AnkaG Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 A ja mam w spadku po Michale traktory. :eviltong: Brudne, stare ale nic się ich nie ima. Quote
malawaszka Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 Fifcia dostała rujkę :mdleje: nie minął tydzień jak sie wyprowadziła i stała sie kobietą :placz: i dlatego jest taka nieznośna a ja tylko czekam, kiedy mi ją koleżanka przyniesie :evil_lol: ale coś ona nie chce się poddać tak szybko - po rujce ciachamy i będzie spokój ;) a ja dziś zabrałam na spacerek aparat :mdleje: haha foty są beznadziejne - w rękawicach i pierwsze tej zimy :evil_lol: Quote
Justa Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Pepcia jakaś dlugołapa sie zrobiła :-o:loveu: Quote
malawaszka Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 koleżka - fajny psiak, tylko ma nieodpowiedzialnych włascicieli bo często sam sie wyprowadza latawica Quote
AnkaG Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Jakie zimowe dziewczynki. :lol: A czemu tylko Pepka w ubranku - Lunce nie zimno? Oliwka ma jak zwykle diabliki w oczach.:evil_lol: Quote
Vectra Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Czyli pies idealny ten koleżka , sam się wyprowadzi , byle co zje , nie jest upierdliwy :evilbat: też chora jesteś ? Quote
lolka75 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 http://img117.imageshack.us/img117/7333/dsc0030ql6.jpg Pepcia ciagnie jak bernardyn:multi::loveu: sliczne zdjecia a TY marudzisz:eviltong: Quote
malawaszka Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 Lunka kubraka nie ma bo ona ma grube futro i nie jest jej zimno - nie lubi się ubierać i zakładam jej tylko jak jest mega zimno czyli tak jak wczoraj i przedwczoraj - dzisiaj było cieplutko już, muszę kiedyś nagrać jak Luna cuduje w kubraku :evil_lol: Vectra - czemu miałabym być chora? o dziwo jestem zdrowa - popijam codziennie wieczorkiem aspirynkę jak przemarznę i jest git póki co tfu tfu :cool1: Koleżka kiedyś mnie wkurzył dość mocno bo molestował taką małą suczynkę - zeszłej zimy to chyba było - ona bankowo miała cieczkę więc ten dureń zaślepiony - nie dał się od niej odgonić, ona mi się nie dała złapać, warczał na mnie drań:angryy: w końcu ona zwiała a ja go trochę zatrzymałam, ale pewnie i tak ją dopadł, ale nie udało mi się jej dogonić i znaleźć już bidulki - ale po jakimś czasie się zrehabilitował i towarzyszył mi na spacerze nocnym akurat jak jakieś opryszki siękręciły po osiedlu i z nim było bezpieczniej :lol: Uruchomiliśmy samochód :multi: aaa bo tu nie pisałam - moje autko umarło wczoraj :shake: nie dało się uruchomić z kabli, z trzech par kabli, z trzech par kabli i dwóch akumulatorów w tym jeden od ciągnika :crazyeye: a moje autko NIC! niemal zerowa reakcja na taką dawkę prądu, więc w końcu wyciągnął mnie OD na drogę główną :mdleje: i to był mój debiut w odpalaniu na lince i się udało :multi: ale załapał prad dopiero po przejechaniu 15 km - wtedy światła zaświecyły jakby jaśniej :lol: teraz mam założony akumulator od ciągnika - zobaczymy co będzie rano :roll: Quote
malawaszka Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 Oliwia robi mi zdjęcia :evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 Justa napisał(a):Pepcia jakaś dlugołapa sie zrobiła :-o:loveu: bo brzuszysko już tak nie wisi ;) Quote
ariss Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 no właśnie miałam pisać,że Pepula zdecydowanie lepiej wygląda:multi::multi::multi: Quote
Vectra Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 no zdrowo i rumiano tu Olka wygląda :diabloti: http://img224.imageshack.us/img224/1294/dsc0035yy9.jpg Wasiu , dziś TZ pojechał odpalać transita klienta , diesla .... trzy akumulatory wywalił zanim po R zadzwonił wiesz co się stało ? ropa zamarzła !!!! normalnie mleko miał w zbiorniku .... się wytrąca taka ciecz z ropy ;) Peszek , bo ropy było prawie cały zbiornik ... no i stoi fordzik w garażu z 3 piecami :evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 ale to chyba jakaś chrzczona ropa co???? kurna ja też zatankowałam w poniedziałek a we wtorek było adios wycieczki :angryy: Olka faktycznie jakoś pączuszkowato wyszła - taka już nasza uroda co robić :lol: Quote
madziamn Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Moniczko zdjęcia są piękne a Pepulci to nawet inaczej z oczu patrzy tak jakoś weselej. Quote
Vectra Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 malawaszka napisał(a):ale to chyba jakaś chrzczona ropa co???? kurna ja też zatankowałam w poniedziałek a we wtorek było adios wycieczki :angryy: Olka faktycznie jakoś pączuszkowato wyszła - taka już nasza uroda co robić :lol: ropa była ze stacji z babcią na reklamie :cool3: nie chodziło mi że jest okrąglutka tylko takie ma słodkie rumieńce :loveu: no co ja zrobie , że ona mi się tak podoba ;) od maluszka ;) Olcia .... Quote
malawaszka Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Vectra napisał(a):ropa była ze stacji z babcią na reklamie :cool3: :crazyeye: moja też!!!!! tzn częściowo bo dotankowałam z Lotosu :niewiem: Quote
malawaszka Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 zobaczcie jakie mam cudo u missieek :loveu: :mdleje: moje marzenie... niespełnione :placz: kulki między poduszkami :loveu::evil_lol: Quote
eria Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 O JA CIEEEE :mdleje::mdleje::mdleje:JAKI SKARB !!!!! a jak z charakterem ? Quote
malawaszka Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 jest świetna - taki szalony szczylek, tylko zabawa i gonitwy w głowie :loveu: ona bankowo ma koło 7-8 miesięcy, więc trzeba ją nauczyć sporo rzeczy bo jest taki oszołomkiem, ale pozytywnym :loveu: Quote
eria Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 :loveu::loveu: Malawaszkaaa.....powiedz że będzie Twoja :loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 niestety - nie mogę takiego psa wziąć do domu - skrzywdziłabym tym Lunę bo ona się boi, a ta kudłata małpa szaleje i jak coś ucieka to gonimyyyy - nie byłoby to dobre połączenie niestety, chociaż bardzo ubolewam nad tym :shake: Quote
anetta Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Ale futrzak! :lol: Ja by ją wyszykować to piękna sucz by była :loveu: Jak ona się znalazła u misieek??? Kto mógł wyrzucić takiego psa...? :crazyeye: Quote
ariss Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Naprawde jest pięka:crazyeye::loveu::loveu::loveu: Quote
Doginka Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Śliczna:loveu: - może komuś się zagalopowała w gonitwach i już nie umiała wrócić:hmmmm: Quote
Recommended Posts