weszka Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Bombowe kociaki! A tego rudego i tego szaraka http://img397.imageshack.us/img397/3526/dsc0026xw0.jpg to bym wzięła od ręki - jakbym oczywiście mogła ;) Quote
Vectra Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 foty kotów bombastyczne :multi: :klacz: wypłosz :diabloti: http://img515.imageshack.us/img515/6953/dsc0121xb5.jpg Quote
zaba14 Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 ten wypłosz Vectra to do Twojego stada pasowałby jak ulał :evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 hyhy też mie się podobają te kocie fotki - nieskromnie powiem :evil_lol: a wypłoszek choruje niestety... Quote
eria Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 ja bym brała tego rudego:loveu: gdybym nie miała zdecydowanego kociego mordercy w domu :evil_lol: Quote
Pysia Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Pikne kotki :loveu: Ale wole od nich z daleka.... Szelma lubi potrawki z kotów więc :shake: Quote
malawaszka Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 to jakaś paranoja- środek lata a ja się rozchorowałam :mdleje: gardło boli, z nosa leci, boli mnie wszystko :mdleje: idę spać :placz: Quote
Erhan Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Ewidentne objawy alergii na kota :evil_lol: Trzeba się jednym sznupem owinąć wokół szyi a drugiego usadzić pod nosem i wąchać, wówczas może Ci przejdzie:evil_lol: Quote
Pysia Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Erhan napisał(a):Ewidentne objawy alergii na kota :evil_lol: Trzeba się jednym sznupem owinąć wokół szyi a drugiego usadzić pod nosem i wąchać, wówczas może Ci przejdzie:evil_lol: Buahahahahaha :evil_lol: Po wąchaniu bezpośrednim Pepy pewnie musialibyśmy się na kwiaty składać :evil_lol: Weszko mła - zdrowiej wariatko .... Quote
Erhan Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 [quote name='Pysia']Buahahahahaha :evil_lol: Po wąchaniu bezpośrednim Pepy pewnie musialibyśmy się na kwiaty składać :evil_lol: Żadnych kwiatów, tylko pies - najlepiej mokry, alergia mogłaby się pogłębić:diabloti: [quote name='Pysia'] Weszko mła - zdrowiej wariatko .... Pysia myślisz, że na umysł już padło :diabloti: Na zdrowie:drinka: Quote
aga1215 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 malawaszka napisał(a):to jakaś paranoja- środek lata a ja się rozchorowałam :mdleje: gardło boli, z nosa leci, boli mnie wszystko :mdleje: idę spać :placz: Bidulka:loveu: kiedyś w największe upały przechodziłam zapalenieu ucha wewnętrznego, brrrrrrrr......... Zdrówko:loveu: Quote
Pysia Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Weszka. W Trójmieście tworzą Straż dla zwierząt i szukają wolontariuszy - ludzi o wielkim sercu mieszkajacych w okolicy. Wiem, ze na dogo jest takich sporo ale nie mogę ich szukać bo nadal mam kompa niesprawnego! Czy ktoś może pomóc? I zmykam bo jestem WYGONIONA :placz: Quote
anetta Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Wąchanie Pepy?? buhahahahah. Katar przejdzie od razu :diabloti: Waszka. te przyczepki mnie prześladują :lol: Wczoraj na rowerze miną mnie facet z takową i co było w środku? Dwa jamniki i jorczek :evil_lol::evil_lol: Głowy im wystawały i całe uchachane były :lol: Quote
malawaszka Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 anetta napisał(a): Waszka. te przyczepki mnie prześladują :lol: Wczoraj na rowerze miną mnie facet z takową i co było w środku? Dwa jamniki i jorczek :evil_lol::evil_lol: Głowy im wystawały i całe uchachane były :lol: hahaha no weź zrób w końcu jakąś fotkę!!! ja jeszcxze nie widziałam na żywo :placz: Pysia a co ja z trójmiasta? :niewiem: Chyba, że naszego dąbrowskiego - Łosień, Łęka, Łokradzionów :evil_lol: Jestem pewna, że ludzie pomagający zwierzętom stamtąd jeśli są zainteresowani taką działalnością to juz o tym wiedzą :razz: Quote
lolka75 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 tu tez nadrabialam miliony tryliony stron:mad::shake: GADULY:loveu: Waszko.....zdjecia piekne:loveu: ale to u Cia normalka:roll::loveu: Pozdroweczki serdeczne:loveu: Quote
madziamn Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Moniczko zdrówka zyczymy a z wąchania Pepy nie ma się co śmiac bo słyszałam już gdzies ze pies w chorobie może pomóc. Byle tylko na nia nie przeszło bo bedzie podwójny kłopot. Quote
Vectra Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 zaba14 napisał(a):ten wypłosz Vectra to do Twojego stada pasowałby jak ulał :evil_lol: obawiam się , że mój kot był by innego zdania :diabloti: malawaszka napisał(a):to jakaś paranoja- środek lata a ja się rozchorowałam :mdleje: gardło boli, z nosa leci, boli mnie wszystko :mdleje: idę spać :placz: oj biedna Ty biedna :shake: a ja widzę , że nie śpisz :diabloti: też widziałam , faceta z psiową przyczepką za rowerem :multi: :multi: super , to wygląda , aczkolwiek , chyba z moją trzodą bym się nie odważyła :evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 Vectra napisał(a): a ja widzę , że nie śpisz :diabloti: też widziałam , faceta z psiową przyczepką za rowerem :multi: :multi: super , to wygląda , aczkolwiek , chyba z moją trzodą bym się nie odważyła :evil_lol: no - wstałam na czas jakiś i idę spać delaj :shake: hahah jakbym z moimi jeździła rowerem to nie musiałabym dzwonka używać :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 jako pojazd uprzywilejowany by cię traktowali :evil_lol: :evil_lol: garść tabsów , a najlepiej setę , gorącą kąpiel i do wyra poszła :mad: Quote
Alicja Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 :loveu::loveu::loveu:zajebioza http://img244.imageshack.us/img244/6093/dsc0155qr1.jpg wyzdrowiana już jesteś :razz::razz: a z tego dąbr:razz:owskiego Trójmiasta to siem uhahahłam na maxiora :evil_lol: po 1 piwie :roll: Quote
malawaszka Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 łykam garściami, ale już mam dość leżenia - ja nie lubie tak cały dzień w wyrze :mdleje: a już się wypociłam jak diabli dziś :-o Alu - no nawąchałam się Pepy i ozdrowiałam :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 [quote name='malawaszka']łykam garściami, ale już mam dość leżenia - ja nie lubie tak cały dzień w wyrze :mdleje: a już się wypociłam jak diabli dziś :-o Alu - no nawąchałam się Pepy i ozdrowiałam :evil_lol: Ozzy też coś ostatnio zczadział :p:evil_lol:temu mnie katar nie łapie :razz: Quote
madziamn Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy&nr=2193 Moniczko ja wiem że to łódź ale sznupek kolejny w schronie. Quote
weszka Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='madziamn']http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy&nr=2193 Moniczko ja wiem że to łódź ale sznupek kolejny w schronie. Łomatko jakie słodkie psiątko... :( Może by do hotelu wyjąć jak się kwarantanna skończy...? Quote
madziamn Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 nie mozna go tam zostawic. mnie dzis całą noc się śnił. z tym hotelem dobry pomysł bo tak nic o nim nie wiemy i ciężko bedzie domek znaleźc. Moniczko zdrówka życzę. Quote
Recommended Posts