eria Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 dobry wieczór! jakoś tu tak pusto i bezfotkowo ! pomijając linka do pięknych obróżek :loveu: Quote
weszka Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Dawno mnie nie było ale nadrobiłam. Bardzo mi przykro że odeszła Twoja babcia :-( To ciężkie chwile... A fotki jak zwykle śliczne i radosne. Widzę że adresówka przypięta :cool3: a ja kupiłam większą i byłam już w kilku punktach i nie chcą mi jej wygrawerować :mad: i dooopa zbita. Dzisiaj mnie wysłał koleś na drugi koniec miasta ale jakoś mi nie po drodze tam. Quote
ariss Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 weszka napisał(a):Dawno mnie nie było ale nadrobiłam. Bardzo mi przykro że odeszła Twoja babcia :-( To ciężkie chwile... . o matko:crazyeye:a ja nie doczytałam:-(:-(:-(:-(przykro mi:-(:-(:-( Quote
LAZY Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Wiem Monika, że babcia już pożegnana, ale chciałam złożyć kondolencje. My w poniedziałek żegnamy dziadka. Babcia odeszła rok temu... Quote
eria Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 A Ty się szlajasz po dogo ,łapiesz ludzi za słówka :evil_lol: a tu Cie nie ma! foty wklejać!:eviltong: Quote
malawaszka Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 Witajcie i dziękuję Wam za dobre słowo :loveu: ja nie mam czasu ostatnio na nic, nie dość, że masa pracy to jeszcze chora sunia - jedna z tej zagłodzonej dziewiątki i nie wiadomo co jej jest, a ma ogromne wodobrzusze - to taka kochana sunia i cierpi :-( wczoraj jeździłyśmy z nią 9 h - najpierw Kraków, stamtąd do Katowic po wetach :mdleje: [quote name='weszka']Widzę że adresówka przypięta :cool3: a ja kupiłam większą no wisi, ale też nie wygrawerowana - wisi jako medalik bo śliczna :loveu::lol: a kupiłaś taką samą większa? były też mniejsze? gdzie jak to te same? :lol: [quote name='eria']dobry wieczór! jakoś tu tak pusto i bezfotkowo ! pomijając linka do pięknych obróżek :loveu: no jakoś nie mam czasu :oops: [quote name='madziamn']witamy, witamy i o suniulki pytamy:eviltong: witamy - suniulki mają się dobrze, tylko je trochę zaniedbałam z braku czasu - ale już one potrafią się upomnieć o swoje ;) wczoraj jak mnie cały dzień nie było to był z nimi J i go kłamały jakie to są głodne że już natychmiest muszą dostać jeść i dzwonił do mnie czy ma im już dać bo one TAK patrzą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a takie dostałam niedawno :loveu: Quote
malawaszka Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 LAZY napisał(a):Wiem Monika, że babcia już pożegnana, ale chciałam złożyć kondolencje. My w poniedziałek żegnamy dziadka. Babcia odeszła rok temu... LAZ przykro mi bardzo ['] :-( my chyba niedługo zabierzemy do siebie dziadka na jakiś czas, żeby nie siedział i nie rozmyślał sam... eria napisał(a):A Ty się szlajasz po dogo ,łapiesz ludzi za słówka :evil_lol: a tu Cie nie ma! foty wklejać!:eviltong: :eviltong: Quote
Justa Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 nareszcie zdjęcia :loveu: waszko ile te Wasze obroże mają szerokości (znaczy dla Luny - bo chyba Papunia ma większą ?) Quote
malawaszka Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 Lunkowa ma 1,8 cm a Pepciowa 2 cm Quote
malawaszka Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 hahah Justa no dokładnie - tam w aukcji było napisane jakoś inaczej i ja się bałam, że ta Pepowa będzie za szeroka - jak na ASTa :lol: mam już jedna taką 3 cm :evil_lol: a tu prawie takie same są tylko Pepikowa dłuższa Quote
Alicja Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 :multi::multi::multi:tu też kociarnia :evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 to jedna z członkiń Kociej Mafii :mad: Quote
Pysia Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Luniasta jakaś taka wkurzona .... Cos jej zrobiła? :mad::diabloti: Babo...Odezwij sie na GG bo nie mam prawie żadnego kontaktu....Jestem na Karola kompie ;( Acha....Mam fotki z dzisiejszego wypadu, ale nie mam programu do zmniejszania fot na Karolowym kombajnie. I on mi NIE pzwala kategorycznie nic ściągnąć :placz: Czy jest jakiś inny sposób zmniejszenia? Quote
Vectra Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 malawaszka napisał(a):to jedna z członkiń Kociej Mafii :mad: a druga taka dyskryminowana :shake: :shake: :placz: :placz: na pewno jej przykro :-( Wasiu :multi: a ja poproszę o fotkę jak Twoje pieski i kotki razem się tulają na łóżku :loveu: :loveu: :loveu: :evilbat: Quote
Pysia Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Vectra napisał(a): Wasiu :multi: a ja poproszę o fotkę jak Twoje pieski i kotki razem się tulają na łóżku :loveu: :loveu: :loveu: :evilbat: Mo!! Ty masz kotki?? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Czemu mi wiadomo tylko o psach?? :crazyeye::diabloti::evil_lol: Quote
madziamn Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 no nieźle te kociubki ukrywałaś Moniczko. fajna ta kicia. Quote
malawaszka Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 Pysia napisał(a):Luniasta jakaś taka wkurzona .... Cos jej zrobiła? :mad::diabloti: :crazyeye:A gdzieś Ty dojrzała, że wkurzona?! Karol na pewno ma jakiś graficzny program Vectra napisał(a):a druga taka dyskryminowana :shake: :shake: :placz: :placz: na pewno jej przykro :-( Wasiu :multi: a ja poproszę o fotkę jak Twoje pieski i kotki razem się tulają na łóżku :loveu: :loveu: :loveu: jak się szlaja to dyskryminowana - teraz juz widzisz, jak to wygląda, jak TY dyskryminujesz Ajdę i nie robisz jej fotek - na pewno jest jej równie przykro :diabloti: Pysia napisał(a):Mo!! Ty masz kotki?? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Czemu mi wiadomo tylko o psach?? :crazyeye::diabloti::evil_lol: MO??!! :crazyeye: :mdleje: madziamn napisał(a):no nieźle te kociubki ukrywałaś Moniczko. fajna ta kicia. były już nie raz na wątku tu :eviltong: są mojej siostry :lol: Quote
Alicja Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 ........................:hmmmm: czytając Pysię zauważam pewne nieprawidłowości w rozumowaniu :roflt: cze Wasiu :diabloti: Quote
weszka Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='malawaszka'] no wisi, ale też nie wygrawerowana - wisi jako medalik bo śliczna :loveu::lol: a kupiłaś taką samą większa? były też mniejsze? gdzie jak to te same? :lol: Dirki też nosi jako medalik i szukam miejsca gdzie można wygrawerować :razz: Większą kupiłam tutaj Quote
malawaszka Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 [quote name='Alicja']........................:hmmmm: czytając Pysię zauważam pewne nieprawidłowości w rozumowaniu :roflt: no! :stupid: [quote name='weszka']Dirki też nosi jako medalik i szukam miejsca gdzie można wygrawerować :razz: Większą kupiłam tutaj łoohohoo ale śliczne:loveu::loveu::loveu: - a ja ich szukałam i nie mogłam znaleźć w necie :shake: zakupię dla Pepy i jeszcze kilka na zaś :evil_lol: Quote
weszka Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 No słodkie są :) nawet tylko jako ozdóbka dla naszych damulek małych i większych :loveu: Quote
Recommended Posts