Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jola_li']Tu są Osoby z Tych(ów), które się niedawno logowały:
http://www.dogomania.pl/forum/memberlist.php?s=&securitytoken=1339718717-5c808f1331c8f06503a3a6785c5fda5a07b9d3bc&do=getall&ausername=&homepage=&field1=&field2=tychy&field3=&field4=&icq=&aim=&msn=&yahoo=&skype=&postslower=&postsupper=&joindateafter=&joindatebefore=&lastpostafter=2012-05-25&lastpostbefore=&sort=username&order=

Dzięki wielkie za te informacje- już rozesłałam zawiadomienia do tych osób- mam nadzieję, że coś to da, bo piesek nadal nie odnaleziony :(

Posted

Bejotka napisał(a):
Czy już można zdjąć ogłoszenia Pegi, czy poczekać?
A potem ruszamy ostro z Meggi :) Zdjęcia nowe, ładne by się przydały...

Bejotka, jesteś niezastąpiona :loveu: Pamiętasz o Dwupaku-1/2 ..paku?? może poczekamy ze zdjęciem ogłoszeń Peggi..oby ostrożność była zbyteczna. Jutro podczas akcji przeprowadzki Peggi będę trzymać cały czas kciuki i będę z Wami myslami.
Oby maleńka odnalazła się na nowym miejscu.

Posted

z moich wyliczeń wynika, że chyba właśnie Peggi poznaje nowych właścicieli,
Ulka - zamiast szlochów prosimy o relację, jak tylko będziesz mogła :mad::evil_lol:

Posted

Pojechali. Było lepiej niz myślałam, po początkowym strachu Peggy jadła smaczki i ładnie chodziła na smyczy. Wskakiwała tez przednimi łapkami na kolanka zarówno pani jak i pana. Bardzo ładnie nawiązywała kontakt w trakcie chodzenia na smyczy. Myślę, że będzie dobrze.

Posted

ULKA12 napisał(a):
Pojechali. Było lepiej niz myślałam, po początkowym strachu Peggy jadła smaczki i ładnie chodziła na smyczy. Wskakiwała tez przednimi łapkami na kolanka zarówno pani jak i pana. Bardzo ładnie nawiązywała kontakt w trakcie chodzenia na smyczy. Myślę, że będzie dobrze.

:crazyeye: wow!!!!!!

Posted

Niech Pegunia będzie szczęśliwa w swoim domu...Ula, ja i cieszę się i ryczę. A nie znałam Peggi na zywo..
:shake: Meggi ma rozpaczliwy wyraz twarzy na tym drugim zdjęciu :shake: podejrzewam, że ja tez teraz tak wyglądam, gdy czytam o wyjeździe Peggi...
Najważniejsze, by Pegi czuła się dobrze na nowym miejscu. Nigdy nie mogłabym być DT....

Posted

Bejotka napisał(a):
Oj, smuuuutna.... :-(:-(

Bejotka, Ty masz szczęśliwą rękę do ogłoszeń. Zrób coś;), by Meggi pojechała do swojej przyjaciółki.;) Jak jest miejsce na jednego, to i drugi się zmieści;)

Posted

danka4u1 napisał(a):
Bejotka, Ty masz szczęśliwą rękę do ogłoszeń. Zrób coś;), by Meggi pojechała do swojej przyjaciółki.;) Jak jest miejsce na jednego, to i drugi się zmieści;)

Mam jechać do tych ludzi i ich jakoś przekupić? :-D

Posted

Bejotka napisał(a):
Mam jechać do tych ludzi i ich jakoś przekupić? :-D

Trochę masz daleko, ale jak mogłabyś...Za zwrotem kosztów na bilet;) a na przekupienie poskładamy się na wątku:evil_lol: