Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

psy zalegające w klatkach , dochodu nie przynoszą .... więc tzreba robić miejsce na te nowe=dochodowe ....
szczerze , to jeśli w takim schronie co pisze Ala , jest wszystko OK .. to już chyba lepsza igła dla tych psów , niż życie w tym "raju" :angryy: :angryy: :angryy:

Posted

Vectra napisał(a):
psy zalegające w klatkach , dochodu nie przynoszą .... więc tzreba robić miejsce na te nowe=dochodowe ....
szczerze , to jeśli w takim schronie co pisze Ala , jest wszystko OK .. to już chyba lepsza igła dla tych psów , niż życie w tym "raju" :angryy: :angryy: :angryy:

no OK! tylko jak ja chciałam dla tego psa szukać domu to powiedzieli, że NIE DO ADOPCJI BO JEST DEPOZYTEM! to teraz jak morbital to już nie jest depozytem?

jestem wściekła jak cholera- zaraz eksploduję normalnie :angryy: jakby tego było mało to pod moimi oknami na całe osiedle wyje jakiś pieprzony samochód od 3 godzin!

Posted

jaka masakra - dzwoniłam do SM - nie tylko ja zresztą jak się okazało i na Policję też masa ludzi dzwoniła - a wyjec nie jest z Dąbrowy tylko z Siemianowic i nie mogą namierzyć właściciela!!! Jeszcze chwila i go wyłączę... sama.... młotkiem :comp26: aaaa ja już nie chcę tu mieszkać

Posted

Tatoo świetne :p Ja wciąż się waham nad własnym... więc zazdroszczę odwagi :cool3:
Pracuję ostatnio za dużo. Az mi sie nic w zyciu nie dzieje poza pracą - fatalna sprawa. na szczęście udało mi sie mieć wolny weekend :p Dzięki temu mam wreszcie czas i przy pieknym słońcu Gimli miał dzis wreszcie porządne spacery. Łąki u nas teraz przepiekne :loveu:

Pozdrawiamy z domku:p

Posted

Tangerine - chyba Cię tu ściągnęłam myślami, bo wczoraj sobie pomyślałam, że ciekawe gdzie się podziewasz i co porabiasz, że Cię w ogóle nie ma :cool1: ehhh ja też ciągle praca, praca, praca, jak nie praca to psie sprawy i tak w kółko - zero urlopu i czasem czuję że jestem dość zmęczona

Byłam odwieźć J do pracy i po powrocie zdziwiona, że nikt nie szczeka :crazyeye: wchodzę do domu - cisza :crazyeye: ja w szoku i zaczynam coraz bardziej być przerażona bo jak u mnie nikt nie szczeka kiedy wchodzę to musiała stać się jakaś katastrofa :shake: patrzę do mojego pokoju, a tam wystaje zza łóżka kawałek Pepy z czymś w pysku - oczywiście pierwsza myśl - to kawałek Luny :mdleje: Pepa podniosła głowę a w pysiu miała moją czapkę z daszkiem :loveu: lalunia moja kochana nie było pańci to czapeczkę sobie nosiła :loveu: mam tylko nadzieję, że nie planowała jej rozczłonkować :mad:

Pepina już czuje się ok :multi: ale i tak trochę mnie martwi ta niedyspozycja bo nie widziałam żeby coś zjadła a ona nigdy od kiedy jest u mnie nie miała biegunki a tu jeszcze z rzygankiem :roll:

aha! a ten samochód wył caluśką noc! :shake: :angryy:

Posted

dziś byliśmy na wsi :loveu: ja tam czuję się naprawdę szczęsliwa - zwłaszcza jak idziemy na spacer na łąki, gdzie nie widać domów, ulis, samochodów, innych ludzi :loveu:
tylko Pepina moja kochana tak powolutku sobie chodzi - ona to ma chyba ze sto lat :shake: daję jej caniviton forte na te łapki kulawe, ale zero poprawy - może za szybko bym chciała i za dużo jak zwykle :oops::roll: ale znowu jak czasem się uprze i na spacerze nie chce swojego badyla tylko tego co ma Luna to nabiera wigoru i lata za Lunetą i na nią szczeka :lol:

na spacer porwaliśmy wiejskie dziecko

żeby nam psa zabawiało

jakiś czas było fajnie

ale to wiejskie dziecko w końcu się wkurzyło

Posted

malawaszka napisał(a):

patrzę do mojego pokoju, a tam wystaje zza łóżka kawałek Pepy z czymś w pysku - oczywiście pierwsza myśl - to kawałek Luny :mdleje:

buhahahahahaha SIKAM :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Wasiu , weź no się Ty ogarnij czy cuś :roll: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
buhahahahahaha SIKAM :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Wasiu , weź no się Ty ogarnij czy cuś :roll: :evil_lol: :evil_lol:

coś mi się dzieje z głową wiem wiem - ale to chyba dlatego, że ostatnimi czasy mój organizm dostaje za mało alko :evil_lol: no serio serio tak pomyślałam bo dziś dziewczyny jakieś takie nie bardzo do siebie nastawione były cały dzień zazdrosne o mnie i w ogóle bo były na wsi i przyjechałam po nie to była avanturka za avanturką :lol:

Posted

[quote name='Alicja']
zazdraszczam :oops::roll:
http://img528.imageshack.us/img528/7611/dsc0062qm7.jpg

Alu nie zazdraszczaj bo się zawali :lol: fajnie wygląda w tych drzewach nie? szkoda tylko, że to sztuczka czy jak to tam nazwać - tylko z jednego miejsca na łące tak wygląda, bo tak to obok są inne domy :lol:

Waszeczko .....jestem zła na Naszą bezsilność :mad:na to że nie mam kasy , że nie mam mordy jak wrota by im wszystkim wygarnąć co o nich myślę :mad::angryy:

wygarnąć jak wygarnąć, ale ja jestem wściekła na to nasze prawo i na to, że urzędasy pieprzone mają w dupie co się dzieje :angryy:

[quote name='Vectra']Napij się , nie męcz się :diabloti:

wypiłam właśnie - pedalskie piwo :oops::roll: chyba się starzeję :evil_lol:

Posted

:hmmmm: nie wmawiaj mi zecofam się :roll:.....wiekowo :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...zaczynam pijać coraz mocniejsze trunki :roll:...na pedalskie piwo już nawet nie zerkam :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']wygarnąć jak wygarnąć, ale ja jestem wściekła na to nasze prawo i na to, że urzędasy pieprzone mają w dupie co się dzieje :angryy:

wypiłam właśnie - pedalskie piwo :oops::roll: chyba się starzeję :evil_lol:
:hmmmm:............:evil_lol:
Nie lubiasz piffka Wasiu?:diabloti:

Posted

[quote name='Alicja']:hmmmm: nie wmawiaj mi zecofam się :roll:.....wiekowo :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...zaczynam pijać coraz mocniejsze trunki :roll:...na pedalskie piwo już nawet nie zerkam :evil_lol:

ja ostatnio kilka razy dostałam małpiego rozumu i się bojam :evil_lol:

[quote name='lolka75']:hmmmm:............:evil_lol:
Nie lubiasz piffka Wasiu?:diabloti:

no sooo tyyyy??? lubiam lubiam, tylko ostatnio pedalskie pijam czasem - pedalskie=słodkie - np reeds :eviltong: