Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szkoda, ze daleko do Przemysla, bo tak jestem emocjonalnie związana z Dwupakiem, ze ciarki przechodzą ,mnie na myśl, że nie wiadomo w jakie ręce pójdzie nasz skarb...pociecha- watpliwa;)-że to ta sama profesja, a jak wiadomo, nie ona czyni człowieka człowiekiem.
Odwiedziny u Dwupaku, Gosiu?

Posted

Ale Rybnik wcale nie jest tak daleko od nas. Zawsze można sobie zrobić wycieczkę na Jurę i przy okazji nas odwiedzić.

Co do finansów na obcięcie to nic nie potrzeba, ponieważ obetnę Peggy z pomocą Malawaszki u mnie. A jeśli chodzi komuś aby je obciąć u o psiego fryzjera, to mam na to stosowny papier :-)

Posted

Ufamy mistrzostwu Twojemu i Malawaszki. Obcinać! Będzie do zdjęć, ogłoszeń i ucieszy oko wątkowiczów. Buziaki i trzymamy kciuki za mistrzów nożyczek.Wiem, pewnie nie nozyczkami:shake: tylko innym narzędziem tortur...mam tez uczennice fryzjerki i strach powiedzieć, jakie akcesoria noszą do szkoły. Kosz na głowę nauczyciela:evil_lol: jest niczym w porównaniu z tymi zawodowymi rekwizytami:evil_lol:

Posted

Dzięki TZ-cie:loveu:. Znać rękę mistrza. Mam nadzieję, że uda mi się chociaż zamieścić banerek w swoim podpisie.....całe zycie człowiek podobno się uczy, więc jeszcze zdążę...
Pewnie głupawe pytanie, ale dlaczego mamy tyle banerków takich samych i co oznaczają te szyfry po nimi, skoro banerki są podlinkowane?

Posted

danka4u1 napisał(a):
Udało się bez bólu, a dopiero teraz zauważyłam, że banerki są rózne, ale nadal nie rozumiem tych szyfrów...???

Gratuluję!!
A te pod banerkami to dla tych którzy muszą ręcznie wstawiać podpisy, ze względu np. na przeglądarkę. Kopiuje się zawartość pola php i potem wstawia w podpisie. Dodaję tak na wszelki wypadek.

A do mistrza to dużo mi brakuję. Niestety nie mam ostatnio czasu, a pamiętam, ze kiedyś obiecałem :-)

TZmestudio

PS
Sierściucha zrobię jak go już opitolicie :-D

Posted

Jeszcze raz dzięki i polecamy się na przyszłość:loveu: Próbowałam zrobić nowe plakaty osobno dla dziewczyn, ale nie mam czasu na zabawy komputerowe...pewnie to proste, ale nie dla mnie..:shake:

Posted

danka4u1 napisał(a):
Jeszcze raz dzięki i polecamy się na przyszłość:loveu: Próbowałam zrobić nowe plakaty osobno dla dziewczyn, ale nie mam czasu na zabawy komputerowe...pewnie to proste, ale nie dla mnie..:shake:

Mogę w wolnej chwili zerknąć na plakaty i ew. coś zaproponować. Ale nie umiem powiedzieć kiedy.
Jakby co to resztę na pw.

TZmestudio

Posted

danka4u1 napisał(a):
Próbowałam zrobić nowe plakaty osobno dla dziewczyn, ale nie mam czasu na zabawy komputerowe...pewnie to proste, ale nie dla mnie..:shake:

Teraz nie dam rady, ale w drugiej połowie czerwca spróbuję coś zrobić, jak nikt zdolniejszy do tego czasu się nie zgłosi :).

Posted

mestudio napisał(a):
Mogę w wolnej chwili zerknąć na plakaty i ew. coś zaproponować. Ale nie umiem powiedzieć kiedy.
Jakby co to resztę na pw.

TZmestudio

jola_li napisał(a):
Teraz nie dam rady, ale w drugiej połowie czerwca spróbuję coś zrobić, jak nikt zdolniejszy do tego czasu się nie zgłosi :).

Dobrze, ze jestescie tutaj.:loveu: Myslę, ze plakaty byłyby potrzebne, jak Peggi będzie miała nowa fryzurę...

Posted

mestudio napisał(a):
I jak ten fryzjer??

TZmestudio

Nic nie wiadomo. Może u mistrza nozyczek długa kolejka? Wszystkie kobiety chcą poprawić sobie urodę. Czyżby wszystkie do plakatowania i do adopcji??:evil_lol:

Posted

ULKA12 napisał(a):
Może w najbliższą niedzielę się uda bo do okiełznania Peggy pewnie będzie potrzebna dodatkowa para rąk :-)
Tzn rąk malawaszki, jak pisałaś? Co zrobiłybyśmy bez tych rąk, które tez nam zamieszczały tutaj zdjęcia Dwupaku
:loveu: Dziewczyny, częstujcie się nowym banerkiem dla Dwupaku. Niech psiny biegają z nami po Dogo

Posted

[quote name='jola_li']Ja tam lubię kudłatki w wersji naturalnej, ale strzyżenie i ze względu na higienę i na nadchodzące letnie temperatury jak najbardziej wskazane :).
Ależ Jolu, Peggi będzie bez względu na higienę i temperaturę naturalnie ostrzyżonym kudłatkiem :evil_lol:

Posted

Raport z frontu adopcyjnego:

- pani z Przemyśla milczy, milczenie to chyba też jakis komunikat
- dziś dostałam telefon z Wrocławia, państwo mają już suczkę, zaczęliśmy rozmawiać, na razie nie wiem dużo, zobaczymy co dalej z tego wyniknie,

PROŚBA - ULA kochana! obmierz dokładnie te nasze psinki - bo to jest pierwsze pytanie, jakie dostaję - o centymetry :)

Posted

No to czekamy na wiadomości z frontu...Wrocław byłby niezły, bo nieco bliżej i wgląd w sytuację Meggi? Peggi? mozliwy na bieżąco.
Oby pani spodobały się parametry psicy......której?

Posted

hehe:roll:, z tego wszystkiego nie napisałam - oba telefony frontowe dotyczyły Peggi, mam wrażenie, że teraz jest jej 5 minut,

a o Megan nikt sie nie pyta od dawna, choc kiedys taki był wybór chetnych..... ki czort? :hmmmm:

Posted

[quote name='ULKA12']Może w najbliższą niedzielę się uda bo do okiełznania Peggy pewnie będzie potrzebna dodatkowa para rąk :-)
Czy dziś będzie kiełzanie Peguleńca??

[quote name='Agula99']To trzymam kciuki żeby ten front był pozytywny choć dla jednej ślicznej :)
Co na froncie? Frontem do Meggi czy do Peggi?

Posted

[quote name='ULKA12']Może w najbliższą niedzielę się uda bo do okiełznania Peggy pewnie będzie potrzebna dodatkowa para rąk :-)

[quote name='danka4u1']Czy dziś będzie kiełzanie Peguleńca??

:hmmmm: to chyba jutro :grins: