Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='SkarpetKa']Przybywam na zaproszenie danka4u1
Zacytuję co odpisałam szanownej Cioteczce:
"Odmówić nie sposób. Mogę zadeklarować 30zł comiesięcznej wpłaty. Przyznam szczerze, że podczytywałam wątek po kryjomu, więc decyzja nie była trudna. A tak na marginesie dobry wywiad masz, albo sunie mają czułe noski ;-)"
Proszę o nr konta do wpłat. :)

Czy to oznacza,że Dziewczynkom brakuje tylko 30 zł??!!!! :)
Dziękuuuuuuujemy :)

Posted

Dziękujemy :loveu: prosze podajcie mi konto na jakie mam przelac te 60 zł za transport. Właśnie.. miejsca może brakowac.. chciałabym jechać ale wole pożegnać sie z nimi w schroniksu a nie tak jak Olena mówi zostawaic je zesteresowane..ja wsiadam i jade one nie..zreszta sama juz nie wiem. Mam mętlik w głowie.. i beczeć mi sie mega chce już teraz. W gardle tak mnie ściska że koniec..

Posted

czasem względy praktyczne przeważą nad emocjonalnymi, Ajula taktowna kobita jest więc delikatnie bardzo dała znać co i jak z autem i możliwością, i ja bym to uznała, myślę że nie ma co dalej rozpatrywać czy Angel ma jechac czy nie:)

ja natomiast jestem pod niebywalym wrazeniem tego, jak dokladają sie wciąż nowe deklaracje, przyznam, że bardzo sie balam czy uda nam sie uzbierac

Posted

groszek83 napisał(a):
Grosikiem wspomóc niestety nie moge ale będe podglądać co u dwupaku słychać..:lol:

Witaj groszku; podglądaj nas i trzymaj za szczęśliwa przyszłość Dwupaku.

Diora napisał(a):
Ale przecież Ajula pisała, że nie ma już miejsca w samochodzie za bardzo. W końcu będą wieźli trzy psy...

Angel, pozegnasz się z dwupakiem, a potem pojedziemy go odwiedzić. Cos wymyslimy...
Myslałam, ze na poczatku kwietnia odwiedzę M&P, bo będę w Poznaniu
...też chciałabym poznac w realu psinki, ale szczęśliwa jestem,że już opuszczą do tej pory schron.

Posted

Dostałam zaproszenie, finansowo nie mam jak, sama zbieram na hotelowanie znajdy, żeby biedak do schronu nie trafił, na bazarki mam juz kilka rezerwacji, ale będę pamiętac o dziewczynach, bo od jakiegoś czasu podglądam po cichu i ostro kibicuje ;)

Posted

_Aga_ napisał(a):
Podniosę chociaż wątek ;)

Witaj Aga.
Nie dostałam jeszcze żadnej wiadomości od anisko, dotyczącej potwierdzenia, czy podtrzymuje deklarację, więc brakuje nam do pełnej kwoty za DT...chyba jeszcze nie 30 zł a 5o....
Idę dalej na akcję żebraczą. Moze ktoś się zlituje i pomoże nam i M&P

Posted

Poproszę o numer konta - jutro wpłacę obiecane 20 zł.

Cudownie rozkwitł ten wątek dzięki Danusi :-)!
Cieszę się, że Psinkom szykuje się nowe życie :-)!!!

Posted

_Aga_ napisał(a):
Ja niestety na razie nie mogę pomóc :sad:
Jeśli coś się zmieni, dam znać i się dorzucę..

Aga, byłam na wątkach Twoich tarnowskich psiaków i innych nieszczęść z azylu...nic nie pisałam, bezsilnośc jest straszna. Ten staruszek znaleziony na ulicy...

margaret napisał(a):
danko -Tobie się jakiś dyplom czy medal należy, w każdym razie bardzo Ci jestem wdzięczna za taka pracę jaką tu robisz dla dwupaku

Proszę mnie nie zawstydzać...jest nas tutaj dużo i każdy robi to, co najlepiej potrafi. To zespołowa praca i jestem bardzo zadowolona, ze potrafimy sie tutaj dogadać normalnie, po ludzku. Dlatego widać efekty.

jola_li napisał(a):
Poproszę o numer konta - jutro wpłacę obiecane 20 zł.

Cudownie rozkwitł ten wątek dzięki Danusi :-)!
Cieszę się, że Psinkom szykuje się nowe życie :-)!!!

Joluś, a Ty to co ??? Bywasz zawsze u dwupaku, znajdujesz na to czas i serce i jeszcze wyposażasz je na nową drogę zycia.
Juz podaję Ci konto.

Posted

danka4u1 napisał(a):

Joluś, a Ty to co ??? Bywasz zawsze u dwupaku, znajdujesz na to czas i serce i jeszcze wyposażasz je na nową drogę zycia.
Juz podaję Ci konto.

Eeee, aż mi głupio...
Gdybym tak mogła jak nie mogę, to by było...

Posted

witam. Ok, pożegnam się w schronisku. Jutro ide do urzedu je wykupić wyniesie to 60 zł. Wpływaja co rusz nowe wpłaty i mamy 2003 zł ; ) plus jeszcze z mojego bazarku 300 zł ! szalejemyy :loveu: Aluji dam 60 zł w schronisku za transport.. i potrzebuje pilnie dane Ulki do wykupu.. chyba ze na mnie mam je wykupic.. ?

nie moge zbyt wiele pisac bo.. łzy mi sie cisna do oczu.. z jednej strony radość ze wkońcu sie udało.. a z drugiej..aa zreszta nie bd pisac. Bo głupieje z lekka..

Posted

ULKA12 napisał(a):
Ja proponuję, abyś wykupiła je na siebie. Wtedy to Ty będziesz ich oficjalną opiekunką a nie ja.

Osoby niepelnoletnie nei moga psow wykupywac.

Posted

Angel napisał(a):
witam. Ok, pożegnam się w schronisku. Jutro ide do urzedu je wykupić wyniesie to 60 zł. Wpływaja co rusz nowe wpłaty i mamy 2003 zł ; ) plus jeszcze z mojego bazarku 300 zł ! szalejemyy :loveu: Aluji dam 60 zł w schronisku za transport.. i potrzebuje pilnie dane Ulki do wykupu.. chyba ze na mnie mam je wykupic.. ?

nie moge zbyt wiele pisac bo.. łzy mi sie cisna do oczu.. z jednej strony radość ze wkońcu sie udało.. a z drugiej..aa zreszta nie bd pisac. Bo głupieje z lekka..
:glaszcze:No tak już w życiu jest,że coś za coś niestety.Ale Ci nie zazdroszczę Angel.Wiem co czujesz!Pomyśl jednak,że zaraz będą następne psiaki, które też będą Ciebie potrzebowały nie mniej niż dwupaczek.:calus:

Posted

kasia8579 napisał(a):
I że dwupaczek będzie miał dt :)

bardzo sie z tego ciesze naprawde !

kazik132 napisał(a):
:glaszcze:No tak już w życiu jest,że coś za coś niestety.Ale Ci nie zazdroszczę Angel.Wiem co czujesz!Pomyśl jednak,że zaraz będą następne psiaki, które też będą Ciebie potrzebowały nie mniej niż dwupaczek.:calus:

czuje poprostu rozdarcie..

ULKA12 napisał(a):
Ja proponuję, abyś wykupiła je na siebie. Wtedy to Ty będziesz ich oficjalną opiekunką a nie ja.

okej :)

xxxx52 napisał(a):
Osoby niepelnoletnie nei moga psow wykupywac.

wykupie je bez problemu myśle.

Ajula napisał(a):
od której godziny jest czynne schronisko? tzn. o której godzinie możemy odebrać panienki?

chyba od 10 jest otwarte. Ale ja postaram sie o klucz od hoteli i bd mogla byc o której chcecie.. także daj znać :)

Posted

Angel napisał(a):

chyba od 10 jest otwarte. Ale ja postaram sie o klucz od hoteli i bd mogla byc o której chcecie.. także daj znać :)

to się umówmy na 9.00