madziamn Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Nie miał kto się zając Luneczką to Luneczka zajęła sie misiem...:diabloti: Quote
LeCoyotte Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 http://img507.imageshack.us/img507/471/dsc0087wt3.jpg jaka biedna pieska opuszczona.. tylko pluszak jej pozostał do lizania:( A Tutek jaka zmiana, od razu lepiej wygląda:) Quote
malawaszka Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 Luneta ostatnio w ogóle cuduje - kradnie żarcie jak opętana :crazyeye: ona nigdy tak nie robiła, ale chyba nauczyła się od Pepy wykorzystywania każdej możliwej sytuacji :mdleje: sępi jak nigdy - robię kotlety a ona siedzi i tak :-o się gapi i czaruje jaka to jest głodna i biedna :lol: a w ogóle to chyba pójdę Lunie serducho zbadać bo mam schizę znowu :oops: bo czasem jak się bawimy patykiem i ona skacze i biega i nagle się położy na chwilę - może to normalne bo ma już te 6 lat w końcu, ale jak nie sprawdzę to chyba nie zaznam spokoju :roll: sama nie wiem czy ją stresować niepotrzebnie? wrrrrr pusty łeb mój wymyśla problemy :angryy: Quote
lolka75 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 malawaszka napisał(a):Luneta ostatnio w ogóle cuduje - kradnie żarcie jak opętana :crazyeye: ona nigdy tak nie robiła, ale chyba nauczyła się od Pepy wykorzystywania każdej możliwej sytuacji :mdleje: sępi jak nigdy - robię kotlety a ona siedzi i tak :-o się gapi i czaruje jaka to jest głodna i biedna :lol: a w ogóle to chyba pójdę Lunie serducho zbadać bo mam schizę znowu :oops: bo czasem jak się bawimy patykiem i ona skacze i biega i nagle się położy na chwilę - może to normalne bo ma już te 6 lat w końcu, ale jak nie sprawdzę to chyba nie zaznam spokoju :roll: sama nie wiem czy ją stresować niepotrzebnie? wrrrrr pusty łeb mój wymyśla problemy :angryy: Wasia:shake:...masz za duzo uczuc macierzynskich i dzidzius Ci potrzebny:cool3: Kazdy piesek sie meczy jak poszaleje:roll:...no nie mowie o psach Vectry bo to inna planeta:evil_lol:. Ale moze Lunetka obrosla sadelkiem i nie ma kondycji;). Ale przeciez podczas szczepien czy jakiejs wizyty vet osluchuje serducho... Naprawde czas na dzidziusia:multi: Quote
LeCoyotte Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 hmm a czy psie serce ma bić w jednostajnym tempie? Pies w ogóle może mieć arytmię tak jak człowiek? Quote
malawaszka Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 lolka75 napisał(a):Wasia:shake:...masz za duzo uczuc macierzynskich i dzidzius Ci potrzebny:cool3: Kazdy piesek sie meczy jak poszaleje:roll:...no nie mowie o psach Vectry bo to inna planeta:evil_lol:. Ale moze Lunetka obrosla sadelkiem i nie ma kondycji;). Ale przeciez podczas szczepien czy jakiejs wizyty vet osluchuje serducho... Naprawde czas na dzidziusia:multi: :eviltong::eviltong::eviltong: Kojocie - pies może mieć takie same problemy z sercem jak ludzie niestety, z tego co pamiętam jak robiłam Bolusiowi EKG to jego serduszko biło super miarowo :loveu: Quote
malawaszka Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 no i żeby nie było że tylko Tutek i Tutek :eviltong: :lol: Quote
ariss Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 http://img392.imageshack.us/img392/3290/dsc0263ux5.jpg piękna morda:loveu::loveu:i taki los:-( czy pepula to Ci nie przytyła:hmmmm: Quote
Alicja Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 :roll: a ja lece zobaczyć co z Pepą boś napisała u Mnie że zaniemogła :mad:....a tu Panna Spaceruje :loveu:...uffffff Quote
malawaszka Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 kapana była i kudły nastroszyła :evil_lol: a cały czas taka sama gruba jak była :lol: no i odrosły jej włosy już - powinnam ją obciąć, ale nie mam czym :niewiem: Quote
malawaszka Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 [quote name='Alicja']:roll: a ja lece zobaczyć co z Pepą boś napisała u Mnie że zaniemogła :mad:....a tu Panna Spaceruje :loveu:...uffffff :crazyeye: gdzie ja napisałam, że pepa zaniemogła??? chyba nie wiem co piszę :mdleje: Quote
ariss Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 [quote name='malawaszka']kapana była i kudły nastroszyła :evil_lol: a cały czas taka sama gruba jak była :lol: no i odrosły jej włosy już - powinnam ją obciąć, ale nie mam czym :niewiem: ta fota mnie zmyliła:evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://img375.imageshack.us/img375/5923/dsc0102sz8.jpg wygląda tu jak baryłka:evil_lol: Quote
LeCoyotte Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 http://img80.imageshack.us/img80/8585/dsc0104yr6.jpg chyba rzadko ma zamkniętą paszczę na zdjęciach;) prawe ucho wymiata:lol: Quote
Alicja Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 [quote name='malawaszka']:crazyeye: gdzie ja napisałam, że pepa zaniemogła??? chyba nie wiem co piszę :mdleje: no :roll:..............................................................:evil_lol: Zarejestrowany: Apr 2004 Skąd: Dąbrowa Górnicza Postów: 22,966 zaniemogło biedactwo :placz: http://images49.fotosik.pl/19/572019ad5df152a3.jpg ta jest boska - ten uśmiech :loveu: __________________ >MINI1<>MINI2<>średniak<>!CTR !<>!OLBRZYM!<>!KOCIĘTA!< Quote
malawaszka Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 hahaha Alu już poprawiłam bo mi się linki pomerdały :oops: :evil_lol: Ewa - bo Pepa to jest baryłka :placz: Kojocie - bo Pepa sapie nawet jak jest chłodno na dworze - starość nie radość i to, że jest gruba jej nie pomaga :placz: ale ja nie umiem jej odchudzić bo szczeka jak jest głodna, zobaczymy jak teraz mi pójdzie bo zaczęłam ją marchewkami przed posiłkiem zapychać i mniej karmy - może cokolwiek schudnie.. ale u niej ruchem się nie da, bo łapy ją bolą i nie biega - ehh zamknięte kółko :shake: Quote
Alicja Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 [quote name='malawaszka']hahaha Alu już poprawiłam bo mi się linki pomerdały :oops: :evil_lol: a ja kapcie pogubiłam lecąc Tutaj :razz::evil_lol: Quote
ariss Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 no wiem,ale tu wygląda na jeszcze grubszą i myślałam,że dorzuciłaś jej pare kilo:roll: Marchewy u Gassuli pomogły oby i tu zadziałały!!!!!!!!!! Quote
madziamn Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 warzywka i u nas zadzialały choc jeszcze Dusia grubiutka ale to już nie to co było to i na Pepunię powinny podziałac marchewki a pokładanie się Luny to normalka Fionka też miała super kondycje całe życie za patyczkami biegała i też jak sie zmęczyła to kładła sie i ruszyc sie psa nie dało(no chyba ze nastepnym patyczkiem):evil_lol: no i młodsza od Luniastej była. Quote
Doginka Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Pepa nasłuchiwacz:evil_lol: http://img80.imageshack.us/img80/8585/dsc0104yr6.jpg Dziewczyny, a te marchewki na odchudzenie to mają być surowe starte, czy ugotowane???;) - może podziałają na Rapcia i Chirę:razz: Quote
malawaszka Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 moje baby uwielbiają surowe marchewy, więc po co wygotowywać witaminy;) tylko Doginka musisz się liczyć z tym, że duża ilość karotenu to rudziejąca broda na show :eviltong: Quote
LeCoyotte Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 [quote name='Doginka']Pepa nasłuchiwacz:evil_lol: http://img80.imageshack.us/img80/8585/dsc0104yr6.jpg Dziewczyny, a te marchewki na odchudzenie to mają być surowe starte, czy ugotowane???;) - może podziałają na Rapcia i Chirę:razz: A nie lepiej wybiegać pieski? Chyba nie mają problemów ze zdrowiem:razz: Quote
Doginka Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Lepiej, lepiej, tylko Raper leń, Chiara grubas mimo biegania i tylko Gordon super umięśniony bez grama tłuszczu:razz: Quote
ariss Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 marchewki na surowo,w ogóle dużo warzyw(nie muszą być same marchewy) mniej karmy;) Quote
Recommended Posts