Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Luneta ostatnio w ogóle cuduje - kradnie żarcie jak opętana :crazyeye: ona nigdy tak nie robiła, ale chyba nauczyła się od Pepy wykorzystywania każdej możliwej sytuacji :mdleje: sępi jak nigdy - robię kotlety a ona siedzi i tak :-o się gapi i czaruje jaka to jest głodna i biedna :lol: a w ogóle to chyba pójdę Lunie serducho zbadać bo mam schizę znowu :oops: bo czasem jak się bawimy patykiem i ona skacze i biega i nagle się położy na chwilę - może to normalne bo ma już te 6 lat w końcu, ale jak nie sprawdzę to chyba nie zaznam spokoju :roll: sama nie wiem czy ją stresować niepotrzebnie? wrrrrr pusty łeb mój wymyśla problemy :angryy:

Posted

malawaszka napisał(a):
Luneta ostatnio w ogóle cuduje - kradnie żarcie jak opętana :crazyeye: ona nigdy tak nie robiła, ale chyba nauczyła się od Pepy wykorzystywania każdej możliwej sytuacji :mdleje: sępi jak nigdy - robię kotlety a ona siedzi i tak :-o się gapi i czaruje jaka to jest głodna i biedna :lol: a w ogóle to chyba pójdę Lunie serducho zbadać bo mam schizę znowu :oops: bo czasem jak się bawimy patykiem i ona skacze i biega i nagle się położy na chwilę - może to normalne bo ma już te 6 lat w końcu, ale jak nie sprawdzę to chyba nie zaznam spokoju :roll: sama nie wiem czy ją stresować niepotrzebnie? wrrrrr pusty łeb mój wymyśla problemy :angryy:

Wasia:shake:...masz za duzo uczuc macierzynskich i dzidzius Ci potrzebny:cool3:
Kazdy piesek sie meczy jak poszaleje:roll:...no nie mowie o psach Vectry bo to inna planeta:evil_lol:. Ale moze Lunetka obrosla sadelkiem i nie ma kondycji;). Ale przeciez podczas szczepien czy jakiejs wizyty vet osluchuje serducho...
Naprawde czas na dzidziusia:multi:

Posted

lolka75 napisał(a):
Wasia:shake:...masz za duzo uczuc macierzynskich i dzidzius Ci potrzebny:cool3:
Kazdy piesek sie meczy jak poszaleje:roll:...no nie mowie o psach Vectry bo to inna planeta:evil_lol:. Ale moze Lunetka obrosla sadelkiem i nie ma kondycji;). Ale przeciez podczas szczepien czy jakiejs wizyty vet osluchuje serducho...
Naprawde czas na dzidziusia:multi:

:eviltong::eviltong::eviltong:

Kojocie - pies może mieć takie same problemy z sercem jak ludzie niestety, z tego co pamiętam jak robiłam Bolusiowi EKG to jego serduszko biło super miarowo :loveu:

Posted

[quote name='Alicja']:roll: a ja lece zobaczyć co z Pepą boś napisała u Mnie że zaniemogła :mad:....a tu Panna Spaceruje :loveu:...uffffff

:crazyeye: gdzie ja napisałam, że pepa zaniemogła??? chyba nie wiem co piszę :mdleje:

Posted

[quote name='malawaszka']:crazyeye: gdzie ja napisałam, że pepa zaniemogła??? chyba nie wiem co piszę :mdleje:

no :roll:..............................................................:evil_lol:

zaniemogło biedactwo :placz:

http://images49.fotosik.pl/19/572019ad5df152a3.jpg
ta jest boska - ten uśmiech :loveu:

>MINI1<>MINI2<>średniak<>!CTR !<>!OLBRZYM!<>!KOCIĘTA!<

Posted

hahaha Alu już poprawiłam bo mi się linki pomerdały :oops: :evil_lol:

Ewa - bo Pepa to jest baryłka :placz:

Kojocie - bo Pepa sapie nawet jak jest chłodno na dworze - starość nie radość i to, że jest gruba jej nie pomaga :placz: ale ja nie umiem jej odchudzić bo szczeka jak jest głodna, zobaczymy jak teraz mi pójdzie bo zaczęłam ją marchewkami przed posiłkiem zapychać i mniej karmy - może cokolwiek schudnie.. ale u niej ruchem się nie da, bo łapy ją bolą i nie biega - ehh zamknięte kółko :shake:

Posted

warzywka i u nas zadzialały choc jeszcze Dusia grubiutka ale to już nie to co było to i na Pepunię powinny podziałac marchewki a pokładanie się Luny to normalka Fionka też miała super kondycje całe życie za patyczkami biegała i też jak sie zmęczyła to kładła sie i ruszyc sie psa nie dało(no chyba ze nastepnym patyczkiem):evil_lol: no i młodsza od Luniastej była.