Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

naklejki oczywście są wszędzie :mad:

a Pysia pochwaliła mój wyczym rowerowy na gie :diabloti: bo paluch by Jej usechł (jak to kiedyś sama określiła) jakby publicznie napisała :diabloti::eviltong: :errrr: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Bo muszę siępochwalić, że przejechałam ponad 25 km :cool3::multi: dla mnie to dużo jako początkującą :lol: tym bardziej, że ze 2 jechałam na piętach pod górę pchając rower po piachu :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
Pepa ma taką dla średniaczków - jest ciut szersza i dłuższa :loveu: zaraz Ci dam linka tylko poszukać muszę

dziękuję:calus::multi::multi::multi:

Posted

malawaszka napisał(a):

Pepa chciałaby już mieszkać na wsi - nie musieć chodzić na spacery, załatwiać się dwa kroki od tarasu i całymi dniami pilnować kuchni :lol: i mnie

Uuuu nadrabiam zaległości i myślałam że już mieszkasz w domu :cool3:
Ja się zarzekałam, że nie zamieszkam w domu póki wszystko nie będzie wykończone, ale TZ spakował siebie i psy i wyprowadził się z mieszkania. Dojeżdżałam do niego na weekendy, ale kiedy zabrał mi pralkę z mieszkania przeprowadziłam się do domu. I mieszkamy sobie chociaż gotowy jest tylko parter, na górze nadal prace budowlane :evil_lol: Psy zamieniły się w chamskie, szczekające burki :evil_lol: Waciak od Elitesse też integrował się z wieśniakami i ujadał pod furtką :evil_lol:

Posted

[quote name='beria']Uuuu nadrabiam zaległości i myślałam że już mieszkasz w domu :cool3:
Ja się zarzekałam, że nie zamieszkam w domu póki wszystko nie będzie wykończone, ale TZ spakował siebie i psy i wyprowadził się z mieszkania. Dojeżdżałam do niego na weekendy, ale kiedy zabrał mi pralkę z mieszkania przeprowadziłam się do domu. I mieszkamy sobie chociaż gotowy jest tylko parter, na górze nadal prace budowlane :evil_lol: Psy zamieniły się w chamskie, szczekające burki :evil_lol: Waciak od Elitesse też integrował się z wieśniakami i ujadał pod furtką :evil_lol:

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:i na wsi masz neta :multi::multi:

cze Waszko ......przyjszłam złapać Ciem za rączkę :p

Posted

Bo Wy , powinnyście , socjalizowac te swoje wiejskie boorki w wielkim mieście :diabloti:najlepiej , w państwie zwanym warszawa :multi: w centrumie :D
wtedy by się nie zachowywały jak stado buraków :evilbat: ino jak elita :diabloti:

Posted

Moje socjalizowały się w mieście i Dee nawet szczekać nie umiała :shake: A teraz drze japę częściej niż Gerda :diabloti: Wacio w jeden dzień schamiał na wsi i dołączył do burków :evil_lol:
A na wsi net mam :eviltong: I nawet TV - cyfrę i polsat :eviltong: A najfajniejsza jest zmywarka :evil_lol:

Posted

Dobrze , że moje pieski wychowane wszystkie poza miastem , przynajmniej ryjów nie drą :diabloti:
Ale fakt , Kano wychowany we Warszawie , ciągle widział niewidzialnych ICH i jape darł :mad:

Posted

Polałam się w gacie jak zobaczyłam Twojego J w pełnej gamie kolorków:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ciekawe ile czasu to zmywał :cool3: - no, chyba, że poszedł tak na nockę:diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='beria']Uuuu nadrabiam zaległości i myślałam że już mieszkasz w domu :cool3:

nie mieszkam jeszcze - póki co to mam i na górze i na dole budowę więc nie da siemieszkać, ale przeprowadzę się jak zrobimy dół, góra zostanie na zaś :roll: no i ja mam teraz problem bo jak już mamy kasę na te moje wymarzone gresy to boję się jechać i kupić bo wtedy to juz odwrotu nie ma :placz:

[quote name='Alicja']
:crazyeye:i na wsi masz neta :multi::multi:

cze Waszko ......przyjszłam złapać Ciem za rączkę :p

HA! ja jeszcze nie mieszkam, a już mam na wsi Hot Spota :evil_lol:
Trzymaj trzymaj Alu :loveu:

[quote name='Vectra']Bo Wy , powinnyście , socjalizowac te swoje wiejskie boorki w wielkim mieście :diabloti:najlepiej , w państwie zwanym warszawa :multi: w centrumie :D
wtedy by się nie zachowywały jak stado buraków :evilbat: ino jak elita :diabloti:

zatem skoro tak mówisz przeprowadzę się nie na wieś ino do Stolycy :p

[quote name='beria'] najfajniejsza jest zmywarka :evil_lol:

NO! jeszcze nie posiadam, BA! nie pamiętam gdzie w kuchni miała stać więc nie mogę się przeprowadzić :shake:

[quote name='Justa']waszkomała ja też chcę lynka do obróż :loveu::cool3:

http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=400580307 ale widzę że teraz ma tylkote większe - na minika za duze są

[quote name='Doginka']Polałam się w gacie jak zobaczyłam Twojego J w pełnej gamie kolorków:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ciekawe ile czasu to zmywał :cool3: - no, chyba, że poszedł tak na nockę:diabloti::evil_lol:

moja droga to naklejki - odpadły same :evil_lol:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ozzy też zburczał na Bezludziu .... pilnuje terenu jak prwdziwy owczarek :roll::evil_lol:

Waszeczko trzymam ....jak ścisnę za bardzo to powiedz ;):evil_lol:

jedź i kup gresy :cool1: na parapetówę bym się wybrała :roll::evil_lol:

Posted

[quote name='Doginka']Polałam się w gacie jak zobaczyłam Twojego J w pełnej gamie kolorków:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ciekawe ile czasu to zmywał :cool3: - no, chyba, że poszedł tak na nockę:diabloti::evil_lol:

błahahhah...gdzie Ty masz oczy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: