malawaszka Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 Doginka napisał(a):Oooooo, to Ty będziesz pierwsza mieszkać w nowym domku niż ja:diabloti: może i tak, ale Ty się wprowadzisz na gotowe a ja na :hmmmm: ... podłogi :errrr: i może łazienkę :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 malawaszka napisał(a):może i tak, ale Ty się wprowadzisz na gotowe a ja na :hmmmm: ... podłogi :errrr: i może łazienkę :evil_lol: kochana łazienka to podstawa :razz::razz: Quote
asher Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Waszko, dodałam ci taga, nie bij, ja chciałam tylko spróbować jak to się robi :oops: A i tak się zreflektowałam, bo po paluchy "Wasia" mi się natrętnie cisnęła. Doceń mą silną wolę :evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 hahahaha a gdzie mi TO dodałaś? i co???? :mad: :lol: Quote
Vectra Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Alicja napisał(a): kochana łazienka to podstawa :razz::razz: aby był kibelek i woda , a da się jakoś żyć :evil_lol: Quote
Doginka Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Vectra napisał(a):aby był kibelek i woda , a da się jakoś żyć :evil_lol: A pewnie, kibelek i woda jak jest to już połowa sukcesu, bo przespać to się można i na podłodze:diabloti: - zdrowo dala kręgosłupka:diabloti::razz: Quote
AnkaG Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 kiedy robisz parapetówkę ??? - może przyjadę :hmmmm: :eviltong: Quote
asher Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 malawaszka napisał(a):hahahaha a gdzie mi TO dodałaś? i co???? :mad: :lol: Jak zjedziesz na dół, pod wszystkie posty to zobaczysz. Przysięgam, że ta "wasia" to nie moja robota!!!!! :lol: Quote
malawaszka Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 buuuahahahaha ubiję!!!!! która to?!! :mad: :lol::lol::lol: AnkaG - żebym to ja wiedziała kiedy - ale na pewno poinformuję :lol: Quote
weszka Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Buahahahha :D niezłe możliwości daje dogo - chyba czas się ich nauczyć :diabloti: Quote
ariss Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 a ja szukam i szukam o czym wy mówicie:crazyeye:ale się dopatrzyłam:multi::evil_lol: Quote
anetta Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 A ja nieeee :placz::lol: Szukam, i nie widze :watpliwy: Quote
malawaszka Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 hahhaha podłe podłe BABY!!!!!!!!! KTÓRA dodała śmierdzący pierd Pepy hahahaha :mad::mad::mad: :evil_lol: Quote
Doginka Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 :hmmmm: O czym mowa? Szukałam :siara: i znałazłam:crazyeye:...........................:roflt::roflt::roflt: Quote
malawaszka Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 nie umiem robić zdjęć, albo popsuł mi się aparat :shake: mam wrażenie, że zwolnił jakoś i ma trudności coraz czesciej z łapaniem ostrości :placz: Quote
lolka75 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 malawaszka napisał(a):hahhaha podłe podłe BABY!!!!!!!!! KTÓRA dodała śmierdzący pierd Pepy hahahaha :mad::mad::mad: :evil_lol: :siara:ja nie wiem kto dodal SPP:shake:....pacz jakie to ludzie zlosliwe umiom byc:roll::siara: :diabloti: a zdjacia sliczne jak zwykle...czepiasz sie aparatki:niewiem: Pepuni mojej ukochanej jakby futerko zgestnialo:loveu: Quote
malawaszka Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 lolka75 napisał(a)::siara:ja nie wiem kto dodal SPP:shake:....pacz jakie to ludzie zlosliwe umiom byc:roll::siara: :diabloti: a zdjacia sliczne jak zwykle...czepiasz sie aparatki:niewiem: Pepuni mojej ukochanej jakby futerko zgestnialo:loveu: osz TY! :mad: nie zgęstniało jej - odrosło na długość, ale dalej ma gdzieniegdzie łysawe :shake: no i przez tą pogodę i moje/niemoje problemy obie strasznie zaniedbane wizualnie :oops: :shake: Quote
weszka Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Mimo zepsutego aparatu, nieumiejętności focenia i zaniedbania suczydła prezentują się bardzo ładnie :) 3majcie się w tych wszystkich kłopotach! Quote
madziamn Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Weszko podpisuję się pod tym co napisałaś Quote
malawaszka Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 dziękuję Wam :Rose: kurcze przez to wszystko co się dzieje, nie potrafię się cieszyć z tego, że domek w środku wygląda coraz bardziej domowo, muszę zaplanować teraz łazienkę a nie mam kompletnie na to ochoty... Tato Jarka jest bardzo chory, a na dodatek trafił do szpitala, który mieści się w Olkuszu - czyli tam, gdzie jest już chyba niemal słynne schronisko/mordownia dla zwierząt - ten szpital niewiele lepszy... przenieść go nie możemy bo jest w zbyt ciężkim stanie - ale mam nadzieję, że uda się, że jeszcze nie wszystko stracone jeszcze kilka marnych fotek... z Pepcią byłam dziś na kontroli - jutro wyniki krwi, ale ogólnie pan doktor bardzo zadowolony z jej wyglądu - Pepa schudła 3,5 kg Quote
malawaszka Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 to światło - pomarańczowe zdjęcia bo już słońce zachodziło... :roll: Quote
Recommended Posts