Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Arial]Erhan :evil_lol::evil_lol::evil_lol: najlepszy motyw z wagą odchodów :evil_lol::evil_lol:

FOTY :loveu::loveu::loveu:

Loluś ....dobrze to napisałaś ;)
[/FONT][FONT=Arial]tylko szkoda że ktoś tak nieładnie zburzył ten twój spokój [/FONT]:shake:

Posted

chyba kryzys zażegnany - poszłam do weta i Pepcia dostała enteramid - mam z lekka obolałe palce bo wcisnąć Pepie taką wielką tabletę do gardła nie jest łatwe :shake:

wczoraj pomęczyłam Lunisko - zmobilizowana przez wszystkich nadgorliwców :evil_lol: wyczesałam podszerstek - lepiej wychodzi jak ją czeszę grzebieniem z zaplecioną gumką recepturką niż trymerem - wnioskuję że chyba mam dla jej sierści zły trymer :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
... mam z lekka obolałe palce bo wcisnąć Pepie taką wielką tabletę do gardła nie jest łatwe :shake:

A jesteś pewna, że dobrze wciskałaś, może to był czopek, a nie tabletka:cool3::evil_lol:

Posted

Lolka - tfu tfu odpukać ale póki co jest aniołek :loveu: prawie nie słychać, że dzidka jest w domu :loveu: tylko słychać, że psy sa :mad: bo jak tylko mała zakwili to leci reakcja łańcuchowa :angryy: Iga się odezwie>Luna zaczyna burczeć pod nosem>Pepa zaczyna biegać po domu i sie wydzierać bo nie wie na co Luna burczała :mad:

Erhan :splat: cholera faktycznie ze złej strony podeszłam do sprawy :diabloti:

Doginka :lol::

a to kilkudniowa Igusia :loveu:

Oliwia już miała kilka awanturek typu:
- po co mi taka siostra co sie z nią nawet pobawić nie można
- po co wam to małe łóżeczko w pokoju (bo ona ma swój pokój i teraz znowu nie chce sama w nim spać)

Posted

Śliczna dzidziulka:loveu::loveu::loveu:A olivka nie chce się bawić Igusią jak lalą?:razz:
Córka mojej siostry(2 lata starsza od Miśki) zawsze chciała ponosić żywą lalę(Dominikę:evil_lol:) na rączkach:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Patent z gumką nawet całkiem całkiem:diabloti: - wypróbuję;)

Posted

[quote name='malawaszka']czy Wy też macie niemal na środku strony "reklamę specjalną?" nieruchomą zasłaniającą treść????? :angryy:
[FONT=Arial]
:mad:też tak Mi się robi :angryy::angryy::angryy:

poza tym wczoraj to se tylko mogłam pomarzyć o wejsciu na dogo ....:angryy:
[/FONT]

Posted

[quote name='malawaszka']ja też wczoraj nie miałam - tzn miałam przez chwilę, ale z tą reklamą to się zastanawiam czy to nie kolejny sposób na wymuszenie opłacania abonamentu - bardzo ciekawe... :roll:
[FONT=Arial]
oj w taki sposób to mnie najwyżej zmuszą do opuszczenia dogo ...na pewno nie będę płacić haraczu ...dałam się już nabrać na konto PRO na fotosiku ....żeby mieć foty lepszej jakości po wyjściu z serwera na forum ..zapłaciłam ...teraz żądają haraczu za każdy ruch fotą poza forum ... :angryy:
[/FONT]

Posted

Ja opłaciłam abonament, żeby zdjęcia bezpośrednio wklejać na dogo, a reklama mi dzisiaj włazi na tekst, no nie na środek ekranu może, ale przeszkaszkadza i już :roll:.

Ciepłe myśli Pepci :loveu: przesyłam i zdrówka życzę!

Patencik w postaci grzebienia z gumką - rewelacyjny :lol:.

Posted

[quote name='Chandler']Ja opłaciłam abonament, żeby zdjęcia bezpośrednio wklejać na dogo, a reklama mi dzisiaj włazi na tekst, no nie na środek ekranu może, ale przeszkaszkadza i już :roll:.

Ciepłe myśli Pepci :loveu: przesyłam i zdrówka życzę!

Patencik w postaci grzebienia z gumką - rewelacyjny :lol:.

no to całe szczęście, że z abonamentem też ta reklama zasłania bo już bym się z dogo wypisywała, a tak to jest nadzieja, że to naprawią... :roll:

Pepka dziękuje - czuje się już świetnie - aż za świetnie (tfu tfu odpukać) - szaleje, apetyt ma znowu mega i przeprosiła się z suchą karmą :multi: a to super bo powinna jeść dla nerkowców i teraz wreszcie je :multi: energii ma aż za dużo :mad: ganiają we dwie tego biednego kota... na dworze zaczepia psy :crazyeye: normalnie nie poznaję mojego Pepiska - a jak ślicznie wygląda taka szczupła :loveu: chodzą i się na nią gapię jaka jest zgrabna :loveu: szkoda, że na zdjęciach tak tego nie widać bo kudełki są, ale już ma nawet mini wcięcie w talii :cool3:

a z tym grzebieniem nie pamiętam już skąd to znam, ale na pewno ktoś na dogo podpowiedział

Posted

[quote name='Vectra']nie mam reklamy , bo mi nod tego nie wpuszcza ...
ale wejście na dogo graniczy z cudem .... się odechciewa
[FONT=Arial]
no mnie wpuściło ....ale za to stronę mam jakby węższą :hmmmm:baner był oki a teraz widzę piętrowo ...nie piłam nic ....chyba że to po lekach :oops::roll::cool3:
[/FONT]

Posted

Cześć! :multi: Dawno coś się na dogo nie odwiedzałyśmy... ;)
Co tam u was? Jak się macie? :cool3:
U nas dobrze. Śnieg pada i pada, a na drogach ślisko. :shake:
My zapraszamy do zimowej galerii. MEGA DOSTAWA! :loveu:
Pozdrawiamy i ściskamy gorąco! ;)