Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='weszka']Nieeee wszy sobie nie walnę ;):evil_lol: ale mam inny pomysł który od dłuższego czasu za mną chodzi...
czyli już się COŚ wykluwa ;) to supcio :cool2: .... marzenia są po to by je chociaż w najmniejszym stopniu sobie zrealizować ;)

Posted

Też jestem tego samego zdania. Więc jak tylko się dowiem że ból nie jest straszny, nie zasyfią mnie przy robieniu i będzie mnie stać to walnę sobie moje coś :)

Posted

hahaha smiejcie się śmiejcie - jak powiedziałam o tym J, że golić nie wolno to zrobił :crazyeye: po czym nieśmiało zapytał, ale TYLKO na tatuażu nie wolno prawda? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

może troszkę miej niż jak cholera :evil_lol: ale nie powiem, że nie boli :roll::lol:

Weszko powiedz mi jakie Ty masz to terra dla śLoozaków? 40 cm szerokości? i dobre jest czy lepiej zamówić 50 cm?

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha smiejcie się śmiejcie - jak powiedziałam o tym J, że golić nie wolno to zrobił :crazyeye: po czym nieśmiało zapytał, ale TYLKO na tatuażu nie wolno prawda? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

i było mu powiedzieć że tak , będziesz miała na nodze włochatą Wasię :loveu: :diabloti:

Posted

Moje terra jest coś ok. 40 cm. Na twoje powinno być ok (na jakiś czas przynajmniej) bo moim sie robi ciasnawo i będę musiała większe nabyć ale ja mam trójkę dużych i jednego takiego jak twoje.

Posted

[quote name='malawaszka']hahaha smiejcie się śmiejcie - jak powiedziałam o tym J, że golić nie wolno to zrobił :crazyeye: po czym nieśmiało zapytał, ale TYLKO na tatuażu nie wolno prawda? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:dreda se zapuścisz ;)

Ale Ci fajnie , że fajnie Ci już ;)...ja se troszkę poczekam ...na tę jedyną okazję w ten jedyny dzień ;)...ale Mistrzu szykuje dla Mla COŚ extra :loveu::multi::loveu:

Posted

[quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:dreda se zapuścisz ;)
Takiego wystającego z odwłoka :evil_lol:

Malawaszko, dużawaszka jest ekstra! :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Vectra']boszzzzzzzzzz :mdleje: jakie Wy jesteście obrzydliwe :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

:hmmmm: MY :crazyeye::crazyeye::crazyeye: no przecie to Waszencja nie będzie się golić :p

Posted

Masz zajedwabistą dużąważkę :cool3: Bardzo podoba mi się tatoo w tym miejscu, ale nie wiedziałam, że nie można golić :oops:
Gres też super :cool3: Jak będziecie układać dwa kolory ?

Posted

beria napisał(a):
Masz zajedwabistą dużąważkę :cool3: Bardzo podoba mi się tatoo w tym miejscu, ale nie wiedziałam, że nie można golić :oops:
Gres też super :cool3: Jak będziecie układać dwa kolory ?

Jak to? Nie wiesz jak? :crazyeye: Zrobią dekor w ważkę :diabloti: Dużą zresztą :evil_lol: