Justa Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Trzymam kciuki za wyniki Pepci :loveu: I za zdrowie Taty J ! Co do aparatu - może migawka traci swoją żywotność..? Quote
malawaszka Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 [quote name='Justa'] Co do aparatu - może migawka traci swoją żywotność..? Justa - z co to znaczy z tą migawką? że puszka do wyrzucenia???? :placz: :mdleje: Quote
Justa Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 malawaszka napisał(a):Justa - z co to znaczy z tą migawką? że puszka do wyrzucenia???? :placz: :mdleje: Że migawka do wymiany ;) Quote
malawaszka Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 a jakie są objawy chorej migawki i gdzie się to wymienia? i le to kosztuje? :placz: ja się chyba powieszę... Quote
Alicja Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 kurde to niefajnie z tym szpitalem :cool1: a moze aparatowi za zimno :roll: Quote
madziamn Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Ojej zdrÓwka Życzymy nasz aparat teŻ na zimnie sie buntuje Quote
ariss Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 oczywiście że byłam:eviltong:i oczywiście że przyszedł mi do głowy tekst o zarośniętej Lunie:evil_lol:i może dlatego się powstrzymałam:evil_lol::diabloti: Quote
eria Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Ariss czy ja mam to uznać za komplement ze wszędzie czytam o zarośniętych psach tylko nie u siebie ?:diabloti::loveu: Witanko....ojoooj psucia aparaciku nie zazdroszczę:-(, toż to jak prawa ręka jest, żyć bez aparatu się nie da... To znaczy w taką pogodę jak teraz za oknem to akurat się da :evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 ostatnio to kompletnie nie mam ochoty na robienie zdjęć :shake: nie wiem jak to sprawdzić czy naprawdę się psuje czy po prostu tak ma + zapomniałam jak się foci :roll: jedyna dobra wiadomośc dzisiaj - Pepcia ma dużo lepsze wyniki i od jutra ma brać już tylko 1/4 dawki leku a co za tym idzie będzie taniej :multi: a ona powinna się czuć jeszcze lepiej - chociaż trudno mi to sobie wyobrazić bo robi się nadpobudliwa :eek2: wiecie co? zabrakło nam jednej płytki! JEDNEJ! pojechaliśmy do sklepu żeby ją kupić - zapłacone, wz wystawiona, a w magazynie nie mogą znaleźć ostatniego, jedynego pudełka z tymi płytkami :mdleje: mają szukać, jak nie znajdą to im zdejmę z wystawy :lol: no i jeszcze jedno - czy jak Wam ktoś kładł panele to układał wzorami/słojami? :mdleje: nasz Damianek od wykończeń przebija wszystko - układa rządek po rządku panele - ALE - w paczkach są trzy albo cztery wzory - aż nie wiem jak to opisać :lol: ale musiałam dziś dokupić paczkę paneli bo NIE MOGĄ być obok siebie dwa takie same pasy, ani nawet nie mogą być co dwa takie same! :crazyeye: :evil_lol: a ja przez tel źle go zrozumiałam i teraz zostanie mi sporo paneli bo ja nie mam nic przeciwko - on ma :lol: :mdleje: wczoraj wymyśliłam łazienkę - Opoczno S.A. takie będą płytki :loveu: i dekor w zeberkę :loveu: J niebawem mnie znienawidzi za te zeberki :oops: no ale cóż ja poradzę.... a dziświdziałam taki śliczny kinkiecik w zeberkę :oops: Quote
madziamn Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 ale fajnie ze Pepula lepiej się czuje jeszcze trochę a prześcignie Lunę w biegach. Płytki fajowe a panele to my np. kładlismy bez układania wzorków i też nie jest źle. Quote
M@d Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Ceń Damianka, bo widać że facet lubi mieć satysfakcję z dobrze zrobionej roboty, a to dzisiaj rzadki przypadek... A że paneli trochę zostanie, to już trudno, kiedyś gdzieś się przydadzą ... Wolała byś aby jakiś partacz odwalił fuszerkę i za rok-dwa cały parkiet wymieniać ... ? :diabloti: Quote
Erhan Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 malawaszka napisał(a): no i jeszcze jedno - czy jak Wam ktoś kładł panele to układał wzorami/słojami? :mdleje: nasz Damianek od wykończeń przebija wszystko - układa rządek po rządku panele - ALE - w paczkach są trzy albo cztery wzory - aż nie wiem jak to opisać :lol: ale musiałam dziś dokupić paczkę paneli bo NIE MOGĄ być obok siebie dwa takie same pasy, ani nawet nie mogą być co dwa takie same! :crazyeye: :evil_lol: a ja przez tel źle go zrozumiałam i teraz zostanie mi sporo paneli bo ja nie mam nic przeciwko - on ma :lol: :mdleje: Różne są zboczenia budowlańców :crazyeye::evil_lol: (często nabyte od poprzednich klientów, bo są ludziska, co mają "nierówno pod sufitem", ale ideane wzorki /słoje paneli na podłodze) i jak nowy zleceniodawca pozwala (i płaci :cool3:) to czemu nie poużuwać swojej "kreatywności" :evil_lol: Zapytaj w sklepie, czy nie przyjmą od Ciebie zwrotu niewykorzystanych paneli - niektóre sklepy przyjmują ;) Quote
malawaszka Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 M@d napisał(a):Ceń Damianka, bo widać że facet lubi mieć satysfakcję z dobrze zrobionej roboty, a to dzisiaj rzadki przypadek... A że paneli trochę zostanie, to już trudno, kiedyś gdzieś się przydadzą ... Wolała byś aby jakiś partacz odwalił fuszerkę i za rok-dwa cały parkiet wymieniać ... ? :diabloti: parkiet :turn-l: ;) ale co racja to racja robi ładnie i dokładnie - w łazience np. nie zrobi fuszerki, że gdzieś nie będzie symetrycznie czy fugi się będą mijać - to jest super! bo mamy porównanie z łazienką mojej siostry - tam robił Pan Mareczek :lol: i jest kaszana straszna w kilku iejscach :shake: Erhan - całe szczęście, że nie płacimy mu za godzinę bo to by było drooogoooo :lol: a tak to jego sprawa, że wyrabia sobie na miesiąc jakieś 1500 zł - mógłby więcej zarobić, ale nie chce :lol: nie spieszy mu się, my przynajmniej będziemy mieli zrobione dokładnie i gotówki nam za szybko nie ubywa :lol: Panele może dokupią i położę takie same do pokoju, ale jeszcze nie wiem :hmmmm: Quote
weszka Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Fajnie że domek zzaczyna być coraz bardziej domowy :) Na budowlance się nie znam ale łazienka ładna :) Super że Pepcia ma sie lepiej! Quote
ariss Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 jak tak dalej pójdzie to niedługo z Pepą będziesz w zawodach agility startować:evil_lol::diabloti: Quote
malawaszka Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 jak tak dalej pójdzie to niedługo mi się baby pozagryzają :crazyeye: ostatnio jakoś za często im się zdarza w domu pokłócić o byleco :mad: Quote
malawaszka Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 jeszcze chyba nei wszystkie z wyścigów wstawiłam, a jak wstawiałam to wstawię drugi raz :diabloti: :loveu: Quote
weszka Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Śliczności :loveu: Chyba najbardzie zaangażowana w bieg była Lunetka :p Quote
Vectra Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 malawaszka napisał(a):jak tak dalej pójdzie to niedługo mi się baby pozagryzają :crazyeye: ostatnio jakoś za często im się zdarza w domu pokłócić o byleco :mad: może klikeRRR ci się popsuł ? :diabloti: Quote
malawaszka Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 Vectra napisał(a):może klikeRRR ci się popsuł ? :diabloti: na to wygląda, ale już uRRRuchomiłam z powrotem bo nie będą mi tu żadne warkoty pod stołem uskuteczniane :mad: albo przestanę PEpie podawać leki :evil_lol: mam zacementowany samochód :mdleje: wysypało się w srodku 25 kg zaprawy :placz: mam ją wszędzie już - nawet między zębami :placz: darmowe plombowanie :lol: Quote
Vectra Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 malawaszka napisał(a): mam zacementowany samochód :mdleje: wysypało się w srodku 25 kg zaprawy :placz: mam ją wszędzie już - nawet między zębami :placz: darmowe plombowanie :lol: oj tam się nie przejmuj :evil_lol: też miałam cement w aucie , dużo cementu , zupełnie luzem biegał ... ale ciesz się , że nie trociny ... to się dopiero sprząta :mdleje: :shake::evil_lol: welurowa tapicerka , duża paczka trocin i Lalka - bardzo niemiłe trio :placz: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 Vectra napisał(a):oj tam się nie przejmuj :evil_lol: też miałam cement w aucie , dużo cementu , zupełnie luzem biegał ... ale ciesz się , że nie trociny ... to się dopiero sprząta :mdleje: :shake::evil_lol: welurowa tapicerka , duża paczka trocin i Lalka - bardzo niemiłe trio :placz: :evil_lol: nie no - nie przejmuję się - i tak w sumie to już chyba cementu tam tylko brakowało :lol: Quote
Alicja Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='Vectra']może klikeRRR ci się popsuł ? :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:zapewne Quote
Recommended Posts