Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Olena84']Angel Ty napewno masz nascie lat? Piszesz jak naprawde dojrzala kobita;)[/QUOTE]

w kwietniu 17 na karku :)
ale mnie zaskoczyłaś.. pisze jak dojrzała osoba.. dziękuje. Szkoda że ci co bym chciała nie mogą powiedziec o mnie jak o dojrzałym człowieku. To piękne że ktoś kto mnie praktycznie zna tylko z postów które pisze i ogólnej działalności na dogo może tak o mnie powiedzieć.Ja poprostu pisze i mówie zawsze to co czuje.. bedziesz dokładnie wiedziała o czym mówie jak zaangażujesz się w schronisko i dokładnie poczujesz to na swojej skórze- chociaż nie zycze ci wszystkiego czego ja tam doswiadczyłam, bo wiele rzeczy jest przykrych i do dzis chodza mi po głowie. nieraz wychodzą ciary..

uciekam już. Bd później. Ide sie troche połozyc... bo głowa mi pęknie.

Posted

[quote name='bela51'][B]Angel, A Tobie gr[/B]atuluje. To Twoj sukces.:multi: Głownie dzieki Twojej pracy i wytrwalosci suczki mogły opuscic schronisko.:loveu:[/QUOTE]

[quote name='delfy2000']Olena - ja też chyba bym nie mogła... [B]dlatego tak podziwiam Angel, naszego schroniskowego Aniołka[/B]...[/QUOTE]

[quote name='Olena84'][B]Angel Ty napewno masz nascie lat? Piszesz jak naprawde dojrzala kobita[/B];)[/QUOTE]
Nie mogłam kibicować psiakom na bieżąco, ale teraz jestem i czytam te pełne emocji posty.
Angel, nie mogłam odebrać Twojego tel; mylałam, ze dostanę zawału, czy cos się nie stało..teraz wiem, ze wszystko w p[orządku.
Peggi to moja faworytka; taka malutka przy okazałej Peggi.
[B][COLOR=red]Jaka to pociecha, że będą razem. [/COLOR][/B]Tak sobie myślę i to mnie uspokaja......

[URL]http://www.youtube.com/watch?v=fX_rpjz2o5w[/URL]
Na dalszą szczęśliwą podróż ta piękna melodia.

Posted

i ja zaglądam i kibicuję:) I tutaj i na fb - właśnie tam je dostrzegłam - gratuluję akcji, teraz już będzie tylko coraz lepiej:) Ciekawe jak dziewczyny zareagują na nowe lokum!

Posted

Wielki to dzień! Po SZEŚCIU latach. Niewiarygodne, ale prawdziwe i przede wszystkim możliwe!!!
Oby panny szybko przyzwyczaiły się do nowego miejsca :) i już odtąd zawsze miały tylko radość w swoich gorących psich serduszkach!

Posted

napiszcie jak dotrą.. bo sie niecierpliwie. I przedewszystkim napisz potem Ulka jak zareagowaly na nowe lokum :)
w tym wszystkim zapomniałam podziekować wam wszystkim tutaj- za ogromną pomoc, rozsyłanie wątku, szukanie deklaracji, bycie tutaj i podnoszenie nie tylko wątku ale także wielu tutaj na duchu, za organizacje (szybką i sprawną) a przede wszystkim za serce które oddałyście tym dwum panna :loveu:

Posted

[quote name='danka4u1']Peggi to moja faworytka; taka malutka przy okazałej Peggi.[/QUOTE]

:evil_lol: hehe Danka taka zaaferowana że juz nie wie co pisze:eviltong:.
Ale ja też przeżywam:shake:.

Posted

ja też przezywam to i.. to bardzo. Łzy jak narazie pochamowane.. chwilowo przynajmniej. Ale i tak tyle ich wypłyneło, że z ledwościa widze co pisze. Moje kochane niunie..

Posted

Pzyjechałyśmy, psinki odrobninę zestresowane, trzymają się razem, sa bardzo zaciekawione innymi psami, niestety jak na razie są odizolowane bo muszą wywietrzeć :-) Nie pisze więcej bo w drodze powrotnej dopadła mnie jelitówka dobrze, że miałam ze sobą reklamówkę bo na każdych światłach miałam sensacje żołądkowe, makabra jak to szybko atakuje. Jutro postaram się o jakies zdjęcia i napiszę coś więcej. Pozdrawiam Ula

Posted

Cieszę się,że dziewczynki dotarły całe i zdrowe.Dzisiaj wysłałam 20 zł na sunieczki,zapomniałam napisać,że to stała deklaracja,ale tak proszę ją potraktować.Wpłacać będę regularnie co miesiąc.Pozdrawiam!

Posted

[quote name='azalia']Cieszę się,że dziewczynki dotarły całe i zdrowe.Dzisiaj wysłałam 20 zł na sunieczki,zapomniałam napisać,że to stała deklaracja,ale tak proszę ją potraktować.Wpłacać będę regularnie co miesiąc.Pozdrawiam![/QUOTE]A tu dalej radosne wieści!Dziś to prawdziwe święto dla Was dziewczyny,które tak się starałyście o to,co się wydarzyło!Gratuluje i dziekuję za ta pozytywną dawkę emocji!

Posted

dzięki Azalio za pomoc:)
Ulka nie daj sie tej cholerze jelitowej!

cieszę się że szczęśliwie dojechali wszyscy - Ajula i kmk - wielkie wielkie wielkie dzięki!!!! za transport, za to że podjechaliście do samego schronu, za niezdarcie z nas skóry i za życzliwość! pewnie teraz w drodze powrotnej jesteście więc wciąż trzymam kciuki za bezpieczny przejazd, malawaszko - dzięki za pomoc Dobra Kobieto!,

dziś ten wątek ratuje moją wiarę w dobroć ludzką, bo w swiecie ludzkich spraw było wstrząsająco paskudnie:(
dzięki Wam wszystkim że jesteście:) idę sobie popłakać,

Angel - myślami jestem z Tobą, naprawdę wielki mam do Ciebie szacunek

Posted

Mogę tylko zacytować wszystkie Wasze posty. Wielkie dzięki [COLOR=red][B]WSZYSTKIM[/B][/COLOR][COLOR=black][B]-[/B] nie wymieniam, bo z nadmiaru emocji pewnie znowu coś pokręcę.[/COLOR]
Chciałam jeszcze podziękować[COLOR=red] [B]Shani,[/B][/COLOR] która spontanicznie pomogła nam w znalezieniu domu u Uli:loveu::loveu:[COLOR=black] Shania nie może byc z nami,jak kiedyś pisała, ale gdyby nie ona, pewnie nasz dwupaczek nie znalazłby takiego domu. [B][COLOR=red]Ula,[/COLOR][/B] dzięki:loveu:[/COLOR]
[quote name='ULKA12'] :-) Nie pisze więcej bo w drodze powrotnej dopadła mnie jelitówka [/QUOTE]
Dziewczyno, to biedna jesteś. Wiem, co piszę, bo dopiero co udało mi się podleczyć....

[quote name='margaret']dzięki Azalio za pomoc:)
Ulka nie daj sie tej cholerze jelitowej!

cieszę się że szczęśliwie dojechali wszyscy -[COLOR=red][B] Ajula i kmk - wielkie wielkie wielkie[/B] [B]dzięki!!!! za transport, za to że podjechaliście do samego schronu, za niezdarcie z nas skóry i za życzliwość! pewnie teraz w drodze powrotnej jesteście więc wciąż trzymam kciuki za bezpieczny przejazd, malawaszko - dzięki za pomoc Dobra Kobieto!, [/B][/COLOR]

[B]dziś ten wątek ratuje moją wiarę w dobroć ludzką[/B], bo w swiecie ludzkich spraw było wstrząsająco paskudnie:(
dzięki Wam wszystkim że jesteście:) idę sobie popłakać,

Angel - myślami jestem z Tobą, naprawdę wielki mam do Ciebie szacunek[/QUOTE]