Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']w dalszym ciągu nie narzekam na naudę - moja siostra rano pojechała do szpitala i rodzimy :mdleje: jak to się mówi - przyroda nie lubi pustki - jedno życie odchodzi, kolejne już się pcha na tez ziemski padół :kciuki:[/quote]

również trzymam kciuki za nowe , różowe , rozdarte czarcie kopytko :kciuki::loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']jest jest jest :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: małe, zdrowe, nowe Czarcie Kopytko :loveu::loveu::loveu: 55 cm 3800g :loveu:

:drinking:[/quote]

wow ale wielkolud :multi: :multi: :multi:

:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: no pijem soczek :drinking::drinking:

Posted

:crazyeye: Brrrr, brudne pieluchy, płacz i weź tu się domyślaj z jakiego powodu, nieprzespane noce :cool3:, nie mogli sobie wybrać jakiegoś bardziej dojrzałego osobnika(czki) ;) :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']:eek2: za dwie godziny będą w domu, a ja nie mam gdzie uciekać :wallbash: [/quote]

Czmychnij do Pysi, wyciągnie z piwniczki jakąś zdrowotną naleweczkę, to i choroba szybciej przejdzie i ostatnie śtresy zagłuszycie;)

Posted

[quote name='Erhan']Zapomniałem dodać, że jak się Pysia dobrze spisze, to możesz ją dodać do "polecanych warsztatów":evil_lol:[/quote]

:evil_lol: chyba dzisiaj nicio z tego bo poszła do pracy :shake: widocznie nie chciała mi pomóc :placz: :diabloti:

Posted

jest taka maluteńka tyci tyci tyci :mdleje::loveu: Oliwia przy niej stróżuje i psy odgania - nie mogą nawet powąchać:lol:, Fifke mi zamykają w łazience non stop:mad: bo też ciekawa co to :loveu: ale i tak Oliwia najszczęśliwsza jak Iga śpi a ona ma mamę tylko dla siebie :lol: mocno przeżywa - aż ją brzuch bolał...