dbsst Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]przyszłam Cię nadal molestować o wyjazd do Warszawki w listopadzie :diabloti:[/FONT] i ja i ja i ja :cool1: bo jak Ty nie przyjedziesz to ta moja sis xero pewnie też nie :shake: [quote name='weszka']Zdechłam ze śmiechu wielokrotnie :roflt:Ciotki się rozwinęły w dyskusji :diabloti: bosh dobrze, że udało Cie się z tego zdechnięcia wielokrotnego jednak wrócić do nas :evil_lol: Gdzie jesteś Wasiu :placz: Quote
weszka Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Było ciężko ale się zebrałam, podtarłam (bo popuściłam co nieco ;)) i jakoś się dźwignęłam :D:diabloti: Quote
dbsst Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 weszka napisał(a):Było ciężko ale się zebrałam, podtarłam (bo popuściłam co nieco ;)) i jakoś się dźwignęłam :D:diabloti: kolejna nietrzymająca mocz - jest to swojego problem w Polsce ale nie myślałam, ze aż taki :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: to poćwiczymy puść monetę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
weszka Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Problem społeczny hihihi No dobra idę pracować bo i mnie ponosi fantazja! Quote
dbsst Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 weszka napisał(a):Problem społeczny hihihi No dobra idę pracować bo i mnie ponosi fantazja! to owocnej pracy - tylko nie wiem czy sie skupisz skoro masz mokre gacie - sama powiedziałaś, że popuściłaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 [quote name='dbsst'] Gdzie jesteś Wasiu :placz: uciekla, bo nie wie co powiedzieć Quote
malawaszka Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 wiem co powiedziec, pewnie ze wiem - nie moge nigdzie jechac teraz :shake: Quote
Maga100 Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 malawaszka napisał(a):wiem co powiedziec, pewnie ze wiem - nie moge nigdzie jechac teraz :shake: :-(:-(:-( 10 durnych znaków Quote
Vectra Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 a dlaczemuż nie możesz ? możesz , tylko nie chcesz :obrazic: Quote
Maga100 Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 ona nas nie toffa, bo bylyśmy niedoble. :-( Quote
Vectra Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 [quote name='Maga100']ona nas nie toffa, bo bylyśmy niedoble. :-( :placz: :placz: :placz: :placz: Wasiu srasiu , będziemy juś doble :placz: :placz: :placz: Quote
Maga100 Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 [quote name='Vectra']:placz: :placz: :placz: :placz: Wasiu srasiu , będziemy juś doble :placz: :placz: :placz: tak, tak :placz: i ubierzemy się na różowo :placz: Quote
Alicja Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 dbsst napisał(a):to owocnej pracy - tylko nie wiem czy sie skupisz skoro masz mokre gacie - sama powiedziałaś, że popuściłaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :diabloti::evil_lol: malawaszka napisał(a):wiem co powiedziec, pewnie ze wiem - nie moge nigdzie jechac teraz :shake: :-(:-(:-( Quote
LAZY Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Nie dałam rady wszystkiego przejrzeć, ale przypomniałam sobie jak wygląda Pepa i Luna. Pepa super się trzyma! Gorąco pozdrawiamy! Quote
malawaszka Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 nie lubie Was nie lubie :eviltong: i wstawie te głupie fotki, A CO! wypłoch:lol: Quote
zerduszko Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Luncia jest tak samo milutka jak śliczna?? :eviltong: Quote
malawaszka Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 zerduszko napisał(a):Luncia jest tak samo milutka jak śliczna?? :eviltong: zalezy jaki kto ma gust :lol: Quote
Alicja Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 [FONT=Arial]:diabloti:jakie goopie fotki :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT] Quote
Alicja Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 [FONT=Arial]jakie dałaś ustawienia na mgłe ?? ja za cholere nie umie :placz:[/FONT] Quote
malawaszka Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]jakie dałaś ustawienia na mgłe ?? ja za cholere nie umie :placz:[/FONT] zobacz we właściwościach - nie robiłam nic specjalnego - na wyczucie leciało Quote
Alicja Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 [quote name='malawaszka']zobacz we właściwościach - nie robiłam nic specjalnego - na wyczucie leciało [FONT=Arial]:diabloti:jutro bede trenować :razz:jak bedzie mgła :evil_lol:[/FONT] Quote
Recommended Posts