Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fifcia dostała rujkę :mdleje: nie minął tydzień jak sie wyprowadziła i stała sie kobietą :placz: i dlatego jest taka nieznośna a ja tylko czekam, kiedy mi ją koleżanka przyniesie :evil_lol: ale coś ona nie chce się poddać tak szybko - po rujce ciachamy i będzie spokój ;)

a ja dziś zabrałam na spacerek aparat :mdleje: haha foty są beznadziejne - w rękawicach i pierwsze tej zimy :evil_lol:

Posted

Lunka kubraka nie ma bo ona ma grube futro i nie jest jej zimno - nie lubi się ubierać i zakładam jej tylko jak jest mega zimno czyli tak jak wczoraj i przedwczoraj - dzisiaj było cieplutko już, muszę kiedyś nagrać jak Luna cuduje w kubraku :evil_lol:

Vectra - czemu miałabym być chora? o dziwo jestem zdrowa - popijam codziennie wieczorkiem aspirynkę jak przemarznę i jest git póki co tfu tfu :cool1:

Koleżka kiedyś mnie wkurzył dość mocno bo molestował taką małą suczynkę - zeszłej zimy to chyba było - ona bankowo miała cieczkę więc ten dureń zaślepiony - nie dał się od niej odgonić, ona mi się nie dała złapać, warczał na mnie drań:angryy: w końcu ona zwiała a ja go trochę zatrzymałam, ale pewnie i tak ją dopadł, ale nie udało mi się jej dogonić i znaleźć już bidulki - ale po jakimś czasie się zrehabilitował i towarzyszył mi na spacerze nocnym akurat jak jakieś opryszki siękręciły po osiedlu i z nim było bezpieczniej :lol:

Uruchomiliśmy samochód :multi: aaa bo tu nie pisałam - moje autko umarło wczoraj :shake: nie dało się uruchomić z kabli, z trzech par kabli, z trzech par kabli i dwóch akumulatorów w tym jeden od ciągnika :crazyeye: a moje autko NIC! niemal zerowa reakcja na taką dawkę prądu, więc w końcu wyciągnął mnie OD na drogę główną :mdleje: i to był mój debiut w odpalaniu na lince i się udało :multi: ale załapał prad dopiero po przejechaniu 15 km - wtedy światła zaświecyły jakby jaśniej :lol: teraz mam założony akumulator od ciągnika - zobaczymy co będzie rano :roll:

Posted

no zdrowo i rumiano tu Olka wygląda :diabloti:

http://img224.imageshack.us/img224/1294/dsc0035yy9.jpg

Wasiu , dziś TZ pojechał odpalać transita klienta , diesla ....
trzy akumulatory wywalił zanim po R zadzwonił
wiesz co się stało ? ropa zamarzła !!!! normalnie mleko miał w zbiorniku .... się wytrąca taka ciecz z ropy ;) Peszek , bo ropy było prawie cały zbiornik ... no i stoi fordzik w garażu z 3 piecami :evil_lol:

Posted

ale to chyba jakaś chrzczona ropa co???? kurna ja też zatankowałam w poniedziałek a we wtorek było adios wycieczki :angryy:

Olka faktycznie jakoś pączuszkowato wyszła - taka już nasza uroda co robić :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
ale to chyba jakaś chrzczona ropa co???? kurna ja też zatankowałam w poniedziałek a we wtorek było adios wycieczki :angryy:

Olka faktycznie jakoś pączuszkowato wyszła - taka już nasza uroda co robić :lol:

ropa była ze stacji z babcią na reklamie :cool3:

nie chodziło mi że jest okrąglutka tylko takie ma słodkie rumieńce :loveu:
no co ja zrobie , że ona mi się tak podoba ;) od maluszka ;) Olcia ....

Posted

jest świetna - taki szalony szczylek, tylko zabawa i gonitwy w głowie :loveu: ona bankowo ma koło 7-8 miesięcy, więc trzeba ją nauczyć sporo rzeczy bo jest taki oszołomkiem, ale pozytywnym :loveu:

Posted

niestety - nie mogę takiego psa wziąć do domu - skrzywdziłabym tym Lunę bo ona się boi, a ta kudłata małpa szaleje i jak coś ucieka to gonimyyyy - nie byłoby to dobre połączenie niestety, chociaż bardzo ubolewam nad tym :shake: