Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pepowe zdrówko róznie - jak już jest lepiej i się ucieszę to znowu pojawiają się wymioty - własnie teraz wróciłyśmy ze spacerku i Pepka zwróciła :placz: w poniedziałek jedziemy na badanie kontrolne i zobaczymy co dalej

Posted

malawaszka napisał(a):
Pepowe zdrówko róznie - jak już jest lepiej i się ucieszę to znowu pojawiają się wymioty - własnie teraz wróciłyśmy ze spacerku i Pepka zwróciła :placz: w poniedziałek jedziemy na badanie kontrolne i zobaczymy co dalej

eh:placz:a ja myślałam,że jest znaczna poprawa,ale może od środka jest a efekty widoczne będą później-oby tak było!!!!!

Posted

Witanko w nowym roku :) Dobrze że Fifi ma dobry domek, dla wszystkich to lepiej - ludzi, psów i kotecki.
Teraz najważniejsze żeby się Pepcia unormowała. I wierzę że tak będzie.
Wszystkiego naj na ten 2009!

Posted

pozdrowienia w nowym roku :)

widzę, ze się zmieniła ilość trzody - szkoda - marzę o kotecku ale na razie nici z tego... chyba ze jakiegoś znajdę :evil_lol:

zdrówka życzę Pepie przede wszystkim!

Posted

aga1215 napisał(a):
Witaj Waszuś!
Zmartwiła mnie Pepa:placz: Czy ona długo po jedzeniu wymiotuje?

nie ma reguły - ale na pewno nie od razu po jedzeniu - najgorsze jest to, że powinna dostawać ranigast bo ten lek co dostaje podrażnia żołądek, ale po ranigaście wymiotuje codziennie :niewiem: musz o tym pogadać z wetem bo nei wiem co robić żeby chronić jej żołądeczek

Anetta - to prawda bo niedaleko zamieszkała - na sasiednim osiedlu

a dziś przyjechała Oliwia po świętach (koniec świętego spokoju w domu :lol: ) - zobaczyła, że nie ma Fifi, powiedziałam jej że Fifi znalazła domek, a ona na to: nie ciese sie, że Fifka znalazła dom :watpliwy: :evil_lol:

Posted

Doginka napisał(a):

Ta Oliwka zawsze coś mądrego wymyśli:loveu::evil_lol::evil_lol:

Tiaaaaaa...Oliwka coś Moniczke zaczyna przypominać:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

ariss napisał(a):
Tiaaaaaa...Oliwka coś Moniczke zaczyna przypominać:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong:

Posted

Doginka ale jak mam jej to siemie podawać????? jej sie nie da na siłę bo panikuje :shake:

ale zima się zrobiła i sypie dalej :mdleje: a ja właśnie byłam na spacerze w adidaskach :evil_lol: nie był ot najmądrzejszy pomysł :roll:

Posted

witamy po przerwie :multi: oo widzę że kiciambra ma domek... To się suczydła chyba nie ucieszyły :diabloti::diabloti::diabloti: ?

a ja jestem cierpiąca bo nie mam właściwie dobrych butów na zimę :placz: W gumiakach stopki marzną, inne zimowe przemakają:roll:

Posted

suczydła odetchnęły - Luna dopiero na drugi dzień odważyła się posznupać za łózkiem i po kątach gdzie Fifka się chowała :lol:

ja też nie mam porządnych zimowych butów - dziś przemarzłam w glanach :shake:

Posted

malawaszka napisał(a):
Doginka ale jak mam jej to siemie podawać????? jej sie nie da na siłę bo panikuje :shake:

Spróbuj strzykawką wlewać do pysia co kilka minut;) - ja tak zrobiłam Gordonkowi jak miał teraz to choróbsko krwotoczne;)

Posted

dziewuchy dobre buty to podstawa!!!!Warto zainwestować...ja wydałam 2 lata temu 300zł i mi paluszki nie marzną:multi:a buty nie do zajechania,więc pewnie spokojnie jeszcze z 10lat w nich przechodze:razz::diabloti:

Posted

a to siemie lniane moze wymieszaj z karmą? chyba że tak robisz a Pepka tego nie tyka

ariss napisał(a):
dziewuchy dobre buty to podstawa!!!!Warto zainwestować...ja wydałam 2 lata temu 300zł i mi paluszki nie marzną:multi:a buty nie do zajechania,więc pewnie spokojnie jeszcze z 10lat w nich przechodze:razz::diabloti:

jakie masz?:razz:

Posted

[quote name='Alicja']Ja mam glaniacze i są extra :p

mi dzisiaj przemokły, albo raczej przesypał się piach przez górę bo nie zawiązałam do końca :roll: i teraz mnie gardło boli :shake: