Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jestem chora :placz: nie mogę spać drugą noc bo mi z nosa się leje :angryy: a jak tylko zamknę oczy to układają mi się płytki w łazience :mdleje: i chyba znowu zmienię koncepcję :lol: sama nie wiem kurcze :oops:

Pepowa miseczka nie zmieściła się w kadrze :eviltong: no i to nie są Pepowe dzieci - jakbyście to Oliwii powiedzieli to :mad: :evil_lol: każdy ma swoje imię i charakter - ja sie w tym gubię a ona kazdego pamięta i nigdy sie nie myli! Po jedzeniu ustawia je na stole w kuchni i jest tresura :evil_lol: i sztuczki - typu łapka lewa przednia w górę, albo "teraz wszyscy szczekamy tak jak Pepa" :shock: :lol:

Posted

cześć dziewczynki moje kochane, ja zyję, zapodałam sobie jakiś starszawy antybiotyk co kiedyś na jakąś podobną chorobę dostałam i już mi przechodzi...

Olciowa siostrunia teraz jakoś się przestała spieszyć na świat - chyba usłyszała o kryzysie... a moja siostra tylko czyta na forum kto już urodził, kto jest w trakcie itd....

Fifi wróciła wczoraj do mnie - od 6 stycznia ma prawie co chwilę rujki i nie dawała spać... nie mam siły nic więcej pisać... czekam aż się rujka skonczy i muszę ją wysterylizować zanim dostanie kolejną rujkę

dzieje się źle, za dużo, ja jestem wykończona, J jest wykończony - umarł Jego Tata... jutro pogrzeb... [']

Posted

Dziękujemy Wam - już po wszystkim, jakoś daliśmy radę, na cmentarzu sąsiadka - starsza kobieta wygłosiła niespodziewanie wspaniałą mowę - nie było chyba osoby, która by nie płakała podczas tej mowy... jakoś to przetrwaliśmy a teraz cóż... życie toczy się dalej

Posted

w dalszym ciągu nie narzekam na naudę - moja siostra rano pojechała do szpitala i rodzimy :mdleje: jak to się mówi - przyroda nie lubi pustki - jedno życie odchodzi, kolejne już się pcha na tez ziemski padół :kciuki: