Pysia Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 http://img514.imageshack.us/img514/3833/dsc0107fd3.jpg Weszka! Coś Ty zrobiła tej biednej Lunecie, że ona w takim szoku ze aż jej ślipia wylazły ? :-o:evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 [quote name='Pysia']http://img514.imageshack.us/img514/3833/dsc0107fd3.jpg Weszka! Coś Ty zrobiła tej biednej Lunecie, że ona w takim szoku ze aż jej ślipia wylazły ? :-o:evil_lol: no spójrz na cienie jakie potwory ujrzała :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 malawaszka napisał(a):no spójrz na cienie jakie potwory ujrzała :evil_lol: Ja myślałam, ze ona sznup a nie belg co się wszystkiego boi :evil_lol: Quote
Justa Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 waszek twoje dziewuchy mają obroże wozy prawda? bo u nas sie jedna wala, ale jest tak masakrycznie twarda i zastanawiam sie czy może smięknie jak zacznie ją nosić psina ? :roll: Quote
malawaszka Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 [quote name='weszka']Pokaż bicykla! I siebie na nim! mooooże kieeeedyś jak mnie ktoś ufoci to pokażę :lol: [quote name='Agga']Waszko cudne zdjęcia:loveu: dzięki :loveu: [quote name='Justa']waszek twoje dziewuchy mają obroże wozy prawda? bo u nas sie jedna wala, ale jest tak masakrycznie twarda i zastanawiam sie czy może smięknie jak zacznie ją nosić psina ? :roll: co TY? na wozę to mi kasy szkoda, żeby nie powiedzieć, że nie mam :evil_lol: Quote
Justa Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 malawaszka napisał(a): co TY? na wozę to mi kasy szkoda, żeby nie powiedzieć, że nie mam :evil_lol: no chyba żartujesz - toć ja identyczne widziałam w kakadu dzisiaj jak twoje :evil_lol: a ja moją wozę kupiłam za 16zł.. :eviltong: Quote
malawaszka Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 Justa napisał(a):no chyba żartujesz - toć ja identyczne widziałam w kakadu dzisiaj jak twoje :evil_lol: a ja moją wozę kupiłam za 16zł.. :eviltong: ooo myślałam, że wszystkie wozy to poniżej 50 nie schodzą :lol: aż przejrzałam obróżki moje i nie ma tam napisane, że to woza - na allegro kupiłam i też nie było napisane, ze woza więc :niewiem: co wiem na pewno to są super wykonane i mięciutkie :loveu: Quote
AlKil Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Waszka, zaczynam Cię chyba nie lubić za te ostre zdjęcia ruszających się psów. Vectry nie lubię za to już dawno...:mad: Quote
Vectra Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 AlKil napisał(a):Vectry nie lubię za to już dawno...:mad: też Cię loffciam :loveu: :loveu: Wesz , poka bicykla :mad: :diabloti: Quote
madziamn Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Świetne zdjecia tylko Lunka taka przestraszona:crazyeye:. Waszko nie strasz sznupka:mad:. A ten rowerek no pokaz wreszcie... Quote
weszka Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 No nie daj się ciotka prosić i pokaż bicykla nooooooooo ploseeeeee Quote
Justa Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 malawaszka napisał(a):ooo myślałam, że wszystkie wozy to poniżej 50 nie schodzą :lol: aż przejrzałam obróżki moje i nie ma tam napisane, że to woza - na allegro kupiłam i też nie było napisane, ze woza więc :niewiem: co wiem na pewno to są super wykonane i mięciutkie :loveu: na mojej też nie ma bezpośrednio napisane, była jedynie metka.. wykonana jest porządnie, ale twjorda :placz: Quote
LeCoyotte Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 no i śmignęła dzieś Waszka na srebrnej strzale:lol: wczoraj widziałem siostre Samby wciśniętą w koszyk na zakupy na kierownicy:-o też myślałem o nim, ale taki mały jest, ale jak widać da się psa w nim upchać:lol: Quote
Justa Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 LeCoyotte napisał(a):no i śmignęła dzieś Waszka na srebrnej strzale:lol: wczoraj widziałem siostre Samby wciśniętą w koszyk na zakupy na kierownicy:-o też myślałem o nim, ale taki mały jest, ale jak widać da się psa w nim upchać:lol: A siostra Smaby podobna do Samby? Ja gdzieś w necie widziałam zdjęcia jednego z braci Galiny - identyczny :-o Quote
LeCoyotte Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Justa napisał(a):A siostra Smaby podobna do Samby? Ja gdzieś w necie widziałam zdjęcia jednego z braci Galiny - identyczny :-o kiedyś mi pokazywałaś-rzeczywiście identyko Siostra prawie identyczna:) Tylko grubsza. Niestety nie mam zdjęć do porównania. Psiarze z osiedla często się mylą - mogli by też czasami na właściciela spojrzeć:diabloti: Quote
AnkaG Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Weszka gdzie fota lowelka? I przyczepki z piesami??? Le Coyotte - chciałoby sie na psa podrywać??:eviltong: Quote
weszka Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Waszencja ma teraz bicykla i nas już nie kocha :obrazic: Quote
anetta Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Bigcycla ma i się nie pochwali :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 :shake:....jak nic zabłądzila .......na rybnickich rondach :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts