Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ewidentne objawy alergii na kota :evil_lol:

Trzeba się jednym sznupem owinąć wokół szyi a drugiego usadzić pod nosem i wąchać, wówczas może Ci przejdzie:evil_lol:

Posted

Erhan napisał(a):
Ewidentne objawy alergii na kota :evil_lol:

Trzeba się jednym sznupem owinąć wokół szyi a drugiego usadzić pod nosem i wąchać, wówczas może Ci przejdzie:evil_lol:

Buahahahahaha :evil_lol: Po wąchaniu bezpośrednim Pepy pewnie musialibyśmy się na kwiaty składać :evil_lol:

Weszko mła - zdrowiej wariatko ....

Posted

[quote name='Pysia']Buahahahahaha :evil_lol: Po wąchaniu bezpośrednim Pepy pewnie musialibyśmy się na kwiaty składać :evil_lol:
Żadnych kwiatów, tylko pies - najlepiej mokry, alergia mogłaby się pogłębić:diabloti:
[quote name='Pysia']
Weszko mła - zdrowiej wariatko ....

Pysia myślisz, że na umysł już padło :diabloti:

Na zdrowie:drinka:

Posted

malawaszka napisał(a):
to jakaś paranoja- środek lata a ja się rozchorowałam :mdleje: gardło boli, z nosa leci, boli mnie wszystko :mdleje: idę spać :placz:

Bidulka:loveu: kiedyś w największe upały przechodziłam zapalenieu ucha wewnętrznego, brrrrrrrr.........

Zdrówko:loveu:

Posted

Weszka. W Trójmieście tworzą Straż dla zwierząt i szukają wolontariuszy - ludzi o wielkim sercu mieszkajacych w okolicy. Wiem, ze na dogo jest takich sporo ale nie mogę ich szukać bo nadal mam kompa niesprawnego!
Czy ktoś może pomóc?
I zmykam bo jestem WYGONIONA :placz:

Posted

Wąchanie Pepy?? buhahahahah. Katar przejdzie od razu :diabloti:

Waszka. te przyczepki mnie prześladują :lol: Wczoraj na rowerze miną mnie facet z takową i co było w środku? Dwa jamniki i jorczek :evil_lol::evil_lol: Głowy im wystawały i całe uchachane były :lol:

Posted

anetta napisał(a):

Waszka. te przyczepki mnie prześladują :lol: Wczoraj na rowerze miną mnie facet z takową i co było w środku? Dwa jamniki i jorczek :evil_lol::evil_lol: Głowy im wystawały i całe uchachane były :lol:

hahaha no weź zrób w końcu jakąś fotkę!!! ja jeszcxze nie widziałam na żywo :placz:

Pysia a co ja z trójmiasta? :niewiem: Chyba, że naszego dąbrowskiego - Łosień, Łęka, Łokradzionów :evil_lol:
Jestem pewna, że ludzie pomagający zwierzętom stamtąd jeśli są zainteresowani taką działalnością to juz o tym wiedzą :razz:

Posted

tu tez nadrabialam miliony tryliony stron:mad::shake:
GADULY:loveu:
Waszko.....zdjecia piekne:loveu: ale to u Cia normalka:roll::loveu:
Pozdroweczki serdeczne:loveu:

Posted

Moniczko zdrówka zyczymy a z wąchania Pepy nie ma się co śmiac bo słyszałam już gdzies ze pies w chorobie może pomóc. Byle tylko na nia nie przeszło bo bedzie podwójny kłopot.

Posted

zaba14 napisał(a):
ten wypłosz Vectra to do Twojego stada pasowałby jak ulał :evil_lol:

obawiam się , że mój kot był by innego zdania :diabloti:
malawaszka napisał(a):
to jakaś paranoja- środek lata a ja się rozchorowałam :mdleje: gardło boli, z nosa leci, boli mnie wszystko :mdleje: idę spać :placz:

oj biedna Ty biedna :shake:

a ja widzę , że nie śpisz :diabloti:

też widziałam , faceta z psiową przyczepką za rowerem :multi: :multi:
super , to wygląda , aczkolwiek , chyba z moją trzodą bym się nie odważyła :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):

a ja widzę , że nie śpisz :diabloti:

też widziałam , faceta z psiową przyczepką za rowerem :multi: :multi:
super , to wygląda , aczkolwiek , chyba z moją trzodą bym się nie odważyła :evil_lol:

no - wstałam na czas jakiś i idę spać delaj :shake:

hahah jakbym z moimi jeździła rowerem to nie musiałabym dzwonka używać :evil_lol:

Posted

łykam garściami, ale już mam dość leżenia - ja nie lubie tak cały dzień w wyrze :mdleje: a już się wypociłam jak diabli dziś :-o

Alu - no nawąchałam się Pepy i ozdrowiałam :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']łykam garściami, ale już mam dość leżenia - ja nie lubie tak cały dzień w wyrze :mdleje: a już się wypociłam jak diabli dziś :-o

Alu - no nawąchałam się Pepy i ozdrowiałam :evil_lol:

Ozzy też coś ostatnio zczadział :p:evil_lol:temu mnie katar nie łapie :razz:

Posted

nie mozna go tam zostawic. mnie dzis całą noc się śnił. z tym hotelem dobry pomysł bo tak nic o nim nie wiemy i ciężko bedzie domek znaleźc.
Moniczko zdrówka życzę.