eria Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 a jaką Fifka ma minę :scared: słyszałam jakieś dziwne przerażające ryki w lasu spoko to tylko puma przyszła z opolszczyzny :evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 eria napisał(a):a jaką Fifka ma minę :scared: spoko to tylko puma przyszła z opolszczyzny :evil_lol: o - dzięki za pocieszenie - teraz to po zmroku nosa nie wyściubię :evil_lol: będziesz miała pęcherze moich psów na sumieniu bo ich też nie wypuszczę na pastwe dzikiej pumy :shake: a Fifką jestem zszokowana odrobinę bo bałam się że Kocia Mafia ją zamorduje, a to małe diablę tak sobie tu odwaznie poczyna, że kocia mafia pochowana po kątach pilnuje tylko swojej częsci domu, gdzie Fifka i tak się zapuszcza, ale ucieka, natomiast na dworze grubasy nie maja z nią szans i spylaja jak tylko słysza dzwoneczek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 [FONT=Arial]:razz::razz:okazały ten bociuś ;)[/FONT] [FONT=Arial]o rany Fifa jest zabójcza :evil_lol:[/FONT] Quote
malawaszka Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak dominujący samiec http://img132.imageshack.us/img132/4282/dsc0131p.jpg [/FONT] i to z dużym doświadczeniem w kryciu :lol: już teraz wiem o czym pisze zawsze AnkaG że jej suki się kryją nawzajem podczas cieczek :lol: sąsiadka :loveu: jeszcze trochę niesmiała :lol: i sąsiad :-x Quote
AnkaG Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Dwie staruszki z checią na bara bara :evil_lol: Ty nie machaj kijem na boćka tylko białą chusteczką - coby cię na pewno zawuważył i Quote
eria Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 wow !! bociek imponujący !! i sarenki :loveu: a pumy się nie bój, Fifka sobie poradzi - to w końcu rodzina:diabloti: Quote
madziamn Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 no i Fifka w końcu obronna kocica jest:evil_lol: Quote
Bliss Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Ty się tak bocianem nie stresuj ;) na moim poprzednim kominie siadał kilka razy dziennie przez 10 lat - jakoś mu wygodnie odpoczywać było - a dzieci jakby nie było mam ,,tylko" dwoje :diabloti: Quote
weszka Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Ale masz tam wsiowo cudnie :loveu: Taka menażeria! Pepa ma normalnie kurwiki w oczach :diabloti: a Fifka jak dziki kot :evil_lol: Quote
lolka75 Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 http://img43.imageshack.us/img43/1505/dsc0133h.jpg buhahaha..... oma sex:roflt: a mloda kociczka musi na to patrzec:evil_lol: a bociek ma tam lazic az wylazi:loveu::multi::multi: Quote
Doginka Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Dobrze, że w locie, to będzie lekki poród:diabloti::diabloti::diabloti: http://img35.imageshack.us/img35/4893/dsc0018j.jpg Quote
Pysia Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 malawaszka napisał(a): a wczoraj w nocy słyszałam jakieś dziwne przerażające ryki w lasu - sprawdziłam na necie, ale teraz nie czas rykowiska więc przerażona połozyłam się spać i umierałam ze strachu co usłyszałam jakiś szelest :roll::oops: Spokojnie :) To koziołki zeszłoroczne nawołują się nawzajem :) Zeszłoroczne- czyli roczniaki ;) Mamusie porzuciły biedactwa aby odchować następne dzieciaki i teraz zbierają sie w stadka ;) Drze się toto jak opętane :evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 Pysia napisał(a):Spokojnie :) To koziołki zeszłoroczne nawołują się nawzajem :) Zeszłoroczne- czyli roczniaki ;) Mamusie porzuciły biedactwa aby odchować następne dzieciaki i teraz zbierają sie w stadka ;) Drze się toto jak opętane :evil_lol: ooo dzieki Ci dobra kobieto za to wyjaśnienie - oby prawdziwe bo nockę miałam porwaną straszliwie jak moja chora wyobraźnie sobie zaczęła wymyslac co to tam mogło się wyprawiać :shocked!::eek2::stupid: Quote
anetta Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Hhahaha Fifka jaka dumna chodzi :lol::lol: Ja dziś też widziałam boćka ;) i niech mi ktoś powie, ze suki na starość ju ż nie mają cieczki A kto tak mówił? 17 lat?! wow :loveu::multi: Dobrze wygląda. Quote
Pysia Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 malawaszka napisał(a):ooo dzieki Ci dobra kobieto za to wyjaśnienie - oby prawdziwe bo nockę miałam porwaną straszliwie jak moja chora wyobraźnie sobie zaczęła wymyslac co to tam mogło się wyprawiać :shocked!::eek2::stupid: Jest prawdziwe :) Zadzwoniłam do Ju i go uprzedziłam :diabloti: Jak przyszedł to rzekł, że myślał iz wygląda to gorzej :evil_lol: Do Karola boję się zadzwonić :shake::evil_lol: Quote
Tekla64 Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Czesc "Wiesniaczko" jak bedziesz w nocy lub pod wieczor slyszec poszczekiwanie jakby bidnego kundla zagubionego w lesie , to nie lec go szukac ok? to tyz zwierzyna plowa a czasem zdaje sie jakby pies bidny naszczekiwal, poszczekiwal a to ino mlode kozly tak na siebie szczekaja. a tak w ogole to jak ci na tej wsi sie mieszka ? jak tam owady latajace ? meczace sa? z czasem i dla nich bedziesz "swoja" i nie bada tak uciazliwe. dzis wszystkich komary kasaja ino mnie nie hihihi. powodzenia Quote
Alicja Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 AnkaG napisał(a):Dwie staruszki z checią na bara bara :evil_lol: Ty nie machaj kijem na boćka tylko białą chusteczką - coby cię na pewno zawuważył i [FONT=Arial]ja radze pas startowy oświetlić jak na lotnisku :evil_lol:[/FONT] Quote
malawaszka Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 Pysia napisał(a): Zadzwoniłam do Ju i go uprzedziłam :diabloti: Jak przyszedł to rzekł, że myślał iz wygląda to gorzej :evil_lol: Do Karola boję się zadzwonić :shake::evil_lol: mam tylko nadzieję, że powiedziałaś im prawdę, że to TY tego kota ogoliłaś :evil_lol: Tekla64 - robale jednego dnia są całkiem znośne, a innego doprowadzają mnie do białej gorączki - muszę przywyknąć bo chyba ni uda mi się wszystkich wytłuc :evil_lol: Dzięki za wyjaśnienia odnoścnie zwierzyny - dopiero poznaję te wszystkie odgłosy, a że mam blisko lasy i łąki to zwierzyny tu dostatek więc odgłosów cała masa :loveu: mój dom to takie dwa światy - z jednej strony przylega do wsi, a z drugiej już tylko dzicz i chciałabym, żeby tak zostało (w co wątpię niestety) Dziś był kolejny dzień skubania Luny - bolą mnie paluchi a tu pracować trzeba jeszcze, no ale zapuściłam ją jak nieboskie stworzenie więc nic innego poza skubaniem nie da się zrobić :mdleje: mój kochany wiejski burasek :loveu: Pan Bocian był znowu dzisiaj - pewnie będzie codziennie bo upodobał sobie stóg siana który na działce czeka niewiadomonaco :lol: i kradnie nam z niego budulec do swojego gniazdka :loveu: Quote
ariss Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 eria napisał(a):ale Ty tam masz pięknie :loveu: nic tylko zazdrościć;) Quote
Recommended Posts