Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ULKA12']To jak przyjadą po Peggy to ja im pokażę również Megan. Może jak Megan nie znajdzie szybko domu to zdecydują się również na nią?[/QUOTE]

czytasz mi w myślach :cool3:

Posted

Ja też jestem. Cały dzień myślami, a teraz przed monitorem. Trzymam za pomyślność Peggi -żeby odnalazła się w nowych warunkach, z nowymi ludźmi, żeby była szczęśliwa u siebie.
Nie będę pisać, że juz tęsknię wirtualnie za [B]M&P u Uli :shake: [/B]bo mnie zrugacie za nadopiekuńczość wortualną, ale tak jest..
Niech tylko Peggi bedzie szczęśliwa u siebie w swoim domu. To najważniejsze.
Pewnie już nigdy nie poznam jej w realu.

Posted

[quote name='margaret']właśnie dostałam maila, że państwo maja juz przygotowane 2 pary szelek :)
i że w sobote wyruszają koło 7 rano, więc koło 10-11 jeśli droga będzie spokojna maja zamiar juz byc u Ciebie Ulka, i zadzwonią jak prosiłaś wczesniej,
i zacytuję jeszcze:[/QUOTE]
Z praktyki
psu daje sie szelki i obroze z DT czy schroniska w prezencie ,gdyz Dt dobrze psu dopasowal
Co sie radzi: ,najlepiej kupowac szelki czy obroze bedac w sklepie razem z psem,gdyz szelki czy obroza musi bardzo dobrze pasowac

Posted

[quote name='xxxx52']Z praktyki
[B]psu daje sie szelki i obroze [/B]z DT[B] czy schroniska[/B] w prezencie ,gdyz Dt dobrze psu dopasowal
Co sie radzi: ,najlepiej kupowac szelki czy obroze bedac w sklepie razem z psem,gdyz szelki czy obroza musi bardzo dobrze pasowac[/QUOTE]

jeszcze nigdy schronisko nie dało nam obroży w prezencie chyba że pies w obroży trafił do schronu

Posted

Peggy już zaszczepiona i zaczipowana. Teraz powiedzcie mi czy jest ktoś chętny aby zgłosić numer czipa do dostępnych baz danych, a może niech juz to zrobią nowi właściciele?

Zapłaciłam 40 zł za czip i 20 zł za wściekliznę.

Posted

[quote name='ULKA12']Peggy już zaszczepiona i zaczipowana. Teraz powiedzcie mi czy jest ktoś chętny aby zgłosić numer czipa do dostępnych baz danych, a może niech juz to zrobią nowi właściciele?

Zapłaciłam 40 zł za czip i 20 zł za wściekliznę.[/QUOTE]

chwilę poczytałam o rejestracji czipów i widzę, że to jakaś wyższa szkoła jazdy z tym czipowaniem, może ktoś jest na bieżąco i bardziej ekspert w temacie?

i podobno do jednej z baz tylko wet może wpisać, a wpisał?

Posted

[quote name='margaret']chwilę poczytałam o rejestracji czipów i widzę, że to jakaś wyższa szkoła jazdy z tym czipowaniem, może ktoś jest na bieżąco i bardziej ekspert w temacie?

i podobno do jednej z baz tylko wet może wpisać, a wpisał?[/QUOTE]
Dla mnie to też wyższa szkoła jazdy....

Posted

Wspaniałe wieści...oby wszystko było ok. Ja mojego Gucia (od półtorej roku u mnie) wypatrzyłam na Allegro i od razu się zakochałam- nie potrzebowałam go widzieć, a co do charakteru to miałam dokładny opis od fundacji, w której przebywał, więc taka wirtualna miłość też jest możliwa- tylko fajnie, jak od razu postawimy sobie, że skoro bierzemy pieska to na dobre i na złe...ja bez względu na to, co by się działo nie miałam zamiaru go nigdy oddawać, a niestety dużo ludzi tak na to nie patrzy...

Posted

Przepraszam, że się wcinam z tym na wątek, ale może ktoś zna kogoś z Tych? Zaginął tam dzisiaj pies mix wilczura CEZAR- tu zamieściłam ogłoszenie [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/228297-Zagin%C4%85%C5%82-CEZAR-mix-wilczura-TYCHY-POM%C3%93%C5%BBCIE-PROSZ%C4%98%21%21%21?p=19241723#post19241723"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/228297-Zagin%C4%85%C5%82-CEZAR-mix-wilczura-TYCHY-POM%C3%93%C5%BBCIE-PROSZ%C4%98%21%21%21?p=19241723#post19241723[/URL]

Posted (edited)

[quote name='JOHANNALIND']Przepraszam, że się wcinam z tym na wątek, ale może ktoś zna kogoś z Tych? Zaginął tam dzisiaj pies mix wilczura CEZAR- tu zamieściłam ogłoszenie [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/228297-Zaginął-CEZAR-mix-wilczura-TYCHY-POMÓŻCIE-PROSZĘ!!!?p=19241723#post19241723"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/228297-Zaginął-CEZAR-mix-wilczura-TYCHY-POMÓŻCIE-PROSZĘ!!!?p=19241723#post19241723[/URL][/QUOTE]
Tu są Osoby z Tych(ów), które się niedawno logowały:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/memberlist.php?s=&securitytoken=1339718717-5c808f1331c8f06503a3a6785c5fda5a07b9d3bc&do=getall&ausername=&homepage=&field1=&field2=tychy&field3=&field4=&icq=&aim=&msn=&yahoo=&skype=&postslower=&postsupper=&joindateafter=&joindatebefore=&lastpostafter=2012-05-25&lastpostbefore=&sort=username&order=[/URL]

Edited by jola_li
Posted

[quote name='jola_li']Tu są Osoby z Tych(ów), które się niedawno logowały:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/memberlist.php?s=&securitytoken=1339718717-5c808f1331c8f06503a3a6785c5fda5a07b9d3bc&do=getall&ausername=&homepage=&field1=&field2=tychy&field3=&field4=&icq=&aim=&msn=&yahoo=&skype=&postslower=&postsupper=&joindateafter=&joindatebefore=&lastpostafter=2012-05-25&lastpostbefore=&sort=username&order=[/URL][/QUOTE]

Dzięki wielkie za te informacje- już rozesłałam zawiadomienia do tych osób- mam nadzieję, że coś to da, bo piesek nadal nie odnaleziony :(

Posted

[quote name='Bejotka']Czy już można zdjąć ogłoszenia Pegi, czy poczekać?
A potem ruszamy ostro z Meggi :) Zdjęcia nowe, ładne by się przydały...[/QUOTE]
Bejotka, jesteś niezastąpiona :loveu: Pamiętasz o Dwupaku-1/2 ..paku?? może poczekamy ze zdjęciem ogłoszeń Peggi..oby ostrożność była zbyteczna. Jutro podczas akcji przeprowadzki Peggi będę trzymać cały czas kciuki i będę z Wami myslami.
Oby maleńka odnalazła się na nowym miejscu.

Posted

z moich wyliczeń wynika, że chyba właśnie Peggi poznaje nowych właścicieli,
Ulka - zamiast szlochów prosimy o relację, jak tylko będziesz mogła :mad::evil_lol: