Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
dziś moje dziewczyny na spacerku tak cudnie biegały - OBIE! może nie tak że razem, ale obok siebie ;) Pepcia jest teraz naprawdę w dobrej formie a mnie to bardzo bardzo cieszy jak ona taka radosna :loveu:

No to super! :multi: Ja się cieszę razem z Tobą! :loveu:

Posted

AnkaG napisał(a):

A co z Fifi dalej? wezmą z powrotem?

:niewiem: mi tam nie przeszkadza - gorzej z psami i kotami mojej siostry :shake: trochę się boję o Fifi jak się na wieś przeprowadzimy... jeszcze nam przybędzie prawdopodobnie jedna koteczka mojego J i jego sunia staruszka, nie wiem co z kocurem bo to taki tary charrakterny kocur - chyba nie podobałaby mu się wizja przeprowadzki.... :roll:

Posted

malawaszka napisał(a):
i ostatni - tu najlepiej widać jaki z niej biegacz:loveu: i nie ma czubka Luny vel LuxTorpeda :lol:

Super filmiki! A ta czubek Luna vel LuxTorpeda to jest naprawdę niezła!:evil_lol:

Posted

agbar napisał(a):
Widzialam Pepe charcice:evil_lol:

ta charcica to Luna :diabloti: Pepcia to jak biegnie jest jak rozpędzony pociąg towarowy :evil_lol:

jadę po płyteczki do łazieneczki :multi:

Posted

no i nie jadę :mdleje: jedna paczuszka waży około 30 kg a na wsi nikogo nie ma - sama tego nei rozładuję, a J zdąży tylko mi załadować na samochód i musi do pracy... kurna, ale są czekają, razem z brodziczkiem i umywaleczką - bo tą co kupiłam latem.... sprzedałam rodzicom bo przestała mi pasować :errrr:

Posted

Malawaszko bardzo mi przykro z powodu śmierci Twojego Dziadka
[*] i że tak wszystko się zwaliło...
Dobrze ze są i małe codzienne radości jak np. biegająca Pepa :)

Posted

Ale super filmiki z gatunku SF Pepcią w roli głownej:diabloti: - tylko szyja mnie teraz boli od przekręcania głowy:evil_lol:
Akcja szybko się rozwija - film na miarę Oscar-a:multi::multi::multi:

Posted

:( Współczuje Ci z powodu odejścia dziadka. Przykra wiadomość :-(:-(

Na pierwszym filmiku Luna chciała zrównać z ziemią Papunie :-(:diabloti:

Pochwalisz się na nam płyteczkami, prawda? :grins: