danka4u1 Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 Bejotka napisał(a):Szkoda, że Dwupaczek musiał zostać podzielony.... Jedna i druga pewnie tęskni teraz... Znajdziemy Meggi dobry dom. Uda się :) Wierzę w to. Jeden mały pies schroniskowy, a tyle ludzi tęskni już za nim, mysli o nim...on nas wszystkich tutaj połączył na wątku, a trwało to trochę od czasu założenia historii M&P. Quote
Bejotka Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 No patrzę właśnie, że wątek istnieje ponad 3 lata... Zróbcie proszę ładne zdjęcia Meggi - takie portrety i wcałości, ładne, ostre, jakościowo dobre, na ładnym tle... Zmienię fotki, napiszę nowy tekst ogłoszenia... Quote
margaret Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 dostałam krótkiego maila, że Peggi juz w nowym domu, w podróży była spokojna i grzeczna, teraz trochę sie boi i chowa za firanką, ale Państwo sie tym nie martwią i prognozują dobrą zmianę i mamy obiecane zdjęcia w przyszłości więc dzisiaj Peggi Wrocławianka kibicuje polskiej drużynie w najważniejszym meczu EURO, kawałeczek ma do stadionu, ale może przyniesie naszym szczęście? :evil_lol: Quote
danka4u1 Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 A ja nadal kibicuję Peggi i też mam nadzieję, że przyniosę jej szczęście. Margaret, ja na Twoim miejscu pewnie podjechałabym ukradkiem, by zajrzeć, czy u Peggi wszystko w porządku.....;) tak zza węgła zajrzałabym :evil_lol: Pisałaś, że w nowym domu Peggi jest już jakiś pies..czy mi się wydawało? Może nasz skarb znajdzie w nim/niej przyjaciółkę/przyjaciela psiego. Quote
ULKA12 Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 Tam gdzie pierwotnie miała trafić Peggy jest pies, tutaj do towarzystwa ma tylko królika. Quote
danka4u1 Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 Ja izoluję królisia od Oskara, bo mój dziadek lubi polować, a królik ma swoje lata- 6lat- i powolne i slepiutkie toto. Mam nadzieję, że Peggi nie jest mysliwskim psem :evil_lol: Jak Meggi? Zauważyła? Quote
ULKA12 Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 Zauważyła, ale teraz przyczepiła się do niej Horka i razem się prowadzają. Czasami tylko podchodzi do mnie a potem biegnie do furtki, jakby chciała tam też sprawdzić czy nie ma tam jej przyjaciółki. Quote
danka4u1 Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 ULKA12 napisał(a):Zauważyła, ale teraz przyczepiła się do niej Horka i razem się prowadzają. Czasami tylko podchodzi do mnie a potem biegnie do furtki, jakby chciała tam też sprawdzić czy nie ma tam jej przyjaciółki. No to źle...szuka Peggi Quote
ULKA12 Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 Damy radę. Ja cały czas szukam Peggy wzrokiem i za każdym razem serce mi staje jak jej nie mogę zlokalizować, a potem moment i przypominam sobie, że przecież ona już pojechała. Quote
margaret Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 Biedna Ula :placz: jak mamy Cię utulić w żalu? Quote
danka4u1 Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 margaret napisał(a):Biedna Ula :placz: jak mamy Cię utulić w żalu? :-(:-(:-( Taka nietypowa radość z powodu znalezienia domu przez Peggi:shake: Quote
ULKA12 Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 margaret napisał(a):Biedna Ula :placz: jak mamy Cię utulić w żalu? Zdjęcia z nowego domu Peggy i świadomość, że jest jej tam jak w niebie :-) Quote
danka4u1 Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 [quote name='ULKA12']Zdjęcia z nowego domu Peggy i świadomość, że jest jej tam jak w niebie :-) Tzn tak jak u Ciebie.:loveu: Quote
dara9 Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 och czekam teraz na wieści z domku :) super że wszystko tak sprawnie przebiegło! Quote
danka4u1 Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 dara9 napisał(a):och czekam teraz na wieści z domku :) ...... Wszyscy czekamy z nadzieją, że dalej też dobrze. Quote
Angel Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 biedna Meggan.. ale to dzielna dziewczyna poradzi sobie :) Mi też kroiło się serce jak odjeżdżały ze schronu.. pamiętam ten dzień.. uffff. Teraz są szczęśliwe :) oby wszystko było dobrze! Quote
jola_li Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Cieszę się, że nie było źle - jak na początek to duży sukces! Teraz tylko czas i cierpliwość, cierpliwość i czas i dużo serca - i będzie dobrze! Quote
danka4u1 Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Margaret, nasz najmilszy Koordynatorze wszelakich adopcyjnych akcji - mozemy się spodziewać jakiś wiadomości z domku Peguni? teskno mi za nią wirtualnie ;) Ula, jak dziś nasz pojedynczy PAK czyli Meggi? Przebolała zniknięcie Peggi, czy nadal szuka? A Ty? Czy :-( :-( ? Quote
margaret Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 na razie nie mam wieści, dam państwu jeszcze trochę czasu, nie chcę być nachalna, obiecali wieści podawać Quote
jola_li Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Mam nadzieję, że to "dobra cisza". Państwo na pewno nie są świadomi, jak bardzo można czekać na wiadomości o nie swoim psie :). Quote
xxxx52 Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Jak jestescie ciekawe jak sie ma piesek nalezy wsiasc w auto i odwiedzic pieska i nowych opiekunow.Nie kazdy ma czas i mysli zeby robic zdjeciai i pisac.Jak zmusic do wywiazywania sie z obietnic?Dlatego nalezy pojechac chociaz raz i zobaczyc naocznie,wtedy beda wiadomosci z "prawej reki"No jeszcze sa telefony. Quote
jola_li Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 xxxx52 napisał(a):Jak jestescie ciekawe jak sie ma piesek nalezy wsiasc w auto i odwiedzic pieska i nowych opiekunow.Nie kazdy ma czas i mysli zeby robic zdjeciai i pisac.Jak zmusic do wywiazywania sie z obietnic?Dlatego nalezy pojechac chociaz raz i zobaczyc naocznie,wtedy beda wiadomosci z "prawej reki"No jeszcze sa telefony. Dziękujemy za dobrą radę :). Quote
Recommended Posts