubia i Fifka tak zyje - rano nas budzi wtykając pazur pod kołdrę i drapiąc mnie albo J, tupta po panelach, skacze po nas, marudzi dopóki ktoś nie wstanie i nie da jej żreć, połyka raz dwa i sterczy pod drzwiami na dwór (odkąd tu mieszkamy ani razu nie załatwiła się do kuwety tylko na dworze) - znika na pół dnia, pojawia się w porze obiadowej - pomyka gdzieś w okolicy domu, czasem wpadnie na drzemkę, próbuje wyłudzić wcześniejszą kolację, jak się nie udaje to znika znowu coś zamordować... wraca koło 18 na kolację, wsuwa i leci się szlajać, po czym wraca na spanie gdzieś koło 23-24 :loveu:
ale 4 takich nie zniese :shake: a poza tym Fifi się ich boi bo dostała szkołę od kociaj mafii :mad: i nie lubi kotów innych przez to, a tamte z kolei zaczęły mojej siostrze lać w domu :angryy: boję się też, że i unas się zacznie znaczenie terenu jak będzie ich za duzo a tego nie chcę bo zapach kociej szczyny nie jest tym co tygrysy lubią najbardziej... :mad: