Alicja Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 [quote name='asher'] Ostatnio takie dwie rozbzykane ważki chciały mnie staranować w centrum Warszawy, brrrr :angryy: (oczywiście zaczęłam dziko podrygiwać, żeby za wszelką cenę uniknąc zderzenia z paskudztwem i OCZYWIŚCIE wracałam wtedy z lunchu z koleżanką z marketingu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:asherku i znów padłam .....aha i TZ kazał sobie przeczytać raz jeszcze twą ostatnią opowieść :evil_lol: Quote
asher Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 :eviltong::eviltong::eviltong: Waszka, a mnie własnie przyszła do głowy strasza myśl!!!! Ty się chyba nie bronisz dzisiaj, co? :-o :mad: Quote
Alicja Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 [quote name='asher']:eviltong::eviltong::eviltong: Waszka, a mnie własnie przyszła do głowy strasza myśl!!!! Ty się chyba nie bronisz dzisiaj, co? :-o :mad: w tym kontekście co Ty myślisz to odpowiem Ci ze NIE:roflt:........bo Waszka już chyba na trasie ;) Quote
asher Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Uffff! Ja bym jej dała! :mad: To teraz znowu trzymam kciuki. Bo na chwilę przestałam :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 [quote name='asher']Uffff! Ja bym jej dała! :mad: To teraz znowu trzymam kciuki. Bo na chwilę przestałam :evil_lol: szczymaj szczymaj :kciuki: .....bo ja miałam ściskać za rączkę :roll:ale nie dam rady :shake: Quote
lolka75 Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 ale jak wrocisz Waszeczxko to pokazesz?:multi::loveu: Zazdraszczam:placz:....tez sce:placz:. Moze kiedys:roll: Quote
Doginka Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Qrcze ja dzisiaj wybierałam mebelki do kuchni w naszym domku:razz:Ale to ciężka praca. Teraz wiem jak ciężko Ci było szukać tych gresów:cool3: Ja zbaraniałam - tyle tego na rynku, a mój Miś musi mieć wszystko exklusiv:cool3:Mam dosyć po jednym dniu:placz:Ale będę miała zjefajną kuchnię:diabloti: Quote
weszka Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Spóźnione ale serdeczne życzenia - zdrowia, zdrowia i jeszcze raz pieniędzy :D :multi::p I dla Luniastej też oczywiście wszystkiego najszanucerowatszego :loveu: A z tym jakimś wydarzeniem co brzuch bolał to nie wiem o co chodzi....:roll: ale żeby się udało cokolwiek to jest :razz: Quote
lolka75 Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Wasiu:loveu:....szczekam tu na Cia:cool3:...poka...poka:multi: Quote
malawaszka Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 hahah Asher Ty to masz pomysły :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dziękuję Wam jeszcze raz za życzenia :loveu: dochodzę do siebie po dniu wczorajszym :lol: sporo emocji i wieczorne świętowanie :evil_lol: Alu - ja też - po stokroć :roflt: ;) Loluś - pokażę za kilka dni bo jeszcze trochę napuchnięte i czerwone :cool1: Quote
Alicja Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 [quote name='malawaszka'] Alu - ja też - po stokroć :roflt: ;) :cool2: Loluś - pokażę za kilka dni bo jeszcze trochę napuchnięte i czerwone :cool1: smarować i zawijać ;)tak szef kazali aha i jeszcze mówili co by nie pić ;) Quote
Vectra Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 no poka poka cos tam namalowała :diabloti: Quote
malawaszka Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 [quote name='Alicja'] smarować i zawijać ;)tak szef kazali aha i jeszcze mówili co by nie pić ;) smaruję, zawijam... piłam :evil_lol: już mnie prawie nie boli :multi: tylko cerwone to żeby nie było widać, że cerwone to pokażę tak :razz: a takie mam płyteczki :loveu: a takiego mam psa... :stupid: Quote
Vectra Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 ale masz zajebistą Waszkę , śliczne płytki i gupiego psa :diabloti: Quote
Alicja Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 [quote name='Vectra']ale masz zajebistą Waszkę , śliczne płytki i gupiego psa :diabloti: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: ale tattoo the best :loveu::loveu: Quote
Alicja Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 [quote name='clockwork']i nie golić przez 3 miechy :diabloti: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
aga1215 Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/newreply.php?do=newreply&noquote=1&p=10755849 Dwa w jednym :crazyeye: ;):evil_lol: :loveu: Quote
madziamn Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 owadzik super, gresy śliczne a Luniasta no cóż pomysłowa bestyjka:evil_lol: Quote
weszka Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Łosz :crazyeye: ale zajebiaszczy tatoo :crazyeye: To o to chodziło!!! A ja też marzę o tatoo ale się trochę bojam że boli i że się czymś zasyfię ale może po dogo-znajomości bym ze walnęła to by bezpiecznie było... Bo wiem co bym chciała i gdzie :razz: Ile taka przyjemność kosztuje - tak pi razy drzwi? A boli okropnie czy nie??? Gresiki śliczne :cool1: A pies wygląda jak pies śmieciarza :diabloti: pies kartonowy :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Weszka ale nie będziesz miała tattoo z nicku :roll:;):evil_lol:.... Quote
weszka Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Nieeee wszy sobie nie walnę ;):evil_lol: ale mam inny pomysł który od dłuższego czasu za mną chodzi... Quote
Recommended Posts