Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
no spójrz na cienie jakie potwory ujrzała :evil_lol:

Ja myślałam, ze ona sznup a nie belg co się wszystkiego boi :evil_lol:

Posted

waszek twoje dziewuchy mają obroże wozy prawda?
bo u nas sie jedna wala, ale jest tak masakrycznie twarda i zastanawiam sie czy może smięknie jak zacznie ją nosić psina ? :roll:

Posted

[quote name='weszka']Pokaż bicykla! I siebie na nim!

mooooże kieeeedyś jak mnie ktoś ufoci to pokażę :lol:

[quote name='Agga']Waszko cudne zdjęcia:loveu:

dzięki :loveu:

[quote name='Justa']waszek twoje dziewuchy mają obroże wozy prawda?
bo u nas sie jedna wala, ale jest tak masakrycznie twarda i zastanawiam sie czy może smięknie jak zacznie ją nosić psina ? :roll:

co TY? na wozę to mi kasy szkoda, żeby nie powiedzieć, że nie mam :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):

co TY? na wozę to mi kasy szkoda, żeby nie powiedzieć, że nie mam :evil_lol:

no chyba żartujesz - toć ja identyczne widziałam w kakadu dzisiaj jak twoje :evil_lol: a ja moją wozę kupiłam za 16zł.. :eviltong:

Posted

Justa napisał(a):
no chyba żartujesz - toć ja identyczne widziałam w kakadu dzisiaj jak twoje :evil_lol: a ja moją wozę kupiłam za 16zł.. :eviltong:

ooo myślałam, że wszystkie wozy to poniżej 50 nie schodzą :lol: aż przejrzałam obróżki moje i nie ma tam napisane, że to woza - na allegro kupiłam i też nie było napisane, ze woza więc :niewiem: co wiem na pewno to są super wykonane i mięciutkie :loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
ooo myślałam, że wszystkie wozy to poniżej 50 nie schodzą :lol: aż przejrzałam obróżki moje i nie ma tam napisane, że to woza - na allegro kupiłam i też nie było napisane, ze woza więc :niewiem: co wiem na pewno to są super wykonane i mięciutkie :loveu:

na mojej też nie ma bezpośrednio napisane, była jedynie metka..
wykonana jest porządnie, ale twjorda :placz:

Posted

no i śmignęła dzieś Waszka na srebrnej strzale:lol: wczoraj widziałem siostre Samby wciśniętą w koszyk na zakupy na kierownicy:-o też myślałem o nim, ale taki mały jest, ale jak widać da się psa w nim upchać:lol:

Posted

LeCoyotte napisał(a):
no i śmignęła dzieś Waszka na srebrnej strzale:lol: wczoraj widziałem siostre Samby wciśniętą w koszyk na zakupy na kierownicy:-o też myślałem o nim, ale taki mały jest, ale jak widać da się psa w nim upchać:lol:

A siostra Smaby podobna do Samby?
Ja gdzieś w necie widziałam zdjęcia jednego z braci Galiny - identyczny :-o

Posted

Justa napisał(a):
A siostra Smaby podobna do Samby?
Ja gdzieś w necie widziałam zdjęcia jednego z braci Galiny - identyczny :-o

kiedyś mi pokazywałaś-rzeczywiście identyko

Siostra prawie identyczna:) Tylko grubsza. Niestety nie mam zdjęć do porównania. Psiarze z osiedla często się mylą - mogli by też czasami na właściciela spojrzeć:diabloti: