Doginka Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Malawaszko u mnie są czernysze dla Ciebie;) Quote
jbk Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 My też dajemy surowe marchewki, ale czy to można każdą ilość? Człowiekowi marchew rozwala wątrobę, czy psom nie zaszkodzi? Quote
lolka75 Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 no wlasnie Wasiu...mialam Ci napisac tylko mnie Joanna wyprzedzila:eviltong: Ja mam slaba watrobe i lekarz kazal mi uwazac na surowa marchew:roll:....czyli SPP tez chyba musi ostroznie a tak na marginesie ja i SPP mamy tyle wspolnego:roll::loveu: Quote
eria Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Biegać z psami zamiast siedziec na dogo i trzeć marchewki ! Quote
aga1215 Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Wszystkiego Najlepszego Pepusi :BIG::tort::new-bday::BIG: Quote
Justa Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 http://img98.imageshack.us/img98/7214/dsc0117ni7.jpg chyba Lunie się coś przytyło? :cool3: [quote name='jbk']My też dajemy surowe marchewki, ale czy to można każdą ilość? Człowiekowi marchew rozwala wątrobę, czy psom nie zaszkodzi? W marchwi jest mnóstwo cukru, więc radziłabym uważać ;) ostatnio odchudzam Galinę - obcięłam 1/3 karmy i dużo dużo biegania. Quote
malawaszka Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 lolka75 napisał(a):no wlasnie Wasiu...mialam Ci napisac tylko mnie Joanna wyprzedzila:eviltong: Ja mam slaba watrobe i lekarz kazal mi uwazac na surowa marchew:roll:....czyli SPP tez chyba musi ostroznie a tak na marginesie ja i SPP mamy tyle wspolnego:roll::loveu: SPP to kto? Pepa? :lol: eria napisał(a):Biegać z psami zamiast siedziec na dogo i trzeć marchewki ! z Pepą miałabym kłopot biegać :shake: no i wiecej nie udao się multicycatować :angryy: Justa przecież pisałam, że Luna przytyła :lol: aleś hameryke odkryła - Gal też :turn-l: :evil_lol: ;) Quote
lolka75 Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 SPP = Smierdzacy Pierd Pepy:roll: no jak moglas zapomniec:shake: Quote
malawaszka Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 lolka75 napisał(a):SPP = Smierdzacy Pierd Pepy:roll: no jak moglas zapomniec:shake: buuahaha nie zapomniałam, tylko nie skojarzyłam :evil_lol: skojarzyło mi się SP - swiętej pamięci :mdleje: :lol: Quote
agbar Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Twoje psy po prostu odkladaja tluszczyk na zime:cool1:a moj wietrzy kosci:diabloti: Quote
malawaszka Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 agbar napisał(a):Twoje psy po prostu odkladaja tluszczyk na zime:cool1:a moj wietrzy kosci:diabloti: nie tylko psy :watpliwy: Quote
lolka75 Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 [quote name='malawaszka']nie tylko psy :watpliwy: o rajku...a Ty Wasiu myslisz ze grube nie moze byc szczesliwe:roll::diabloti: zanim gruby schudnie to chudy moze pogibnac:roll: jakos trzeba sie tlumaczyc i ratowac resztki godnosci:placz:...i toczyc sie dalej:placz::placz: Quote
LeCoyotte Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 eria napisał(a):Biegać z psami zamiast siedziec na dogo i trzeć marchewki ! od samego tarcia też można schudnąć:evil_lol: im więcej kilo marchewki tym więcej kg ubywa :lol: (nie psu;)) Quote
Vectra Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 agbar napisał(a):Twoje psy po prostu odkladaja tluszczyk na zime:cool1:a moj wietrzy kosci:diabloti: Nie tylko Twój :eviltong: :evil_lol: Quote
jbk Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Jest taka karma odchudzająca z Royal Canin :) Podobno skutkuje :) Quote
malawaszka Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 jbk napisał(a):Jest taka karma odchudzająca z Royal Canin :) Podobno skutkuje :) Pepa po royalach i innych cudach pierdzi :grins: nie pierdzi po trovecie i tego się będę trzymać bo żyć się nie dało :lol: zepsuł mi się komputer :placz: nie działa ani ani :placz: zaraz go targam do serwisu :placz: Quote
jbk Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 malawaszka napisał(a):Pepa po royalach i innych cudach pierdzi :grins: nie pierdzi po trovecie i tego się będę trzymać bo żyć się nie dało :lol: zepsuł mi się komputer :placz: nie działa ani ani :placz: zaraz go targam do serwisu :placz: No to czy w takim razie trovet ma coś odchudzającego w ofercie? Quote
madziamn Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 jbk napisał(a):Jest taka karma odchudzająca z Royal Canin :) Podobno skutkuje :) tia słyszałam ostatnio od weta świetną historię na jej temat. Pewien Pan kupił dla pieska i piesek jedząc ją przytył 3 kilo na co pan z reklamacją do weta przyszedł a wet zapytał ile razy dziennie pies jadł tą karmę a pan na to : no jak miał pustą miche to mu dosypywałem...:crazyeye: nie mam więcej pytan:evil_lol::eviltong::razz::evil_lol: Quote
aga1215 Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Witaj Wasiu - wpadłam jak po ogień - od kilku dni net działa normalnie:multi: Quote
malawaszka Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 [quote name='jbk']No to czy w takim razie trovet ma coś odchudzającego w ofercie? może ma jakiegoś lighta, ale trochę się boję eksperymentować bo Pepa ma wątrobową karmę - damy radę ;) Aga znalazłaś ogień? :evil_lol: Dobranoc :mdleje: Quote
jbk Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 O ba, jak Wy się kładziecie, to ja w środku snu jestem ;)) Quote
jbk Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 madziamn napisał(a):tia słyszałam ostatnio od weta świetną historię na jej temat. Pewien Pan kupił dla pieska i piesek jedząc ją przytył 3 kilo na co pan z reklamacją do weta przyszedł a wet zapytał ile razy dziennie pies jadł tą karmę a pan na to : no jak miał pustą miche to mu dosypywałem...:crazyeye: nie mam więcej pytan:evil_lol::eviltong::razz::evil_lol: Dobre :)) Pan miał widać sporo wyobraźni :diabloti: Quote
Recommended Posts