Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='asher']Takiego wystającego z odwłoka :evil_lol:

:mdleje: błeee

[quote name='Vectra']boszzzzzzzzzz :mdleje: jakie Wy jesteście obrzydliwe :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

no nie? koniec świata :shake:

[quote name='Alicja']
:hmmmm: MY :crazyeye::crazyeye::crazyeye: no przecie to Waszencja nie będzie się golić :p

załamka :placz: już widać pierwsze oznaki zarostu :-o:evil_lol:

[quote name='beria']Masz zajedwabistą dużąważkę :cool3: Bardzo podoba mi się tatoo w tym miejscu, ale nie wiedziałam, że nie można golić :oops:
Gres też super :cool3: Jak będziecie układać dwa kolory ?

nie można golić przez jakiś miesiąc :evil_lol: potem już można

ciemny jest do salonu, jasny do kuchni, w przedpokoju będzie ciemny po brzegach i jasny w środku i jasny w wiatrołapie - chciałam coś pokombinować w salonie z dwoma kolorami, ale ponieważ salon ma 6 kątów, ściany pod skosem to było za trudne i w końcu robimy jeden kolor :lol:

Posted

[quote name='Alicja']
:roll: no so ty ....przecie klate cza golić :oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...ka indziej :grins:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ja nie powiem gdzie se zrób i nie napiszę , bo tu i dzieci czytają :evil_lol:
tatko też będzie se tatuował ? niech se nutki namaluje :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ja nie powiem gdzie se zrób i nie napiszę , bo tu i dzieci czytają :evil_lol:

napisz napisz :eviltong:
tatko też będzie se tatuował ? niech se nutki namaluje :diabloti:

tatko już dawno ma :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
jest tu ktoś z Wrocławia? w piątek jadę na Kliniki z Inką i chcę wiedzieć czy onijać jakieś miejsca - bo korki czy cóś?

Dowiem Ci się . Czemu mnie nie pytasz? Przecież wiesz, że mam znajomych we Wrocku :mad:

Posted

jak się zepsuje to chyba się załamię - dopiero go spłaciłam :shake:

tak Alu z Ineczką jedziemy - trzymajcie kciuki proszę, żeby dało się jej pomóc bo to kochana sunia i warta naprawdę pomocy!

Posted

boję się cykać :roll:

pojechałam sobie na rowerek - było ślicznie wokół jeziorka, mało brakowało a bym się zabiła - chyba jednak nie zostanę sportowcem :evil_lol: jechałam powolutku bo odcinek drogi był wysypany dużymi kamieniami i nagle jak mi rower zatańczył :crazyeye: haha myślałam, że już po mnie :mdleje: ale wyratowałam się jakoś, a już miałam wizję, że będzie tak jak z rolkami - czyli gleba i potem będę się bała :oops::roll:

Posted

[quote name='anetta']Sam zatańczył? :o:evil_lol:

Porób foty i nam powiedz czy działa. Mam nadzieję że nic poważnego się nie stało!

no na jakimś kamieniu go rzuciło - masakra - nawet na rowerze nie umiem jeździć :evil_lol:

[quote name='asher']Trzymam kciuki za sunię :kciuki:

I za aparat też ;)

dzięki :loveu:

tester płytkowy i froterka w jednym :lol:

tyle mam zdjęć moich psów :oops:

:lol: