malawaszka Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 próbowałam dawać jej royala dla nerkowców - też pluła - ale powoli chyba się przekonuje do karmy - pakuję jej do niej różne dosmaczacze i trochę podjada - mam nadzieję, że będzie już tylko lepiej - po zachowaniu dzisiejszym widzę, że tak chyba jest bo wyjątkowo zawzięci poluje dziś na kota :mad::angryy: razem z Luną zresztą - i to do tego stopnia, że boję się, że mogłyby naprawdę Fifkę sprzywdzić jakby ją razem dorwały :shake: jak wychodzę z domu to kocina musi siedzieć zamknięta w łazience bo się o nią boję kurcze... prawdopodobnie Fifi zamieszka z moją Przyjaciółką - wszystko jest na dobrej drodze i teraz to chyba tylko j stoję na przeszkodzie :oops: a fotki chudej Pepy będą - kiedyś bo tak zimno, że ciążko cokolwiek robić - a Pepa ma straszne kudełki po pobycie na wsi - znou tam w tym pyle się wyciorała :shake: Quote
aga1215 Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Monika - witam poŚwiatecznie:loveu: Może rzeczywiście gotuj? To nie zajmuje dużo czasu. Ja podgotowuj na gazie, potem przykrywam, zawijam garnek w gazetę, kocyk i pod poduchę - świetnie dochodzi (i nie przypala:oops:;)). Weki uwielbia! Quote
malawaszka Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 Pepa też by wolała gotowane, ale wet powiedział, że lepiej jakby jadła karmę bo jest lecznicza i pomoże Pepuszkę prowadzić, no ale wiadomo, że jak nie będzie chciała jeść to będę gotować bo wolę, żeby ciut krócej żyła, ale żeby nie miała pustego brzuszka :roll: Quote
Aga&Ganja Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 malawaszka, a nie próbowałaś karmić żarciem z puszki psiaka? :-) Quote
malawaszka Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 [quote name='NUTELLASTELLA']malawaszka, a nie próbowałaś karmić żarciem z puszki psiaka? :-) szczerze mówiąc to nie próbowałam bo przy tak drogich lekach, puszki weterynaryjne są poza moim zasięgiem :shake: musiałby być naprawdę wielki kryzys w Pepkowej mocy, ale takowego (tfu tfu) nie ma bo własnie doprowadza mnie do szału zawzięcie polujac na kota :mad: Quote
Aga&Ganja Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 malawaszka, to czym ty karmisz tą psiunię? :-) Quote
Pysia Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Monika. Pepa się nie zagłodzi. Była tak strasznie gruba, że ta dieta akurat jest z pożytkiem dla niej ;) Ona powinna jeść jak ptaszek :) I pewnie tak je. Rozumiem, że przy poprzednim apetycie teraz się stresujesz. Alew ona naprawdę się nie zagłodzi ;) Quote
malawaszka Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 [quote name='NUTELLASTELLA']malawaszka, to czym ty karmisz tą psiunię? :-) trovet RID Quote
weszka Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 W domu gdzie jest jedzenie jeszcze nikt z głodu nie umarł ;) więc Pepa da radę choć wiem że to stresujące dla Ciebie jako dobrej pańci. Quote
AnkaG Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Wasiu poczytałam jak tam u was. Może jak stan Pepki się unormuje to i apetyt wróci. Trzymam kciuki nieustająco. :lol: Quote
madziamn Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Moniczko ona pewnie je tyle ile potrzebuje a może te leki hamują jej apetyt. Mysle że dopóki nic złego poza brakiem apetytu sie nie dzieje to nie masz sie czym martwic. Tym bardziej że siły na polowania na Fifi ma. Quote
malawaszka Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 wczoraj byli u nas znowu saperzy :lol: trzema wojskowymi samochodami :mdleje: znowu wykopali kilkanaście pocisków przeciwlotniczych i przyjadą jeszcze 5 stycznia kopać dalej :mdleje: a tymczasem życzę Wam Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku - żeby był lepszy niż ten mijający! Szampańskiej zabawy! Quote
Alicja Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 :razz::razz:ale masz w deskę z tymi saperami :evil_lol::evil_lol::evil_lol: szampańskiego Quote
madziamn Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 To wybuchowy sylwester u was byl Moniczko Quote
Doginka Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Witam się w Nowym Roku:loveu: Życzę Ci wszystkiego co najlepsze i oby ten rok 2009 był lepszy od starego:loveu: Quote
lolka75 Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Duzo: -zdrowia -milosci -pieniondzow -cierpliwosci -radosci w Nowym Roku:loveu::multi: Quote
malawaszka Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 witam się z wami w Nowym Roku - mam nadzieję, ze cały rok nie będzie taki jak mi się rozpoczał 1 stycznia :mdleje: Pepa bała się petard i zas***a cały przedpokój :shake: bidulka moja, amoja mama mi mówiła w zeszłym roku, że Pepa sie nie bała :shock: możliwe, że tam na wsi było spokojniej niż tu i lepiej Pepka to zniosła :niewiem: No i jeszcze jedna wiadomość - Fifcia się wyprowadziła :placz: zamieszkała u mojej przyjaciółki, wiem, że będzie miała dobrze i będę ją widywać, ale i tak mi smutno i ciągle jej szukam wzrokiem :placz: jak na złośc wczoraj była taka przekochana i przylepka że serce mi się pokruszyło na kawałeczki jak ją oddawałam :-( Quote
Doginka Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Ale przynajmniej Fifi będzie blisko Ciebie;):loveu: Quote
Vectra Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Wasiu , ale to najlepsza decyzja jaką podjęłaś z Fifi .... Ciągłe obawy że gang sznupo-pepowy ją upoluje ;) dwa , to Pepa chyba teraz musi mieć spokojne życie , a nie stres Fifowy .... Znając Ciebie , to i tak zaraz coś do domu przytargasz :) Wszystkiego dobrego w Nowym roku .. Quote
malawaszka Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 ehh ja wiem, jak ją znalazłam to od poczatku była mowa, że nie czas teraz na własnego kota i że tylko tymczasowo, ale kurcze ona taka szurnięta jest - tyle śmiechu z nią było :lol: a teraz tak pusto - Luna natomiast zachwycona :lol: od razu zaczęła biegać po domu z resztką Kubusia i zaczepiać żeby się z nią bawić :lol: Quote
madziamn Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Moniczko no co ty pusto? no przecież masz jeszcze Lunkę i Pepcię. Quote
malawaszka Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 no pusto bo nikt nie zagląda :niewiem: Zapraszam na bazarki - dzisiaj naprodukowałam ich duuuzo - proszę Was o pomoc w reklamowaniu, podoszeniu i oczywiście kupowaniu!!!! Zima nie jest dobrym czasem dla bezdomnych :shake: TOREBKI, BLUZKI, BIŻU, słuchawki, OBROŻE na hotel sznaucera BOBa do 10.01.2009 VERSACE perfumy męskie, piersiówka, breloki/otwier i obróżki na sznaucera do 12.I KLIPSY - czy ktoś jeszcze nosi? na sznaucera Boba do 12.I Cienie NOWE Oriflame i Avon zielone i fioletowo różowe na sznaucera w hotelu do 12.I BRELOKI, Biżuteria, naszyjniki na tymczasy u missieek do 10.01.2009 KSIĘGARNIA i ciepły POLAR na tymczasy u missieek do 12.01.2009 DZBANEK, owocowe pojemniki, KUBKI ZODIAK i z Torunia na tymczasy u missieek do 12.01 Quote
Alicja Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 :razz::razz:oj maruda maruda .... kicia musi mieć swój domek i tyle ;) Quote
Doginka Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Lunetka spragniona zabawy z Pańciunią:razz: - to teraz nadrabiaj, nadrabiaj...:diabloti: Quote
ariss Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Bardzo dobra decyzja zszaloną kicią:razz:i zawsze możesz ją odwiedzać:loveu:właśnie jak zdrowie Pepy???Bo ja nic nie wiem:shake: Quote
Recommended Posts