Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

oczywiście że byłam:eviltong:i oczywiście że przyszedł mi do głowy tekst o zarośniętej Lunie:evil_lol:i może dlatego się powstrzymałam:evil_lol::diabloti:

Posted

Ariss czy ja mam to uznać za komplement ze wszędzie czytam o zarośniętych psach tylko nie u siebie ?:diabloti::loveu:

Witanko....ojoooj psucia aparaciku nie zazdroszczę:-(, toż to jak prawa ręka jest, żyć bez aparatu się nie da... To znaczy w taką pogodę jak teraz za oknem to akurat się da :evil_lol:

Posted

ostatnio to kompletnie nie mam ochoty na robienie zdjęć :shake: nie wiem jak to sprawdzić czy naprawdę się psuje czy po prostu tak ma + zapomniałam jak się foci :roll:

jedyna dobra wiadomośc dzisiaj - Pepcia ma dużo lepsze wyniki i od jutra ma brać już tylko 1/4 dawki leku a co za tym idzie będzie taniej :multi: a ona powinna się czuć jeszcze lepiej - chociaż trudno mi to sobie wyobrazić bo robi się nadpobudliwa :eek2:

wiecie co? zabrakło nam jednej płytki! JEDNEJ! pojechaliśmy do sklepu żeby ją kupić - zapłacone, wz wystawiona, a w magazynie nie mogą znaleźć ostatniego, jedynego pudełka z tymi płytkami :mdleje: mają szukać, jak nie znajdą to im zdejmę z wystawy :lol:

no i jeszcze jedno - czy jak Wam ktoś kładł panele to układał wzorami/słojami? :mdleje: nasz Damianek od wykończeń przebija wszystko - układa rządek po rządku panele - ALE - w paczkach są trzy albo cztery wzory - aż nie wiem jak to opisać :lol: ale musiałam dziś dokupić paczkę paneli bo NIE MOGĄ być obok siebie dwa takie same pasy, ani nawet nie mogą być co dwa takie same! :crazyeye: :evil_lol: a ja przez tel źle go zrozumiałam i teraz zostanie mi sporo paneli bo ja nie mam nic przeciwko - on ma :lol: :mdleje:

wczoraj wymyśliłam łazienkę - Opoczno S.A. takie będą płytki :loveu: i dekor w zeberkę :loveu: J niebawem mnie znienawidzi za te zeberki :oops: no ale cóż ja poradzę.... a dziświdziałam taki śliczny kinkiecik w zeberkę :oops:

Posted

ale fajnie ze Pepula lepiej się czuje jeszcze trochę a prześcignie Lunę w biegach.
Płytki fajowe a panele to my np. kładlismy bez układania wzorków i też nie jest źle.

Posted

Ceń Damianka, bo widać że facet lubi mieć satysfakcję z dobrze zrobionej roboty, a to dzisiaj rzadki przypadek...
A że paneli trochę zostanie, to już trudno, kiedyś gdzieś się przydadzą ...
Wolała byś aby jakiś partacz odwalił fuszerkę i za rok-dwa cały parkiet wymieniać ... ? :diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):

no i jeszcze jedno - czy jak Wam ktoś kładł panele to układał wzorami/słojami? :mdleje: nasz Damianek od wykończeń przebija wszystko - układa rządek po rządku panele - ALE - w paczkach są trzy albo cztery wzory - aż nie wiem jak to opisać :lol: ale musiałam dziś dokupić paczkę paneli bo NIE MOGĄ być obok siebie dwa takie same pasy, ani nawet nie mogą być co dwa takie same! :crazyeye: :evil_lol: a ja przez tel źle go zrozumiałam i teraz zostanie mi sporo paneli bo ja nie mam nic przeciwko - on ma :lol: :mdleje:

Różne są zboczenia budowlańców :crazyeye::evil_lol: (często nabyte od poprzednich klientów, bo są ludziska, co mają "nierówno pod sufitem", ale ideane wzorki /słoje paneli na podłodze) i jak nowy zleceniodawca pozwala (i płaci :cool3:) to czemu nie poużuwać swojej "kreatywności" :evil_lol:

Zapytaj w sklepie, czy nie przyjmą od Ciebie zwrotu niewykorzystanych paneli - niektóre sklepy przyjmują ;)

Posted

M@d napisał(a):
Ceń Damianka, bo widać że facet lubi mieć satysfakcję z dobrze zrobionej roboty, a to dzisiaj rzadki przypadek...
A że paneli trochę zostanie, to już trudno, kiedyś gdzieś się przydadzą ...
Wolała byś aby jakiś partacz odwalił fuszerkę i za rok-dwa cały parkiet wymieniać ... ? :diabloti:

parkiet :turn-l: ;) ale co racja to racja robi ładnie i dokładnie - w łazience np. nie zrobi fuszerki, że gdzieś nie będzie symetrycznie czy fugi się będą mijać - to jest super! bo mamy porównanie z łazienką mojej siostry - tam robił Pan Mareczek :lol: i jest kaszana straszna w kilku iejscach :shake:

Erhan - całe szczęście, że nie płacimy mu za godzinę bo to by było drooogoooo :lol: a tak to jego sprawa, że wyrabia sobie na miesiąc jakieś 1500 zł - mógłby więcej zarobić, ale nie chce :lol: nie spieszy mu się, my przynajmniej będziemy mieli zrobione dokładnie i gotówki nam za szybko nie ubywa :lol: Panele może dokupią i położę takie same do pokoju, ale jeszcze nie wiem :hmmmm:

Posted

malawaszka napisał(a):
jak tak dalej pójdzie to niedługo mi się baby pozagryzają :crazyeye: ostatnio jakoś za często im się zdarza w domu pokłócić o byleco :mad:

może klikeRRR ci się popsuł ? :diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):
może klikeRRR ci się popsuł ? :diabloti:

na to wygląda, ale już uRRRuchomiłam z powrotem bo nie będą mi tu żadne warkoty pod stołem uskuteczniane :mad: albo przestanę PEpie podawać leki :evil_lol:

mam zacementowany samochód :mdleje: wysypało się w srodku 25 kg zaprawy :placz: mam ją wszędzie już - nawet między zębami :placz: darmowe plombowanie :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):

mam zacementowany samochód :mdleje: wysypało się w srodku 25 kg zaprawy :placz: mam ją wszędzie już - nawet między zębami :placz: darmowe plombowanie :lol:

oj tam się nie przejmuj :evil_lol: też miałam cement w aucie , dużo cementu , zupełnie luzem biegał ... ale ciesz się , że nie trociny ... to się dopiero sprząta :mdleje: :shake::evil_lol: welurowa tapicerka , duża paczka trocin i Lalka - bardzo niemiłe trio :placz: :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
oj tam się nie przejmuj :evil_lol: też miałam cement w aucie , dużo cementu , zupełnie luzem biegał ... ale ciesz się , że nie trociny ... to się dopiero sprząta :mdleje: :shake::evil_lol: welurowa tapicerka , duża paczka trocin i Lalka - bardzo niemiłe trio :placz: :evil_lol:

nie no - nie przejmuję się - i tak w sumie to już chyba cementu tam tylko brakowało :lol: