malawaszka Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 [quote name='asher']Takiego wystającego z odwłoka :evil_lol: :mdleje: błeee [quote name='Vectra']boszzzzzzzzzz :mdleje: jakie Wy jesteście obrzydliwe :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no nie? koniec świata :shake: [quote name='Alicja'] :hmmmm: MY :crazyeye::crazyeye::crazyeye: no przecie to Waszencja nie będzie się golić :p załamka :placz: już widać pierwsze oznaki zarostu :-o:evil_lol: [quote name='beria']Masz zajedwabistą dużąważkę :cool3: Bardzo podoba mi się tatoo w tym miejscu, ale nie wiedziałam, że nie można golić :oops: Gres też super :cool3: Jak będziecie układać dwa kolory ? nie można golić przez jakiś miesiąc :evil_lol: potem już można ciemny jest do salonu, jasny do kuchni, w przedpokoju będzie ciemny po brzegach i jasny w środku i jasny w wiatrołapie - chciałam coś pokombinować w salonie z dwoma kolorami, ale ponieważ salon ma 6 kątów, ściany pod skosem to było za trudne i w końcu robimy jeden kolor :lol: Quote
malawaszka Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 niech tylko spróbuje być inaczej za takie pieniądze :mad: Quote
Alicja Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 ........będzie bardzo ładnie :grins: a ja bedę miała w takim miejscu gdzie się nie muszę golić :p:evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 [quote name='Alicja'] a ja bedę miała w takim miejscu gdzie się nie muszę golić :p:evil_lol: na klacie? :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 [quote name='malawaszka']na klacie? :evil_lol: :roll: no so ty ....przecie klate cza golić :oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...ka indziej :grins: Quote
Vectra Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 [quote name='Alicja'] :roll: no so ty ....przecie klate cza golić :oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...ka indziej :grins: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ja nie powiem gdzie se zrób i nie napiszę , bo tu i dzieci czytają :evil_lol: tatko też będzie se tatuował ? niech se nutki namaluje :diabloti: Quote
Alicja Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 [quote name='Vectra']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ja nie powiem gdzie se zrób i nie napiszę , bo tu i dzieci czytają :evil_lol: napisz napisz :eviltong: tatko też będzie se tatuował ? niech se nutki namaluje :diabloti: tatko już dawno ma :evil_lol: Quote
anetta Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 :hand: Poka w świetle tego tatooo bom nie widze :diabloti: Quote
malawaszka Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 jest tu ktoś z Wrocławia? w piątek jadę na Kliniki z Inką i chcę wiedzieć czy onijać jakieś miejsca - bo korki czy cóś? Quote
ariss Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 ja nic o wrocławiu nie wiem:shake: ale przyszłam się przywitać:lol: Quote
Pysia Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 malawaszka napisał(a):jest tu ktoś z Wrocławia? w piątek jadę na Kliniki z Inką i chcę wiedzieć czy onijać jakieś miejsca - bo korki czy cóś? Dowiem Ci się . Czemu mnie nie pytasz? Przecież wiesz, że mam znajomych we Wrocku :mad: Quote
malawaszka Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 a bo zapomniałam z tego wszystkiego :shake: chcę nawigację :placz: znowu pobłądzimy pewnie kurna Quote
malawaszka Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 aha w ogóle to wczoraj upuściłam na ziemię aparat :placz::placz::placz: niby działa, ale wątpię żeby było całkie wsio w porządku :-(:-(:-( idę się pochlastać chyba... Quote
madziamn Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 nie chlastaj sie Moniczko bo co te biedne psiaki bez Ciebie zrobia. Aparat może sie naprawde nie popsól mój tez lądował juz na ziemi i działa. Quote
Alicja Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 :hmmmm: nie wiem kto byłby z Wrocka .... z tą sunieczką od Missieek jedziecie ?? a aparatowi moze faktycznie nic się nie stało ;) Quote
malawaszka Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 jak się zepsuje to chyba się załamię - dopiero go spłaciłam :shake: tak Alu z Ineczką jedziemy - trzymajcie kciuki proszę, żeby dało się jej pomóc bo to kochana sunia i warta naprawdę pomocy! Quote
Vectra Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 czymam zatem kciuki mocno :kciuki: Monika , aparat musisz właczyć i pocykać .. wtedy się dowiesz czy nic sie nie stanęło .. optymizmu trochę :diabloti: Quote
malawaszka Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 boję się cykać :roll: pojechałam sobie na rowerek - było ślicznie wokół jeziorka, mało brakowało a bym się zabiła - chyba jednak nie zostanę sportowcem :evil_lol: jechałam powolutku bo odcinek drogi był wysypany dużymi kamieniami i nagle jak mi rower zatańczył :crazyeye: haha myślałam, że już po mnie :mdleje: ale wyratowałam się jakoś, a już miałam wizję, że będzie tak jak z rolkami - czyli gleba i potem będę się bała :oops::roll: Quote
anetta Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Sam zatańczył? :o:evil_lol: Porób foty i nam powiedz czy działa. Mam nadzieję że nic poważnego się nie stało! Quote
asher Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Trzymam kciuki za sunię :kciuki: I za aparat też ;) Quote
malawaszka Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 [quote name='anetta']Sam zatańczył? :o:evil_lol: Porób foty i nam powiedz czy działa. Mam nadzieję że nic poważnego się nie stało! no na jakimś kamieniu go rzuciło - masakra - nawet na rowerze nie umiem jeździć :evil_lol: [quote name='asher']Trzymam kciuki za sunię :kciuki: I za aparat też ;) dzięki :loveu: tester płytkowy i froterka w jednym :lol: tyle mam zdjęć moich psów :oops: :lol: Quote
Recommended Posts