Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']

łoohohoo ale śliczne:loveu::loveu::loveu: - a ja ich szukałam i nie mogłam znaleźć w necie :shake: zakupię dla Pepy i jeszcze kilka na zaś :evil_lol:

tu masz takie- z grawerem na miejscu wliczonym w cene :razz::razz:
http://www.allegro.pl/item408738135__identyfikator_dla_psa_kota_lapka_prezent_.html

miał jeszcze w kształcie kości- takie jak NASZE psy mają .... znaczy Ozzy już zgubił :diabloti: a Klocek nie- bo nosze ciągle w portfelu ... w razie gdybym zgubiła to z napisem "pomóż mi wrócić do domu" :evil_lol::evil_lol:

czeeeeee :multi::loveu:

Posted

Ale to jednak nie takie te adresówki ;) (choć też ładne) ale własnie tego co je sprzedaje pytam czy by na mojej nie zrobił graweru :cool3: bo jest z Krakowa.

Posted

[quote name='weszka']No słodkie są :) nawet tylko jako ozdóbka dla naszych damulek małych i większych :loveu:

no :loveu: zamówiłam już - dwie :evil_lol: dla Pepy i jedną większą "na zaś" :evil_lol:

[quote name='clockwork']tu masz takie- z grawerem na miejscu wliczonym w cene :razz::razz:
http://www.allegro.pl/item408738135__identyfikator_dla_psa_kota_lapka_prezent_.html

miał jeszcze w kształcie kości- takie jak NASZE psy mają .... znaczy Ozzy już zgubił :diabloti: a Klocek nie- bo nosze ciągle w portfelu ... w razie gdybym zgubiła to z napisem "pomóż mi wrócić do domu" :evil_lol::evil_lol:

powieś sobie na szyi bo w portfelu to Cie przecież nikt grzebał nie będzie - nie w Polsce no co Ty? :evil_lol:

[quote name='Pysia']Wredne babska :mad: Ja tu cierpię z powodu śmierci komputera, a one się naśmiewaja :placz:

:eviltong:

[quote name='weszka']Ale to jednak nie takie te adresówki ;) (choć też ładne) ale własnie tego co je sprzedaje pytam czy by na mojej nie zrobił graweru :cool3: bo jest z Krakowa.

fuksiara - ja poszukam w marketach jak będę kiedyś :lol:

[quote name='Pysia']Przyszłam na Ciebie nawrzeszczeć

fajne ptszysko:loveu: - tylko szkoda, że na sznurku :shake:

Posted

[quote name='malawaszka']

powieś sobie na szyi bo w portfelu to Cie przecież nikt grzebał nie będzie - nie w Polsce no co Ty? :evil_lol:

a gdzie jej nie będą grzebać :grins:

Posted

gassira napisał(a):
błahahhah...gdzie Ty masz oczy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

No co, myślałam, że to takie tatoo na wodę, jak kalkomania:evil_lol::eviltong:

MO:evil_lol:Zamieniłaś psy na kociaki?????:loveu: