Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no wlasnie Wasiu...mialam Ci napisac tylko mnie Joanna wyprzedzila:eviltong:
Ja mam slaba watrobe i lekarz kazal mi uwazac na surowa marchew:roll:....czyli SPP tez chyba musi ostroznie
a tak na marginesie ja i SPP mamy tyle wspolnego:roll::loveu:

Posted

lolka75 napisał(a):
no wlasnie Wasiu...mialam Ci napisac tylko mnie Joanna wyprzedzila:eviltong:
Ja mam slaba watrobe i lekarz kazal mi uwazac na surowa marchew:roll:....czyli SPP tez chyba musi ostroznie
a tak na marginesie ja i SPP mamy tyle wspolnego:roll::loveu:

SPP to kto? Pepa? :lol:

eria napisał(a):
Biegać z psami zamiast siedziec na dogo i trzeć marchewki !

z Pepą miałabym kłopot biegać :shake:

no i wiecej nie udao się multicycatować :angryy:

Justa przecież pisałam, że Luna przytyła :lol: aleś hameryke odkryła - Gal też :turn-l: :evil_lol: ;)

Posted

lolka75 napisał(a):
SPP = Smierdzacy Pierd Pepy:roll:
no jak moglas zapomniec:shake:

buuahaha nie zapomniałam, tylko nie skojarzyłam :evil_lol: skojarzyło mi się SP - swiętej pamięci :mdleje: :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']nie tylko psy :watpliwy:
o rajku...a Ty Wasiu myslisz ze grube nie moze byc szczesliwe:roll::diabloti:
zanim gruby schudnie to chudy moze pogibnac:roll:

jakos trzeba sie tlumaczyc i ratowac resztki godnosci:placz:...i toczyc sie dalej:placz::placz:

Posted

eria napisał(a):
Biegać z psami zamiast siedziec na dogo i trzeć marchewki !

od samego tarcia też można schudnąć:evil_lol: im więcej kilo marchewki tym więcej kg ubywa :lol: (nie psu;))

Posted

jbk napisał(a):
Jest taka karma odchudzająca z Royal Canin :) Podobno skutkuje :)

Pepa po royalach i innych cudach pierdzi :grins: nie pierdzi po trovecie i tego się będę trzymać bo żyć się nie dało :lol:

zepsuł mi się komputer :placz: nie działa ani ani :placz: zaraz go targam do serwisu :placz:

Posted

malawaszka napisał(a):
Pepa po royalach i innych cudach pierdzi :grins: nie pierdzi po trovecie i tego się będę trzymać bo żyć się nie dało :lol:

zepsuł mi się komputer :placz: nie działa ani ani :placz: zaraz go targam do serwisu :placz:

No to czy w takim razie trovet ma coś odchudzającego w ofercie?

Posted

jbk napisał(a):
Jest taka karma odchudzająca z Royal Canin :) Podobno skutkuje :)

tia słyszałam ostatnio od weta świetną historię na jej temat. Pewien Pan kupił dla pieska i piesek jedząc ją przytył 3 kilo na co pan z reklamacją do weta przyszedł a wet zapytał ile razy dziennie pies jadł tą karmę a pan na to : no jak miał pustą miche to mu dosypywałem...:crazyeye: nie mam więcej pytan:evil_lol::eviltong::razz::evil_lol:

Posted

[quote name='jbk']No to czy w takim razie trovet ma coś odchudzającego w ofercie?

może ma jakiegoś lighta, ale trochę się boję eksperymentować bo Pepa ma wątrobową karmę - damy radę ;)

Aga znalazłaś ogień? :evil_lol:

Dobranoc :mdleje:

Posted

madziamn napisał(a):
tia słyszałam ostatnio od weta świetną historię na jej temat. Pewien Pan kupił dla pieska i piesek jedząc ją przytył 3 kilo na co pan z reklamacją do weta przyszedł a wet zapytał ile razy dziennie pies jadł tą karmę a pan na to : no jak miał pustą miche to mu dosypywałem...:crazyeye: nie mam więcej pytan:evil_lol::eviltong::razz::evil_lol:

Dobre :)) Pan miał widać sporo wyobraźni :diabloti: