Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

czesc Wasiu
i jak ułożyłaś gres jestem strasznie ciekwa może uda mi się coś podpatrzeć coś ciągnąć i w ogóle fajowe kociaki :evil_lol:

Posted

jestem - gresy zapłacone - teraz już przepadło :lol: ale sie cieszę aaaaaaaa :multi::multi::multi: jeszcze tylko musimy tonę gresów przewieźć na wieś :evil_lol:

nowych foteczek nie ma - nie mam czasu na nic :shake:

pogoda do doopy i na weekend też :angryy:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....ale kombinują :evil_lol:

cze :hand: ...

nie dam rady trzymać Cię za raczkę :oops:...ale zapraszam na kaff w drodze powrotnej ...:mdleje: albo w drodze do ...;).... poznałabyś Ozzulka :loveu:

Posted

[quote name='Alicja']nie dam rady trzymać Cię za raczkę :oops:...ale zapraszam na kaff w drodze powrotnej ...:mdleje: albo w drodze do ...;).... poznałabyś Ozzulka :loveu:

:placz:buuuuuu w drodze powrotnej nie zdążę bo będę pędzić żeby zdążyć przygotować wszystko:shake:

[quote name='Vectra']eeee , to ja już wiem , wiem , wiem :diabloti: znaczy domyślam się ;)

przestań kombinować :mad:

[quote name='weszka']Gratuluję gresików! Będzie radocha i będzie ślicznie!

noo mam nadzieję, tylko jak narazie nie mamy nikogo kto nam położy te gresiki - same patałachy do wyboru, a jak dobry fachowiec to terminy na styczeń :crazyeye:

Posted

[quote name='Vectra']Już nie kombinuje :diabloti: wrócę TU , ale później .. z flaszką :evil_lol:
opijemy gresiki :siara:

Poka te gresy :mad:

no nie mam ich jeszcze - w piątek dopiero przywieziemy :loveu::multi:

[quote name='Alicja']:razz::razz:to podjedź przed ;)

hahaha obawiam się, że aż tak wcześnie nie wstanę :shake:

Posted

[quote name='Alicja']obudzić :razz::razz:

jak mnie nie chcesz potrzymać za rękę to nie będę jechała przez Rybnik :obrazic: :eviltong:

[quote name='madziamn']http://www.allegro.pl/item418406989_sznaucerek_maly_rycerzyk_czy_umrze_w_schronisku.html Moniczko on nadal jest w schronie? Może go chociaz do hoteliku wyciągnąc? nie mogę patrzec na sznupy w schronach szczególnie miniatury:-(.

niestety Madziu jest tam nadal - w Łodzi zresztą, a za hotelik kto zapłaci? już mamy Benjego staruszka w hotelu, a jak widać adopcje staruszków to nie jest szybka sprawa :shake:

Posted

wiem o Benjim ładnie doszedł w hoteliku do siebie, wiem ze to się wiąże z finansami i to też boli ze nie mozemy sobie pozwolic na umieszczenie w hoteliku wszystkich sznupów schroniskowych. ja wiem Moniczko ze moze przesadzam ale ja bym chciała je naprawde wszystkie uratowac i ta bezsilnosc mnie dobija.:-(. Monisiu a czy ten skarb ma może wątek na dogo łatwiej by było wtedy usystematyzowac jakos ogłoszenia jeśli jakies ma. Jesli nie ma to mu porobię tylko dobrze by było zeby sie nie powtarzały. A masz go moze na blogu ja przyznam ze zaczełam szukac dla siebie suni od Twojego bloga i tam wypatrzyłam MAJECZKĘ a ona na szczescie domek juz ma.

Posted

STO LAT , STO LAT , NIECH ŻYJE [SIZE=5]WASIA NAM
STO LAT , STO LAT ........ :multi:
:multi: :multi: :loveu:

Monika , życzę Ci przede wszystkim spełnienia wszelkich marzeń i tych małych i tych wielkich i tych dostępnych i tych z pozoru mało realnych.
Zdrowia to Ci życzyć nie będę , boś młoda dziołcha jeszcze , tego się życzy moherom .....
Szczęścia , szczęścia i jeszcze raz szczęścia :multi: radości , pogody ducha , miłości też ci nie życzę , jedynie tego by obecna dalej pięknie się rozwijała i trwała do końca Waszych dni ...
No i ułożenia , a najpierw przywiezienia tych gresów , dokończenia super gniazdka , wielu udanych psich adopcji , dzieci ci jeszcze nie życzę , masz czas ;)
Dobra kasy , dużo kasy tez ci życzę , chociaż podobno pieniądze szczęścia nie dają - ale to powiedział ten co miał jej za dużo :diabloti:

widzisz , mówiłam Ci że wiem :eviltong: i że wpadne wieczorem z fraszką :cool3:

Posted

Pokaż jakie wybrałaś gresy, pokaaa :razz: Stronkę chociaż zapodaj :cool3:
Cudownie popatrzeć znowu na Bolutka :loveu: Moja Gerda też już się niestety starzeje :roll: Już nie szaleje jak dawniej. I zaczyna się zastanawiać, kiedy chce wskoczyć na wysoki fotel. :roll:

O widzę, że sis wpadła z życzeniami, jestem do tyłu, ale życzę wszystkiego najlepsiejszego, zdrowia i spełnienia marzeń :Rose:

Posted

Z okazji Twego Święta MONICZKO życzę Ci:
Aby jedynymi łzami, które pojawią się w twych oczach
Były kryształowe łzy szczęścia,
Aby radosnego uśmiechu na twej twarzy
Nie zakryły ciężkie chmury smutku,
Abyś potrafiła zajrzeć do Swej duszy
I mogła odnaleść to co najważniejsze dla bliskich i Ciebie,
Abyś w głuchej ciszy mogła odnaleść Swoje myśli i marzenia,
Gdy coś w życiu się nie uda, zepsuje, abyś mogła
Zbudować to od nowa z tych samych cegieł, choć
To trudne, bo to na nich jest wypisana przykra przeszłość,
Aby płatki róż wyścielały drogę Twego przeznaczenia,
A szczęście, zdrowie, radość i miłość, były przeznaczeniem twych dni...Madzia.

Posted

:loveu:Niech Ci gwiazdka pomyślności nigdy nie zagaśnie :loveu:
:loveu:Sto lat sto lat stolat niechaj żyje NAM:loveu:
:loveu:a Kto z Nami nie wypije :loveu:
a Teraz idziemy na jednego :multi:

:Rose:

WSZYSTKIEGO
NAJ
NAJ
NAJlepsiejszego

i cóż tu dodać :hmmmm:
no że OD NAS :loveu::loveu::loveu: