Matusz Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Wszystkiego naj Moniczko !!! i 100 LAT ! :multi::multi: Quote
missieek Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 ja zycze Ci aby spelnily sie wszystkie Twoje marzenia, aby udało Ci się zrealizować wszystke plany i abyś szybko znalazła dobrego speca od układania płytek :lol: dzieki za wszystko :Rose: Quote
malawaszka Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 JA WCZORAJ JUż NAPISAłAM TU POSTA I ZNIKNął!!! :angryy: [quote name='madziamn']ja wiem Moniczko ze moze przesadzam ale ja bym chciała je naprawde wszystkie uratowac i ta bezsilnosc mnie dobija.:-(. Monisiu a czy ten skarb ma może wątek na dogo łatwiej by było wtedy usystematyzowac jakos ogłoszenia jeśli jakies ma. Jesli nie ma to mu porobię tylko dobrze by było zeby sie nie powtarzały. A masz go moze na blogu Madziu nie przesadzasz bo ja też bym chciała je wszystkie wyciągnąć, ale się nie da:shake: za mało nas jest do tego Miki jest na wątku z innymi staruszkami łódzkimi: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=109619&page=12 tu jest lista ogłoszeń jakie mu zrobiłam: http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=10684977&postcount=463 [quote name='Vectra']STO LAT , STO LAT , NIECH ŻYJE [SIZE=5]WASIA NAM STO LAT , STO LAT ........ :loveu: Monika , życzę Ci przede wszystkim spełnienia wszelkich marzeń i tych małych i tych wielkich i tych dostępnych i tych z pozoru mało realnych. Zdrowia to Ci życzyć nie będę , boś młoda dziołcha jeszcze , tego się życzy moherom ..... Szczęścia , szczęścia i jeszcze raz szczęścia :multi: radości , pogody ducha , miłości też ci nie życzę , jedynie tego by obecna dalej pięknie się rozwijała i trwała do końca Waszych dni ... No i ułożenia , a najpierw przywiezienia tych gresów , dokończenia super gniazdka , wielu udanych psich adopcji , dzieci ci jeszcze nie życzę , masz czas ;) Dobra kasy , dużo kasy tez ci życzę , chociaż podobno pieniądze szczęścia nie dają - ale to powiedział ten co miał jej za dużo :diabloti: widzisz , mówiłam Ci że wiem :eviltong: i że wpadne wieczorem z fraszką :cool3: Dzięki :loveu: hihi ale to nie o tym wiesz co trzeba :eviltong: jesteś pierwsza, która mi mówi, że na dzieci jeszcze nie czas, bo wszyscy inni, którzy wspominają coś na ten temat trąbią, że zeeegarrrr biologiczny bije nieubłaganie :evil_lol: [quote name='beria']Pokaż jakie wybrałaś gresy, pokaaa Stronkę chociaż zapodaj Cudownie popatrzeć znowu na Bolutka :loveu: Moja Gerda też już się niestety starzeje Już nie szaleje jak dawniej. I zaczyna się zastanawiać, kiedy chce wskoczyć na wysoki fotel. O widzę, że sis wpadła z życzeniami, jestem do tyłu, ale życzę wszystkiego najlepsiejszego, zdrowia i spełnienia marzeń :Rose: Dzięki Gosiu :loveu: nie da się wkleić linka do gresów http://www.nordceram.de/flash_eng/start.html kolekcja Charisma, płytki Graffio grau i mokka :loveu: [quote name='madziamn']Z okazji Twego Święta MONICZKO życzę Ci: Aby jedynymi łzami, które pojawią się w twych oczach Były kryształowe łzy szczęścia, Aby radosnego uśmiechu na twej twarzy Nie zakryły ciężkie chmury smutku, Abyś potrafiła zajrzeć do Swej duszy I mogła odnaleść to co najważniejsze dla bliskich i Ciebie, Abyś w głuchej ciszy mogła odnaleść Swoje myśli i marzenia, Gdy coś w życiu się nie uda, zepsuje, abyś mogła Zbudować to od nowa z tych samych cegieł, choć To trudne, bo to na nich jest wypisana przykra przeszłość, Aby płatki róż wyścielały drogę Twego przeznaczenia, A szczęście, zdrowie, radość i miłość, były przeznaczeniem twych dni...Madzia. :loveu:dzięki [quote name='Alicja']Niech Ci gwiazdka pomyślności nigdy nie zagaśnie Sto lat sto lat stolat niechaj żyje NAM a Kto z Nami nie wypije a Teraz idziemy na jednego :Rose: WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJlepsiejszego i cóż tu dodać :hmmmm: no że OD NAS :loveu: dzięki KWM :loveu: [quote name='Matusz']Wszystkiego naj Moniczko !!! i 100 LAT ! dziękuję :loveu: [quote name='missieek']ja zycze Ci aby spelnily sie wszystkie Twoje marzenia, aby udało Ci się zrealizować wszystke plany i abyś szybko znalazła dobrego speca od układania płytek :lol: dzieki za wszystko :Rose: :loveu:dzięki - zwłaszcza za tego płytkarza :lol: a ja muszę się przyznać, że przez to wszystko przegapiłam urodziny Lunkowe :placz::oops: 6 latek miała 13 sierpnia, więc dla mojej Laluni dziś toast :drinking: :loveu: emoty ciach Quote
Vectra Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 dobra jutro się pochwalisz tym tam :siara: co nie wiem i się nie domyślam :diabloti: 100 lat dla Luniastej :) Quote
Alicja Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 :loveu::loveu:Waszeczko mam przekazać że nie masz się bojać :loveu:;)i będzie supcio :multi:i jeszcze jakby coś to dzwoń do Mła gdybyś miała chociaż kilka minetek czasu .....aha i mamy foty kopulujących się ....tfu ....kumplujących się waszek /ważek :grins::evil_lol:...... Quote
Doginka Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Waszeczko to i ja Ci życzenia złożę:loveu: Uśmiechu w każdej sekundzie, radości w każdej minucie, przyjaźni o każdej godzinie, szczęścia każdego dnia, miłości przez całe życie!!! Tego życzę Ci ja:p Quote
lolka75 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 wszystkiego co najlepsze, milosci i spokoju:loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='clockwork'] i jeszcze jeden i jeszcze raz :loveu::loveu::loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :multi::multi::multi: :knajpa: Quote
malawaszka Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 hahahaha Magda :roflt: dziękuję Wam bardzo bardzo :loveu::multi::multi::multi: Dziś w prezencie urodzinowym przywieźliśmy płytki i już są w domku i czekają na... :niewiem: :lol: Quote
Alicja Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='malawaszka']hahahaha Magda :roflt: dziękuję Wam bardzo bardzo :loveu::multi::multi::multi: Dziś w prezencie urodzinowym przywieźliśmy płytki i już są w domku i czekają na... :niewiem: :lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie ma to jak samemu sobie wybrać prezent ;) Quote
malawaszka Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie ma to jak samemu sobie wybrać prezent ;) NO! i jeszcze za niego zapłacić :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie no - byłabym nie fair:evil_lol: - to J zapłacił :loveu::multi: Fcale się nie bojam i nie boli mnie brzuch :grins: idę spać zaraz :mdleje: Quote
AnkaG Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Sto lat z okazji 18- tych urodzin plus VAT. :lol: I buziaki dla Luniastej. Quote
malawaszka Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 AnkaG napisał(a):Sto lat z okazji 18- tych urodzin plus VAT. :lol: I buziaki dla Luniastej. a jest na coś VAT 10%? :evil_lol: Dziękujemy razem z Lunakiem :loveu: Quote
AnkaG Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 malawaszka napisał(a):a jest na coś VAT 10%? :evil_lol: Dziękujemy razem z Lunakiem :loveu: Nie ma 10 % ale jest zerowy VAT. :lol: Quote
Alicja Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='malawaszka'] Fcale się nie bojam i nie boli mnie brzuch :grins: idę spać zaraz :mdleje: fcale siem nie bój .... i nie boli cię brzuch .....i ić spać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: daj cynka jak będziesz mdlała :roll:jakby coś to jestem blisko ;) Quote
lolka75 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 a to ja juz chiba wiem co jest na rzeczy:loveu: czy to ma zwiazek z wielkim czarnym mordulcem i jego rodzinka?:cool3::multi: Quote
madziamn Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Luneczko Skarbuńku wszystkiego naj, dużych kosteczek i piłeczek do zabawy i patyczków wielu z okazji Twoich urodzinek i buziaczki w pysiolka sznupkowego:loveu:. Quote
malawaszka Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 wstałam :mdleje: 8 minuttemu:cool3::evil_lol: Quote
clockwork Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 NO CHOO :razz::razz: przyjdziemy z Klockiem :cool3: cie trzymać za łape ;) Quote
Alicja Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 [quote name='malawaszka']wstałam :mdleje: 8 minuttemu:cool3::evil_lol: no to wstawiam wode na kaff :evil_lol: Quote
asher Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Ja nic nie wiem i niczego sie nie domyślam ale i tak trzymam kciuki :lol: :kciuki: Waszko, mnóstwa radości, spełnionych marzeń i wszystkiego najlepszego! :Rose::Rose::Rose::drinking: A jeśli o dzieci chodzi, to ciesz się okresem godowym póki jeszcze zegar biologiczny nie tyka zbyt natarczywie :evil_lol:;) [quote name='Alicja']aha i mamy foty kopulujących się ....tfu ....kumplujących się waszek /ważek :grins::evil_lol:...... Ostatnio takie dwie rozbzykane ważki chciały mnie staranować w centrum Warszawy, brrrr :angryy: (oczywiście zaczęłam dziko podrygiwać, żeby za wszelką cenę uniknąc zderzenia z paskudztwem i OCZYWIŚCIE wracałam wtedy z lunchu z koleżanką z marketingu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:) Quote
Alicja Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 [quote name='clockwork']NO CHOO :razz::razz: przyjdziemy z Klockiem :cool3: cie trzymać za łape ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Recommended Posts