Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dawno mnie nie było ale nadrobiłam.
Bardzo mi przykro że odeszła Twoja babcia :-( To ciężkie chwile...

A fotki jak zwykle śliczne i radosne. Widzę że adresówka przypięta :cool3: a ja kupiłam większą i byłam już w kilku punktach i nie chcą mi jej wygrawerować :mad: i dooopa zbita. Dzisiaj mnie wysłał koleś na drugi koniec miasta ale jakoś mi nie po drodze tam.

Posted

weszka napisał(a):
Dawno mnie nie było ale nadrobiłam.
Bardzo mi przykro że odeszła Twoja babcia :-( To ciężkie chwile...

.

o matko:crazyeye:a ja nie doczytałam:-(:-(:-(:-(przykro mi:-(:-(:-(

Posted

Wiem Monika, że babcia już pożegnana, ale chciałam złożyć kondolencje. My w poniedziałek żegnamy dziadka. Babcia odeszła rok temu...

Posted

Witajcie i dziękuję Wam za dobre słowo :loveu: ja nie mam czasu ostatnio na nic, nie dość, że masa pracy to jeszcze chora sunia - jedna z tej zagłodzonej dziewiątki i nie wiadomo co jej jest, a ma ogromne wodobrzusze - to taka kochana sunia i cierpi :-( wczoraj jeździłyśmy z nią 9 h - najpierw Kraków, stamtąd do Katowic po wetach :mdleje:

[quote name='weszka']Widzę że adresówka przypięta :cool3: a ja kupiłam większą

no wisi, ale też nie wygrawerowana - wisi jako medalik bo śliczna :loveu::lol: a kupiłaś taką samą większa? były też mniejsze? gdzie jak to te same? :lol:

[quote name='eria']dobry wieczór! jakoś tu tak pusto i bezfotkowo ! pomijając linka do pięknych obróżek :loveu:

no jakoś nie mam czasu :oops:

[quote name='madziamn']witamy, witamy i o suniulki pytamy:eviltong:

witamy - suniulki mają się dobrze, tylko je trochę zaniedbałam z braku czasu - ale już one potrafią się upomnieć o swoje ;) wczoraj jak mnie cały dzień nie było to był z nimi J i go kłamały jakie to są głodne że już natychmiest muszą dostać jeść i dzwonił do mnie czy ma im już dać bo one TAK patrzą :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a takie dostałam niedawno :loveu:

Posted

LAZY napisał(a):
Wiem Monika, że babcia już pożegnana, ale chciałam złożyć kondolencje. My w poniedziałek żegnamy dziadka. Babcia odeszła rok temu...

LAZ przykro mi bardzo ['] :-( my chyba niedługo zabierzemy do siebie dziadka na jakiś czas, żeby nie siedział i nie rozmyślał sam...

eria napisał(a):
A Ty się szlajasz po dogo ,łapiesz ludzi za słówka :evil_lol: a tu Cie nie ma!
foty wklejać!:eviltong:

:eviltong:

Posted

hahah Justa no dokładnie - tam w aukcji było napisane jakoś inaczej i ja się bałam, że ta Pepowa będzie za szeroka - jak na ASTa :lol: mam już jedna taką 3 cm :evil_lol: a tu prawie takie same są tylko Pepikowa dłuższa

Posted

Luniasta jakaś taka wkurzona .... Cos jej zrobiła? :mad::diabloti:
Babo...Odezwij sie na GG bo nie mam prawie żadnego kontaktu....Jestem na Karola kompie ;(
Acha....Mam fotki z dzisiejszego wypadu, ale nie mam programu do zmniejszania fot na Karolowym kombajnie. I on mi NIE pzwala kategorycznie nic ściągnąć :placz: Czy jest jakiś inny sposób zmniejszenia?

Posted

malawaszka napisał(a):
to jedna z członkiń Kociej Mafii :mad:

a druga taka dyskryminowana :shake: :shake: :placz: :placz:
na pewno jej przykro :-(

Wasiu :multi: a ja poproszę o fotkę jak Twoje pieski i kotki razem się tulają na łóżku :loveu: :loveu: :loveu:

:evilbat:

Posted

Vectra napisał(a):

Wasiu :multi: a ja poproszę o fotkę jak Twoje pieski i kotki razem się tulają na łóżku :loveu: :loveu: :loveu:

:evilbat:

Mo!! Ty masz kotki?? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Czemu mi wiadomo tylko o psach?? :crazyeye::diabloti::evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Luniasta jakaś taka wkurzona .... Cos jej zrobiła? :mad::diabloti:

:crazyeye:A gdzieś Ty dojrzała, że wkurzona?!
Karol na pewno ma jakiś graficzny program

Vectra napisał(a):
a druga taka dyskryminowana :shake: :shake: :placz: :placz:
na pewno jej przykro :-(

jak się szlaja to dyskryminowana - teraz juz widzisz, jak to wygląda, jak TY dyskryminujesz Ajdę i nie robisz jej fotek - na pewno jest jej równie przykro :diabloti:

Pysia napisał(a):
Mo!! Ty masz kotki?? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Czemu mi wiadomo tylko o psach?? :crazyeye::diabloti::evil_lol:

MO??!! :crazyeye: :mdleje:

madziamn napisał(a):
no nieźle te kociubki ukrywałaś Moniczko. fajna ta kicia.

były już nie raz na wątku tu :eviltong: są mojej siostry :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']
no wisi, ale też nie wygrawerowana - wisi jako medalik bo śliczna :loveu::lol: a kupiłaś taką samą większa? były też mniejsze? gdzie jak to te same? :lol:

Dirki też nosi jako medalik i szukam miejsca gdzie można wygrawerować :razz: Większą kupiłam tutaj

Posted

[quote name='Alicja']........................:hmmmm: czytając Pysię zauważam pewne nieprawidłowości w rozumowaniu :roflt:

no! :stupid:

[quote name='weszka']Dirki też nosi jako medalik i szukam miejsca gdzie można wygrawerować :razz: Większą kupiłam tutaj

łoohohoo ale śliczne:loveu::loveu::loveu: - a ja ich szukałam i nie mogłam znaleźć w necie :shake: zakupię dla Pepy i jeszcze kilka na zaś :evil_lol: