Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

próbowałam dawać jej royala dla nerkowców - też pluła - ale powoli chyba się przekonuje do karmy - pakuję jej do niej różne dosmaczacze i trochę podjada - mam nadzieję, że będzie już tylko lepiej - po zachowaniu dzisiejszym widzę, że tak chyba jest bo wyjątkowo zawzięci poluje dziś na kota :mad::angryy: razem z Luną zresztą - i to do tego stopnia, że boję się, że mogłyby naprawdę Fifkę sprzywdzić jakby ją razem dorwały :shake: jak wychodzę z domu to kocina musi siedzieć zamknięta w łazience bo się o nią boję kurcze... prawdopodobnie Fifi zamieszka z moją Przyjaciółką - wszystko jest na dobrej drodze i teraz to chyba tylko j stoję na przeszkodzie :oops:

a fotki chudej Pepy będą - kiedyś bo tak zimno, że ciążko cokolwiek robić - a Pepa ma straszne kudełki po pobycie na wsi - znou tam w tym pyle się wyciorała :shake:

Posted

Monika - witam poŚwiatecznie:loveu:

Może rzeczywiście gotuj? To nie zajmuje dużo czasu.
Ja podgotowuj na gazie, potem przykrywam, zawijam garnek w gazetę, kocyk i pod poduchę - świetnie dochodzi (i nie przypala:oops:;)).
Weki uwielbia!

Posted

Pepa też by wolała gotowane, ale wet powiedział, że lepiej jakby jadła karmę bo jest lecznicza i pomoże Pepuszkę prowadzić, no ale wiadomo, że jak nie będzie chciała jeść to będę gotować bo wolę, żeby ciut krócej żyła, ale żeby nie miała pustego brzuszka :roll:

Posted

[quote name='NUTELLASTELLA']malawaszka, a nie próbowałaś karmić żarciem z puszki psiaka? :-)

szczerze mówiąc to nie próbowałam bo przy tak drogich lekach, puszki weterynaryjne są poza moim zasięgiem :shake: musiałby być naprawdę wielki kryzys w Pepkowej mocy, ale takowego (tfu tfu) nie ma bo własnie doprowadza mnie do szału zawzięcie polujac na kota :mad:

Posted

Monika. Pepa się nie zagłodzi. Była tak strasznie gruba, że ta dieta akurat jest z pożytkiem dla niej ;) Ona powinna jeść jak ptaszek :) I pewnie tak je. Rozumiem, że przy poprzednim apetycie teraz się stresujesz. Alew ona naprawdę się nie zagłodzi ;)

Posted

Moniczko ona pewnie je tyle ile potrzebuje a może te leki hamują jej apetyt. Mysle że dopóki nic złego poza brakiem apetytu sie nie dzieje to nie masz sie czym martwic. Tym bardziej że siły na polowania na Fifi ma.

Posted

wczoraj byli u nas znowu saperzy :lol: trzema wojskowymi samochodami :mdleje: znowu wykopali kilkanaście pocisków przeciwlotniczych i przyjadą jeszcze 5 stycznia kopać dalej :mdleje:

a tymczasem życzę Wam Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku - żeby był lepszy niż ten mijający!

Szampańskiej zabawy!

Posted

witam się z wami w Nowym Roku - mam nadzieję, ze cały rok nie będzie taki jak mi się rozpoczał 1 stycznia :mdleje: Pepa bała się petard i zas***a cały przedpokój :shake: bidulka moja, amoja mama mi mówiła w zeszłym roku, że Pepa sie nie bała :shock: możliwe, że tam na wsi było spokojniej niż tu i lepiej Pepka to zniosła :niewiem:

No i jeszcze jedna wiadomość - Fifcia się wyprowadziła :placz: zamieszkała u mojej przyjaciółki, wiem, że będzie miała dobrze i będę ją widywać, ale i tak mi smutno i ciągle jej szukam wzrokiem :placz: jak na złośc wczoraj była taka przekochana i przylepka że serce mi się pokruszyło na kawałeczki jak ją oddawałam :-(

Posted

Wasiu , ale to najlepsza decyzja jaką podjęłaś z Fifi ....
Ciągłe obawy że gang sznupo-pepowy ją upoluje ;) dwa , to Pepa chyba teraz musi mieć spokojne życie , a nie stres Fifowy ....

Znając Ciebie , to i tak zaraz coś do domu przytargasz :)

Wszystkiego dobrego w Nowym roku ..

Posted

ehh ja wiem, jak ją znalazłam to od poczatku była mowa, że nie czas teraz na własnego kota i że tylko tymczasowo, ale kurcze ona taka szurnięta jest - tyle śmiechu z nią było :lol: a teraz tak pusto - Luna natomiast zachwycona :lol: od razu zaczęła biegać po domu z resztką Kubusia i zaczepiać żeby się z nią bawić :lol: